Eşim ve Ailem

Bulsaydım.atacktim konuyu, onda da kaybedilen anne,evli baba, kardeşler,para verilen abla, bekarlık parası, alınmak istenen ev vardı. Birkaç ayrıntı farklı ama bu kadar da benzerlik olmaz ki 🥴 hiç inanmadım ayrı kişi olduğunuza.
Yaw nasıl bir hafiza var sende, 40 bin maşallah :KK37: Halihazırda yoksa mutlaka acil bir yan dal katılmalı hayata, yeni bir dil gibi...bu yetenek BDV ye harcanmaz lütfen :KK56:

Yaw nasıl bir hafiza var sende, 40 bin maşallah :KK37: Halihazırda yoksa mutlaka acil bir yan dal katılmalı hayata, yeni bir dil gibi...bu yetenek BDV ye harcanmaz lütfen :KK56:
Teşekkür ederim 🥰 evet hafızamin hatri sayılır kısmını burada doldurduğum doğrudur.🙊 yeni ufuklar açmaya çalışıyorum kendime, var olan potansiyel heba olmasın diye 😊

Biz eminiz aynı kişi olduğunuza ama siz yine ilk yazdığınız konuyu hatırlamak için açın okuyun tabi.
Sesli guldum ahahahaha 🤣🤣🤣 Allahta sizi guldursun 😂 Daha okudugum ilk anda dedim ayni kisi. Hala daha akillanmamis ne diyeyim. Allah kocasinin gozunu acsin.

Back
X