- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.921
ben size dün bunlar bana ınandırıcı gelmıyor demıstım
dimi
dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de aynı fikirdeyim.Kazen bence bu konuya bir el atmalı.
Konu sahibi yöneticilerin bilgileri dahilinde bu nickle konuyu açtığını söylemişti.
Anlaşılır sanırım sahte mi değil mi diye...
benimde aklıma o geldi, biri bir açıklama yapsın ama dimi....Kazen bence bu konuya bir el atmalı.
Konu sahibi yöneticilerin bilgileri dahilinde bu nickle konuyu açtığını söylemişti.
Anlaşılır sanırım sahte mi değil mi diye...
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bir konu açılmıştı konunun içeriğini unuttum,konu sahibine tepkiler olmuştu,daha sonra farklı bir üyelik konu açmıştı söz de konu sahibine destek olmak için ama 2 de aynı kişi çıktı diye hatırlıyorum.nedense lutran ,konu sahibi gibi geldi bana.....
o zaman konuyu sadece yöneticiler aydınlatabilrler,konuyu açarken onlaırn bilgisi dahilinde 2. üyelikle açtım demişti çünkü...
muneeeee sana ihtiyacımız var,yoksa hepimiz çok şüpheci olduk ....
doğru hatırlıyorsunuz o da olmuştu..Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bir konu açılmıştı konunun içeriğini unuttum,konu sahibine tepkiler olmuştu,daha sonra farklı bir üyelik konu açmıştı söz de konu sahibine destek olmak için ama 2 de aynı kişi çıktı diye hatırlıyorum.
yönetim bunu teyit ettimi hayır belkide yönetimden hiç izin alınmadı ikinci üyelik diye..belkide esas üyedir ne biliyoruz ,,,bilmiyoruz..siz biliyor muydunuz hayıııır...işte ben bunu biliyordum noldu şiştiniz dimiiiii(pardon film repliği uyarlamasıdır)Bence konu sahibesi böyle birşeye cesaret edemezde çünkü zaten yönetimin gerçek kimliğinden haberi var herşeyin ortaya döküleceğini bilir,bir arkadışının evinden falan yazıyorsa olabilme ihtihmali de var.
Biri özet geçsin sevabına beynim döndü
Çanakkale nasıl geçilmezse bu konuda özet geçilmez işin aslı buBiri özet geçsin sevabına beynim döndü
yönetim bunu teyit ettimi hayır belkide yönetimden hiç izin alınmadı ikinci üyelik diye..belkide esas üyedir ne biliyoruz ,,,bilmiyoruz..siz biliyor muydunuz hayıııır...işte ben bunu biliyordum noldu şiştiniz dimiiiii(pardon film repliği uyarlamasıdır)
konuda KİB lik bir durum olmayınca görmemiş olabilirler..teyit etmedi ama red de etmedi eğer izin almasydı şimdiye kadar müdahale etmezlermiydi?
her şeye hazırlıklı ol muskara olabilirde olmayabilir de hatta konu ile alakası yok ben bile haklı olabilirimKonu sahte mi cikti simdi?
konuda KİB lik bir durum olmayınca görmemiş olabilirler..