Diger karakterini metresine gosteriyor o zaman, arada sirada sana ugruyorBunların dışında iyi olduğumuz zaman diyorum eşim çift karakterli bir insan.
Sizi kınamak istemem ama bu anlattıklarınız zamane insanlarına uymuyor yani eşiniz ve ailesi değil sizin ona olan kopmaz bağınız hiç mantıklı değil senaryo gibi3yıllık evliyim kaynanam beni istemedi ve hiçbir aman eve sığdırmadı eşimde bana sahip çıkmadı hep beni ezdiler evde bir sığıntı gibi yaşadım. En son dayanamadım intihar ettim ve ailem beni aldı. Hamile olduğumu öğrendim. Eşim sakın aldırma dedi peşimden geldi.çalışmadığı için orda burda kaldık aylarca ses etmedim nereye giderse gittim. Doğuma yakın kayınvalidem in yanına döndük ve çocuğum doğunca emzirmeye bile müsaade etmediler 3 aylıkken beni dövüp kapıya attılar çocuğumu aldılar. Babam avukat tuttu öyle aldık kızımı. Sonra ben yine peşinden gittim. Eşimin annesi bana o.. Aç köpek falan gibi hakaretler etti bende odamdan hiç çıkmadım eşimde madem odadan çıkmayacaktınbu niye geldin lan o..deyip beni dövdü üzerimde sandık kırdı elim yÜüm tanınmaz haldeydi. Sonra onu terk ettim eşim ailemle yaşamaya başladı. Beni markete bile göndermiyor kimseyle konuşmama izin vermiyordu. Sürekli iş değiştiriyor du sinirlenince beni terk edip ailesinin yanına gidiyor geri geliyordu. Artık babam onu kabul etmedi. Bana sen gel çalışalım ev tutalım dedi. Kabul ettim gittim aynı yere işe girdik beni ailesine ezdirmiyordu. Artık beraber dışarı çıkabiliyoduk. Ama iş yerinde tuvalete bile gitsem resim istiyor, sinirlenince o.. Karaktersiz yavşak gibi hakaretler ediyordu. Ben bazen 9 da bazen 11 de çıkıyordum BİRGÜN eşimi aradım işten kaçta çıkıcam diye 9da çıkacaksın bilmşyomusun 11 de çıkıp ne bok yiyeceksin senin ağzına sıçacam bırak herşeyi S***** G** (Defol) eve dedi. İşten çıkarsam ev tutamadık sinirlendim yeter artık bana o.. Muamelesi yapma nereye gidecem ben artık dayanamıyorum ailemin yanına gidiyorum dedim hemen annesini aramış yok gidecem onu öldürecen şöyle böyle eve gittim annesi surat.. Eşim geldi beraber eskisi gibi beni ezmeye çalıştılar bende aldım çocuğumu gittim. Kızım yaşında eşim bana velayet davası açtı. Benden sonra internetten bir kızla tanışmış onla konuşmuş falan. Sonra kızı görmeye geldi knştk sen BRSA kal ben orda para biriktir ev tutalım. Ama hiç dışarı çıkmayacaksın komşun bile olmayacak ev tutunca ailenle görüşmeyeceksin. Duyarsam seni öldürürüm. Akıllı telefonun olmayacak ne dersem tamam diyeceksin falan dedi. Her kavgamızda ağza alınmayacak küfürler etti. En son aileme küfür edemezsin dedim diye benden ayrıldı. 2gün sonra annesi bunueve sığdırmıyomuş ben arık duramam bu evde dedi yanıma geldi kendi için yani sokakta kaldık bende geri yolladım sana güvenmiyorum kusura bakma dedim. Bana beni yarı yolda bıraktın falan diye hakaretler etti anneside beni çağırdı ama gitmedim. Çok üzülüyorum boşanıcam o ayrılmak istemiyor sadece bana onu bıraktığım için kızgın. Normalde hiç evden çıkmaz benle ilgilenir bana çok düşkündür. Ama bu yaptıkları beni hep yarı yolda bırakması güvenemiyorum. Bide ayrıldığımız zaman çocuğa maddi hiçbir yardım yapmıyor
Sanırım alışkanlıklarımız yüzünden salaklaşıyoruz ama bu sefer Bender dönmüyorum zaten =)Benden küçük olduğunu varsayarak yazıyorum. Yavrum ıyi misin sen ? Aklı selim düşünebiliyor musun ? Sen canını sokakta mi buldun? Silkelen kendine gel. Ailen de arkanda. Arkana bile bakma.
Akıl alınacak tarafı mı kalmış sence? Yazdıklarını başkası yazmış gibi bir oku; sen ne akıl verirdin bir bak.Konu yalan falan değil gerçek bir konu. Sandıkla vurdu ve kırıldı. Bu benim yaşadığım hayat. Dalga olarak düşünüyorsanız evap yazmayın ben akıl almak için yazdım
Size dünyanın hakaretini eden yüzünüzü gözünüzü tanınmaz hale getiren adamla iyi olmak da ne bileyim... Bazı hataların telafisi olmaz.İyi olduğumuz zamanlarda demek istedim aramız iyiyken.
Eşimin ve ailesinin yaptıklarını anlatmadım çok şey olduğu için.. Benimki bir nevi alışkanlık mı bilmiyorum ama bende doğru olmadığını biliyorum sanırım psikoloğa gitmeliyimSizi kınamak istemem ama bu anlattıklarınız zamane insanlarına uymuyor yani eşiniz ve ailesi değil sizin ona olan kopmaz bağınız hiç mantıklı değil senaryo gibi
Zaten barışımyorum şuan ama anlamadım alışkanlık mı ne sevgi değil artık sevmiyorum bitti ama bilmiyorumSize dünyanın hakaretini eden yüzünüzü gözünüzü tanınmaz hale getiren adamla iyi olmak da ne bileyim... Bazı hataların telafisi olmaz.
Ne yazıkki geçrekHani bazı erkek kullanıcılar konu açıp dalga geçerler ya inşallah bu konu öyle bir konudur.
Ailemin yanındayım. Ailem arkamda çocuğunda sanada bakarız diyorlarBu olay gerçek değildir inşallah.
Git kızım kurtar kendini
Ailen de senin gitgellerinden bıkmadan, sana güvenmiyoruz, bizi arada bırakmandan bıktık demeden koş git ailenin yanına. Allah aşkına çekilir çile mi bu?
Aman kuzum bak ben anne olmak için 4 yıldır mücadele ediyorum ne güzel bi yavrunda var onunla çok güzel bi düzen kurarsın Rabbim kulunu yanlız bırakmaz tutun yavruna şükret hayatınaÇok teşekkür ederim güzel yorumun için içimi rahatlattın doğru bir karar verdiğimi birkez daha anladım
Evet nankör bir adam. Babam aylarca sigarasını kadar aldı çalışmadığı zaman. Ama böyle şerefsizailen sana bir sahip çıkar iki sahip çıkar üçüncüsünde git ne halin varsa gör derler gidecek yerin de kalmaz. adam eş değil köle istiyor seni malı olarak görüyor. ailen ona bile sahip çıkmış o hala onlara küfrediyor nankörlük değil mi bu.
Uzaklaştırma var =)Bir insan aynı hatayı üstüste on kere yapar mı yahu, yazık değil mi ailene. Bu adam bence sinir hastası falan, normal bir insan değil. Böyle adamdan çocuk yapılır mı, başına belayı almışsın. Seni rahat bırakmaz bu adam, git uzaklastırma falan aldır bari. Allah korusun bu adam sana hersey yapar.
Ne yazıkki şaka değil.. Eşim 2 karakterli bi insan daha fazlası var sığdıramadım
Lütfen bu adamı boşayın. Ben de boşandım şiddetin alası vardı. Siz gibiydim insan yerine konulmuyordum hayat babam ummadığım güzellikleri çıkardıHayır öyle bir konu değil gerçek
Evet bu benim salaklığım ama kınamamak gerekBu ne ya.bu kadar olay sonrası üzülüyorsun bide ayyy yorum yapmıcam
İyi bari, bence sen bu adamdan canını kurtarmaya bak bir an önce.Uzaklaştırma var =)
Allahın izniyle boşnıcam inşallahLütfen bu adamı boşayın. Ben de boşandım şiddetin alası vardı. Siz gibiydim insan yerine konulmuyordum hayat babam ummadığım güzellikleri çıkardı
Kınamıyorum asla. Emin olun belki sizden fazla düşündüm boşanmasam mı diye bir şans versem mi diye ama benim de ona verdiğim 3. Şanstı. Elalem ne der kaygısına düştüm hayatım ya beter olursa diye düşündüm. Düşmez kalkmaz bir Allah. İnsan evladıyız hata yaparız. Hata yapmak insana mahsustur. Ama hatadan dönebilirsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ama bu adama inanıp kanmayın. Size ve ailenize çocuğunuza işkence yapmaya hakkı yok. Bir sefer geliyoruz bu hayata. Ummadık güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah. İş bulursunuz çocuğunuza bakarsınız. Belki yeni bir eş bile bulursunuz sizin Kadir kıymetinizi bilecek. Şu hayırlı günlerde Allah yardımcınız olsun. Ne muradınız varsa versin ne duanız varsa kabul etsin inşallah. Amin.Evet bu benim salaklığım ama kınamamak gerek