- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
Eeee o zaman niye eşinin parasına para katmak için kendi harcamalarından kesip onun hesabına yatırıyor ki.Evli bile değillermiş..anca lüks bir yerde gönlü çekipte yemeğe çıkarırsa konu sahibinin boğazından adamın 1 tl si geçiyor yoksa adamın şu anda da aldığı mallar sadece adamın
Onun parası gibi hissettiğiniz için yakıştıramıyor olabilirsiniz.Ama benim ve esimin ailesi ilk gelenlerden.
Yani zar zor gecinenlerden. Allaha sukur beni hic uzmedi esim ama finansal konuda dedigim dedik. Hic kimse karisamaz. Bu babasi dahil.
Esim bana pahali hediyeler alir. Orda sorun yok. Ama iste ben sanki kendime yakistiramiyorum. Kendim kazanmadigim icinmi acaba
Arkadaşım sana hediyeler vermesi sana değer verdiğini göstermiyor biz onu anlatmaya çalışıyoruz.Ama benim ve esimin ailesi ilk gelenlerden.
Yani zar zor gecinenlerden. Allaha sukur beni hic uzmedi esim ama finansal konuda dedigim dedik. Hic kimse karisamaz. Bu babasi dahil.
Esim bana pahali hediyeler alir. Orda sorun yok. Ama iste ben sanki kendime yakistiramiyorum. Kendim kazanmadigim icinmi acaba
Eeee o zaman niye eşinin parasına para katmak için kendi harcamalarından kesip onun hesabına yatırıyor ki.
Ailenize de aşk olsun sayın konu sahibi, zengin birini buldular diye takdir edeceklerine sizin haklarınızı korusunlar. Yarın adam ben ayrılmak istiyorum boş ol diyecek ve siz elleriniz bomboş o evden iğne bile almadan gideceksiniz.
Evli olsanız en azından nikahtan sonra alınan dükkanların ortağı olurdunuz...
Nikahtan sonra alınan dükkanları kastediyor yorum sahibi. Sizden önce edindiği mallarda zaten hakkınız olmaz.Yahu benim hakkim olmayan dukkanda ben ne hak diye talep ediyim.
Hepsini kendi yapmis kendi basarisi anlamiyormusunuz bunu.
Hak bu degildir benim gozumde. Sizleri bilmem.
Evlenmeden once alinan mallari ortak olmak. Nasil ac gozluluk bu yahu
Nikahtan sonra alınan dükkanları kastediyor yorum sahibi. Sizden önce edindiği mallarda zaten hakkınız olmaz.
Cokmu anormal anlamadimki.Allah oğluma umarım sizin gibi bi eş çıkarır valla ne diyeyim
Tam olarak sorun nedir arkadaşım? Konuyu biz değil sen açtın farkındasın değil mi?!Iyi de o da onun cabalari ?
ortak hesaba aktariyor 3000 euro.
Ortak hesaptaki yarisini cekti cunku eksik gelmis dukkani almak icin. Anlata bildim mi ? Bunu da bi kac aya en gec 02.2022 geri yatiririm dedi. ( Zaten ev seneye almaya alacagiz)
Ve bence kizdigi icin butun parayi cekmedi, ben ona destek vermiyorum diye....
Ki hepsini verirdim sorun yapmazdim..
Nikahtan sonraki dükkanlar dedim dikkatli okuyun.Yahu benim hakkim olmayan dukkanda ben ne hak diye talep ediyim.
Hepsini kendi yapmis kendi basarisi anlamiyormusunuz bunu.
Hak bu degildir benim gozumde. Sizleri bilmem.
Evlenmeden once alinan mallari ortak olmak. Nasil ac gozluluk bu yahu
Tamam ticari ve maddi yönü bir kenara bırakalım.Iyi de o da onun cabalari ?
Ortak hesaptaki yarisini cekti cunku eksik gelmis dukkani almak icin. Anlata bildim mi ? Bunu da bi kac aya en gec 02.2022 geri yatiririm dedi. ( Zaten ev seneye almaya alacagiz)
Demek ki siz daha evliliğe başlarken "olur da boşanırsak" diye hesaplar yapmışsınız, tamamen birbirinize saf sevgiyle bağlı değilmişsiniz.Iyi de o da onun cabalari ?
Yoo ben oğlumu düşünüyorum tamamen sizinle alakası yokCokmu anormal anlamadimki.
Borc odeyelim diyorsunuz birsey oldu mu.
Bosanma davalari 5 sene suruyor.
Bilmem nafakalar
ne gerek var bunlara ?
Kendize guvenmiyormusunuz ? Calisamazsiniz diye mi
Tamam ticari ve maddi yönü bir kenara bırakalım.
Sizinle neden resmi olarak evlenmedi asıl soru bu bence.
Cevabını siz de biliyorsunuz nafaka ödememek ve malını paylaşmamak için.
O zaman ortada güven ve sevgi yok demektir. sizi bağlayan şey ne bu durumda?
Sizinle aynı evde yaşaması, hediyeler alması, gezdirmesi vesaire gibi şeyler ölçü değil. Zaten herkes sevgilisine yapıyor bunları.
Cokmu anormal anlamadimki.
Borc odeyelim diyorsunuz birsey oldu mu.
Bosanma davalari 5 sene suruyor.
Bilmem nafakalar
ne gerek var bunlara ?
Kendize guvenmiyormusunuz ? Calisamazsiniz diye mi
Iyi de o da onun cabalari ?
Kalan para da sizin olduğuna göre ev ikinizin adına olmamalı zaten. Alın istanbul' dan evinizi. "Finansal işlerime karışma" deyin olsun bitsin.Hayir cunku diyelim 150 bin euro var. 75 bin euro sunu cekmis. Oda ''kendinin''
Eğer evlenmemek normalse neden imam nikahlı takı töreni yaptınız?Galiba yanlis bi forumda konu actim. Kusura bakmayin.
Hollanda da cogu kisi evlenmez sizin dediginiz gibi.
Hatta benim is yerimde ki kadinlar bile evli degil. ( turk ve yabanci fasli kizlar )
Eğer evlenmemek normalse neden imam nikahlı takı töreni yaptınız?
Normal çiftler gibi yaşamaya devam edin. Herkes kendi parasını kendi hesabında tutsun, kendine göre yatırım yapsın.
Böylece ne nafaka derdi olur ne de paylaşım derdi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?