- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.861
geyikte olsa kapataamıyorum ki canım.anladım ama konu konuluktan çıktı.geyiğe döndü bu kurallara aykırı sayılmaz mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geyikte olsa kapataamıyorum ki canım.anladım ama konu konuluktan çıktı.geyiğe döndü bu kurallara aykırı sayılmaz mı ki?
Bence çok değil abicim..Yenge yaş farkına bakmamış sevmiş seni..70 mi :) 47 canim. Elim kaydi.ne var fark çok mu?
70 mi :) 47 canim. Elim kaydi.ne var fark çok mu?[/QUO47 den 70 e kayacak kadar kaygan akıllısın sen işte..amacına ulaştın sayılır ha gayeret konu kapatılır ...
konu sahibi konuyu kapattırmaya çalışıyor gibi bir his var içimde.
eşinin yaşına 70 dedi,baktı insanlar hadi oradan diye tepkide bulundu. anında ortalamaya getirdi işi. 47 yaptı.yanlış yazdım dedi1 saat çıktım konudan, Lut_ran kendi meselesini açmış biraz daha. Hepsini okuyuncaya kadar dayanamadım. Benim çok içim yanıyor, hep doğru gibi geliyor, öyle babalar var ki mafya babası gibi aileye terör estiriyor hanımlar. Olmayacak şeyler değil Lut_ran'ın anlattıkları. Konu sahibinin eşi olduğuna da inanmıyorum ben şu an için.
Fakat tezatlıklar çok hakikaten. Herkes onun gibi sineye çekmek zorunda değil, konu sahibinin işi var, bağımsız bir hayat yaşayabilecek gücü var.
KK hanımları, eğer Lut_ran birçoğunuzun dediği gibi aileden biriyse, (Allah muhafaza) bir sorun olduğunda psikologa, avukata falan değil, direkt KK'ya geleceğim bu ne keskin görüş kabiliyeti mübarekler!
Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
tabi canım ben daha baştan hop derdim ama hadi sustu konduramadı diyelim.. kendi kendini mahvetti konu sahibi.. dedik ona sakin ol diyevalla kim rahatsız olduğu şeye izin verir ,dur yapma demez.
şimdi empati yapıp düşünsek ; afedersin biri ayaklarını göğsümüze dek uzatsa ya da elini omzumuza atıp bizimle wc ye gelse hopp noluyo demez miyiz...
demek ki erkeklerde farklı rahatsız olsalar da abla ,baldız ayagına dile getirmicekler !! genelleme yapmak istemedim ama..
Artık herkesin sinirleri harap oldu.
kamera neleri paklardı ah ah.
Konu sahibinin mesleği ne? Sürekli izin alıyor bir kaç gündür, bugün de yok. Böyle şirketler var mı? İnş. konu can sıkıntısından açılmıştır da ziyaretçi olarak okuyup eğleniyordur? Yöneticiler bir el atsa keşke,konu sahte mi değil mi? Hatta lutran da aynı IP adresle yazıyor kesin, aynı kişi olabilirler mi?
evet bende cok merak ediyorum bir açıklığa kavuşsa keşke artık şu saçma şey konu sahibinin girip alay etmediğini nerden biiliyoruz pekiiKonu sahibinin mesleği ne? Sürekli izin alıyor bir kaç gündür, bugün de yok. Böyle şirketler var mı? İnş. konu can sıkıntısından açılmıştır da ziyaretçi olarak okuyup eğleniyordur? Yöneticiler bir el atsa keşke,konu sahte mi değil mi? Hatta lutranla aynı kişi olabilirler mi?
Son
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.
Benim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız