- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
tapu mevzusunu ise eşim açtı annem ise destekledi evet doğru dedi her neyse bizim derdimiz ev değil kendimiz de yaparız allaha şükür biz herşeyimizi kndimiz yaptık yanii işin garibikayın validem kızını verirken avi yok diye vermek istemiyor evi olsun istiyor ama benim annem isteyince hemen ilişki kesiliyor garip gerçekten annemin de hataları var elbet ama alttan alınmayacak şeyler değil
Kayınpederiniz borç batağındayken ağzını açmaması bana pek garip gelmedi açıkçası, adam zaten yeterince borç altındaymış, fazlasını kaldıramayacakmış ki konuşamamış. Bu şartlarda herşeyi eşinizin üstlenmesi gayet normal bence, ki kayınpederinizin evinizde oturuyorsunuz o evde olmayabilir, siz bir de üzerine kira veriyor olabilirdiniz şuan? Bir diğeri de ev var zaten ve oturduğunuz ev de ileri de size kalır. Yani illa önceden tapusunu almak çokta önemli değildir diye düşünüyorum. Anneniz alıngan bir insanmış zaten aynı durumda kayınvalidenizde olabilirdi, sürekli ona kendizi ifade etmek zorunda kalabilirdiniz. Siz kendi annenizi kayınvalidenize kötüleyebilir misiniz? En basit haliyle boşver onu sen, o konuşur gibi basite indirgeyebilir miydiniz? Bence yapamazdınız, yapamazdınız ki annenize karşı sürekli eşinizden birşeyler bekliyorsunuz, sizin bu durumda herşeyi sürekli eşinizden beklemek değil iki tarafıda idare etmeniz gerekiyor.
hayat hep bana hep bana değil işte bunu öğrenmek gerekiyor belki..
sevgi demek fedakarlık demektir.
hep karşıdan mal mülk istemek,
hep alttan alınmayı istemek...
masallarda bile yok böyle hayat...
Ev almak adet mivay anasını keşke eşim okusa bunları...
Tapu meselesinin açılması çok antipatik. Bizim gelinimiz yada ailesi herhangi bir sebeple böyle bir konuyu gündeme getirse çokta olumlu şeyler hissetmeyiz kendisine karşı...
Annende amma nazlıymış ya. Büyük dediğin ortamı dengeler asıl annenin alttan alması lazım bunlar genç, cahil diye.
Şu lise üniversite meselesini de anlamıyorum gerçekten. Harward yada Oxford mu bitirdin? Madem standartların bu kadar yüksek lise mezunu adama varmayacaksın yada bu konuyu hiçbir şekilde gündeme getirmeyeceksin o zaman.
Annenin damada annesini şikayet etmesi de ne demek :44:? Sen dua et eşin annene posta koymamış. Kadının nazlısı sevilir canım ama kaprislisi sevilmez kanaatimce.
Yani ben rahatsız oldum yazdıklarından.
dikkat ederseniz benim annem direk tapu mevzusunu açmadı eşim dedi ev benim üstüme dğilki diye annemde evet doğru dedi olay bundan ibaret kiiii o büyük kavkada kaynanam bizi evden kovu çıkın gidin kiraya dedi kovacaklardı madem neden ev oğlumuzun diyorlar
evi biz kendimiz döşedik canım babası evimize en ufak bişi almadı halada borcunu ödüyoruz