Eşim ve kayınvalidem yüzünden boşanıyorum acil yardım nolur?

Sizi kınamak istemem ama bu anlattıklarınız zamane insanlarına uymuyor yani eşiniz ve ailesi değil sizin ona olan kopmaz bağınız hiç mantıklı değil senaryo gibi

Benden küçük olduğunu varsayarak yazıyorum. Yavrum ıyi misin sen ? Aklı selim düşünebiliyor musun ? Sen canını sokakta mi buldun? Silkelen kendine gel. Ailen de arkanda. Arkana bile bakma.
Sanırım alışkanlıklarımız yüzünden salaklaşıyoruz ama bu sefer Bender dönmüyorum zaten =)

Konu yalan falan değil gerçek bir konu. Sandıkla vurdu ve kırıldı. Bu benim yaşadığım hayat. Dalga olarak düşünüyorsanız evap yazmayın ben akıl almak için yazdım
Akıl alınacak tarafı mı kalmış sence? Yazdıklarını başkası yazmış gibi bir oku; sen ne akıl verirdin bir bak.

Sizi kınamak istemem ama bu anlattıklarınız zamane insanlarına uymuyor yani eşiniz ve ailesi değil sizin ona olan kopmaz bağınız hiç mantıklı değil senaryo gibi
Eşimin ve ailesinin yaptıklarını anlatmadım çok şey olduğu için.. Benimki bir nevi alışkanlık mı bilmiyorum ama bende doğru olmadığını biliyorum sanırım psikoloğa gitmeliyim

Size dünyanın hakaretini eden yüzünüzü gözünüzü tanınmaz hale getiren adamla iyi olmak da ne bileyim... Bazı hataların telafisi olmaz.
Zaten barışımyorum şuan ama anlamadım alışkanlık mı ne sevgi değil artık sevmiyorum bitti ama bilmiyorum

ailen sana bir sahip çıkar iki sahip çıkar üçüncüsünde git ne halin varsa gör derler gidecek yerin de kalmaz. adam eş değil köle istiyor seni malı olarak görüyor. ailen ona bile sahip çıkmış o hala onlara küfrediyor nankörlük değil mi bu.

Ailemin yanındayım. Ailem arkamda çocuğunda sanada bakarız diyorlar

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için içimi rahatlattın doğru bir karar verdiğimi birkez daha anladım
Aman kuzum bak ben anne olmak için 4 yıldır mücadele ediyorum ne güzel bi yavrunda var onunla çok güzel bi düzen kurarsın Rabbim kulunu yanlız bırakmaz tutun yavruna şükret hayatına

Evet nankör bir adam. Babam aylarca sigarasını kadar aldı çalışmadığı zaman. Ama böyle şerefsiz

Uzaklaştırma var =)

Evet bu benim salaklığım ama kınamamak gerek
Kınamıyorum asla. Emin olun belki sizden fazla düşündüm boşanmasam mı diye bir şans versem mi diye ama benim de ona verdiğim 3. Şanstı. Elalem ne der kaygısına düştüm hayatım ya beter olursa diye düşündüm. Düşmez kalkmaz bir Allah. İnsan evladıyız hata yaparız. Hata yapmak insana mahsustur. Ama hatadan dönebilirsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ama bu adama inanıp kanmayın. Size ve ailenize çocuğunuza işkence yapmaya hakkı yok. Bir sefer geliyoruz bu hayata. Ummadık güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah. İş bulursunuz çocuğunuza bakarsınız. Belki yeni bir eş bile bulursunuz sizin Kadir kıymetinizi bilecek. Şu hayırlı günlerde Allah yardımcınız olsun. Ne muradınız varsa versin ne duanız varsa kabul etsin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…