Evlilik sozlesmesi de bi ise yaramiyor maalesef. Ister inanin ister inanmayin...Bu yüzden Evlilik sözleşmesi diye bir şey var, Avrupa da çok yaygın, " aman kocam Cok zengin parasını yemiyim , ama nikahsız da oturamam, çocuklarıma ayıp olur " diyen hanımlar tercih ediyor, hiç duydunuz mu?
Bu dukkanlarin eşinizin adına olduguna %100 emin misiniz? Ailesinden birilerinin üstüne yapıyor olma ihtimali var mi?Siz ozaman 4 dukkan alin genc yasta, bi adamla evlenin. O adamda ayrilsin 2 dukkanini alsin bye bye desin.
Eşinizin yaptığını, sizinle resmi nikah kıymamasını normalleştirmek için kendinizi böyle mi kandırıyorsunuz?Siz ozaman 4 dukkan alin genc yasta, bi adamla evlenin. O adamda ayrilsin 2 dukkanini alsin bye bye desin.
Evlilik sozlesmesi de bi ise yaramiyor maalesef. Ister inanin ister inanmayin...
ee eşim dediğiniz adam size zerre güvenmiyor.burda bir sorun yok mu diyorum ben size?bana hiç güvenmeyen adamla ne yıllarımı geçiririm ne de ondan çocuk yaparım
Sahi konu neydi ?S suy1
Bu dukkanlarin eşinizin adına olduguna %100 emin misiniz? Ailesinden birilerinin üstüne yapıyor olma ihtimali var mi?
Neyse evet konu bu değil. Konu bu değilse biz nasil buraya geldik? Verdiginiz bilgilerle. Bilgilerde tutarsizlik var mydi? Offf ... Finans degil mıydı? Eee neyi tartisacagiz?
Bizim burda adamlar evlendi mi misal 4 dukkani var o dort dukkana evlenen kadin hopppp ortakçı degil. Evlenmeden önce edinilmis mallar korunuyor bakin. Evlilik birliginde elde edilen mallar ortaktir.
İnanmıyoruz tabi ki, evlilik sözleşmesinde nafaka yok yazıyorsa yoktur o kadar.
Konuya gelirsem her şeyiniz hesap kitap, anlaşma, yasa, şu bu .... Arkadaş birini seviyorsan, güveniyorsan ben bununla hayat geçiririm diyorsan evlenirsin. Bu iş anlaşmayla şununla bununla olmaz. Kafanda 1 tane soru işareti varsa bile olmaz. Evlilik karşılıklı güvenle ve sevgiyle olur, o kadar.
Sayfalardır hikaye yazıyorsunuz, yok adam önce borç kalır haciz gelir demiş (amma borcu falan yok), sonra ya boşanırsak vah zavallı adam nafaka vermesin yazmışsınız ... Ortada da değersiz hissediyorum yazmışsınız, sadece orası mantıklı. Adam sizinle niye beraber ben anlayamadım aile baskısıyla beraber yaşamayı kabul etmiş ama evlenmem demiş, size sahip çıkmıyor, eşim eşim yazıyorsunuz ama ortada evlilik ne yasal olarak ne başka şekillerde var. Adamın sizi nasıl horladığını sayfalarca yazmışsınız, bir de bolca para, İstanbuldaki ev için hesap-kitap, dukkan, paralar, eurolar bilmem ne ama var mi sevgi? Var mı ortada bir evlilik, siz mutlu musunuz?
Resmi sitelerde yaziyor hanim efendi. Nasil inanmiyim ?Ben inanmadım da sen inanmissin belli ki
Tamam da tam olarak nasıl yardımcı olmamızı istiyor ?ortak hesaba degil Bitcoine mi yatırın diyelim mesela ?"Eşim ve finans"
Biz Almanca bilmiyoruz kiKunnen wij op voorhand afzien van partneralimentatie? Nee, dat is in Nederland verboden. Je kan nie afzien van partneralimentatie, ook niez in huwelijks voorwaarden.
Eş nafakasından önceden feragat edebilir miyiz? Hayır, bu Hollanda'da yasaktır. Evlilik nafakasından feragat edemezsiniz, ayrıca evlilik sözleşmelerinde .
Kunnen wij op voorhand afzien van partneralimentatie? Nee, dat is in Nederland verboden. Je kan nie afzien van partneralimentatie, ook niez in huwelijks voorwaarden.
Eş nafakasından önceden feragat edebilir miyiz? Hayır, bu Hollanda'da yasaktır. Evlilik nafakasından feragat edemezsiniz, ayrıca evlilik sözleşmelerinde .
Eşiniz diğer gelirleriyle istediğini alıp giyer, yatırım yaparken, siz tüm maaşınızı ortak hesaba atmaya devam edin o zamanButun burdaki kadinlar guvenip eslerine onca aciyi cekmiyormu ?
Onca topic acilmiyormu ?
Yani neden bukadar 'evlilik'konusu turkiye de ki turkler icin onemli.
Burda hakimin verdigi onca dosyalar var. ( hollanda da )
resmi site de gorunuyor.
Kadinlarimiz maalesef cok aci cekiyor sadece évli'olduklari icin. 15 sene nafaka oduyor cocuk yok ortada.
Bu erkek icinde gecerli. Esim bana neden nafaka versin yahu ben adamin dukkanini neden ortak oluyum yahu.
Diyelimki dediginiz gibi oldu evlendim. Ben sahsen esimin gelirini 15 bin oldugunu dusunuyorum.
Adam bana 12 sene neden 10..000 euro nafaka versin aylik ? Sadece benimle evlendi bana guvendi diye mi ?
ustune bide 2 dukkanini verecek.
Bende onun durumunda olsam, bende yapmam bu aklimla.
Flamenkçe.. Altta Türkçe tercümesi varBiz Almanca bilmiyoruz ki
Amma yasa alıntıladınız, adam resmen beyninizi yıkamış.
İlk yazdığımı hala yazıyorum, mutsuz bir insan, ortada olmayan bir manevi bağ görüyorum. Zaten yasal olarak evli de değilsiniz.
hala neyin ispatındasınız? Adam çok haklı evlenmemekte demeye çalışıyorsunuz hala da, önceki mesajıma da yazdım sizin adamdan çok fazla kazanıp evli tonla aile babası var. Bütün yasa kitabını alıntılasanız da adamın sizi sevmediğini bizler de anladık, siz de biliyorsunuz. Aile kurmak isteyen adam evleniyor, yasal sorumluluk alıyor. Sizinki gibi bir halt olamayanlar da türlü türlü diller döküyor. Madem her şeyden memnunsunuz, boşverin yahu bize niye dert anlatıyorsunuz dönün hayatınıza yaşayın.
Neye isitinaden sormuş ve cevaplamış peki ? Ay valla kendimi körkütük cahil hissettim suanFlamenkçe.. Altta Türkçe tercümesi var
İlla ki ayrılacaksınız yani, bunun farkındasınız en azından.Inanmiyorsunuz. Ondan soyluyorum. Nafaka icin boyle bi durum var.
Biz ortak bi mal alamadik ki daha. Alirsak tabi ki ikimizin ustunde olacak ve ayrildi mi tabi ki yarisi benim.
Cherry ben anladım bu adamın niye birlikte yaşamayı kabul ettiğini de söylersem konu sahibi için çok kırıcı olacak....ama şöyle soyliyim Avrupa'da bazı HİZMETLERİN aylık toplam bedeli ( temizlikçi, günlük gecelik partner, aşçı , ütücü, aileye paravan oyuncu ...vs) 3000 eurodan çok daha yüksek. Hem bunları bedavaya getiriyor hem de kızın maaşını yatırım aracı olarak kullanıyor. Adam tam bir tüccar....takdir ettimİnanmıyoruz tabi ki, evlilik sözleşmesinde nafaka yok yazıyorsa yoktur o kadar.
Konuya gelirsem her şeyiniz hesap kitap, anlaşma, yasa, şu bu .... Arkadaş birini seviyorsan, güveniyorsan ben bununla hayat geçiririm diyorsan evlenirsin. Bu iş anlaşmayla şununla bununla olmaz. Kafanda 1 tane soru işareti varsa bile olmaz. Evlilik karşılıklı güvenle ve sevgiyle olur, o kadar.
Sayfalardır hikaye yazıyorsunuz, yok adam önce borç kalır haciz gelir demiş (amma borcu falan yok), sonra ya boşanırsak vah zavallı adam nafaka vermesin yazmışsınız ... Ortada da değersiz hissediyorum yazmışsınız, sadece orası mantıklı. Adam sizinle niye beraber ben anlayamadım aile baskısıyla beraber yaşamayı kabul etmiş ama evlenmem demiş, size sahip çıkmıyor, eşim eşim yazıyorsunuz ama ortada evlilik ne yasal olarak ne başka şekillerde var. Adamın sizi nasıl horladığını sayfalarca yazmışsınız, bir de bolca para hesabi, İstanbuldaki ev için hesap-kitap, dukkan, paralar, eurolar bilmem ne ama var mi sevgi? Var mı ortada bir evlilik, siz mutlu musunuz?
Inanmiyorsunuz. Ondan soyluyorum. Nafaka icin boyle bi durum var.
Biz ortak bi mal alamadik ki daha. Alirsak tabi ki ikimizin ustunde olacak ve ayrildi mi tabi ki yarisi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?