anlasildi bulasmakicin yer aradiniz buldunuzda
simdide siyrilmaya calisiyosunuz
nedense siz bitek tepki gosterdiniz yazdigima,
olsun bakalim cocukla cocuk olunmaz hadi size
bol sanslar
bu konuda haklısın evet misafir gibi hissetmeleri ileride hayatınıza müdahil olmalarını önler ama yazdıklarınızdan anladığım gayet iyi niyetli bir yaklaşım. çünkü ben de yakınıma gittiğimde kendimi yük olmuş gibi hissetmemek için yardımcı olmak isterim amacım karışmak değildir.yardımcı olmasını istememe nedenim şu. yeterince rahat davranıyorlar artık misafir olduklarını anlasınlar sitiyorum. bir de ayrıca benim çamaşırlarımı ben izin vermeden ütülemesi benim sözümün ezilip geçilmesidir. umursamıyor diye dusununce cok sinirleniyorum
bugune kadar hep dert dinledim. meslegim gereği de yaptım bunu. haklısınız tabii şukretmek lazım. daha kötülerini de gördüm duydum. benim derdim dert değil farkındayım.yarın geçecek birseydi belki de konu açıp paylaşmakla bencillik de yapmıs olabilirim. sağolun görüşleriniz içinkayınvaldenlerinki düşüncesizlik değil tam tersi çoook ince düşünmüşler,darısı herkesin başına. çünkü çalışıyorsunuz diye hafta arası gelmemişler hafta sonu gelmişler. ilk dikkatimi çeken bu oldu.
bu konuda haklısın evet misafir gibi hissetmeleri ileride hayatınıza müdahil olmalarını önler ama yazdıklarınızdan anladığım gayet iyi niyetli bir yaklaşım. çünkü ben de yakınıma gittiğimde kendimi yük olmuş gibi hissetmemek için yardımcı olmak isterim amacım karışmak değildir.
anlattıklarınızdan çıkardığım sizin şuan bi derdiniz yok ve kendinize dert arıyorsunuz.
size tak söyleyebileceğim böyle kayınvalide tüm dostların başına
insanlar öyle şeyler yaşıyorlar ki anlatamam sana şaşar kalırsın arkadaşım
yoo asla bencillik olarak bakmadım.bence siz de öyle düşünmemelisiniz
ben sadece farklı bir boyuttan görmeni istedim
bugune kadar hep dert dinledim. meslegim gereği de yaptım bunu. haklısınız tabii şukretmek lazım. daha kötülerini de gördüm duydum. benim derdim dert değil farkındayım.yarın geçecek birseydi belki de konu açıp paylaşmakla bencillik de yapmıs olabilirim. sağolun görüşleriniz için
--
iki mesaj olmuş.
bence burda bir bencillik yok canım tam tersi takdire şayan bir durum var hatalıysan hatanı görmeye çalışıyorsun öneri istiyorsun. inş. çok güzel çözeceksin canımmm
Ben burda sizin bi bencillik yaptığınızı göremiyorum ..
Yani şöyle diyebilirim ki .
Ben dayımı çok severim ki benim ikinci babam gibidir. Bikeresinde arayıp onlara gitmek istediğimi söylemiştim. Bana aynen şöyle demişti .
"Yengeni ara sor dayıcım yada ben sorayım"
Ki ben yatılı felan kalmadım ..
Bu birazda size duyulan hürmettir. Benim dayım doğru olanı yaptı . Sonuçta yemek hazırlayacak olan vs vs yengem .
Dayımın bekar evi değil ki orası . Sonraları kırılma veya gücenme olmamıştı bende .Yengemi aramıştım .
Maalesef insanlar sizi düşünmüyorsa sizin kendinizi düşündürmeniz gerekiyor ..
evet hatalıyım. eşimin üstüne gittim. ilk defa gittim ve uzgunum. ama onlar da hatalı beni evın hanımı yerine koymadan ogullarının evi diye ona haber vermeleri müsait misin demeden cıkıp gelmeleri. bakın farkındaysanız cuma öğlen geldiler köyde oyalanırken onlar ben ev temizledim yemek yaptım. basit bir yemek yapmak istemem asla. kapasitem de belli. ugrastım yaptım bişeyler. eşimin bana sormadan daveti hoşuma gitmedi. onların da dusuncesizligi üstüne gelince ben cıldırmısa dondum. neyseki cok uzun surmedi. simdi sadece ne yapmam gerektigini bilmiyorum boyle dusumlarda
ya pardon ama neden bencil düşünüyosunuz. senin annen eşini arayıp geliceni söylese sen bunu sorun yaparmıydın. HAYIR... eşin yaparmıydı sorun HAYIR..
kendi ailen geldimi etrafında pervane olmazmıydın EVET... peki annen senin ev işlerine yardım etmek istese hatta zorla yapsa hoşuna gitmezmiydi EVET..
bence siz kendinize sorun arıyosunuz gelmişler iki gün kalmışlar oğulları gelininin evi el evimi ki kendilerini misafir hissetsinler. Milletin onca sorunu var yapmayın buna sorun demeyin halinize şükredin biraz forumu gezerseniz ne demek istediğimi anlarsınız...