• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Sonuç olarak eşinden ayrıldın mı beraber misin?

Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Bakın siz de boşanmışsınız.
Ben zannetmiyorum kimsenin boşan demeye meraklı olduğunu.
Ama bir enişte baldızının bacaklarını üstüne atmasına, başbaşa içkiler içmeye, 'hayli söyle' şarkısını birlikte dinlemeye ve o romantizmi(!) paylaşmaya meraklı ise ve de karısı ablasıyla küsken onunla sürekli telefonda hem de gece gündüz konuşuyorsa bunun neresi kabul edilebilir ki?
Sizin durumunuzdan zerre farkı yok onların da.
Siz ayrıldıktan sonra neler değişti acaba?
Ablanız ve eşiniz arasındaki münasebet ne durumda?

Konuda kaçirdigim önemli cinsel bir detay varsa hepsini unutsun. Ben ilgi duyan bir abla ve tepkisiz duran bir es tablosunu gözlemleyerek yazdim yorumumlarimi. Tabi ki herseyi yasayan bilir ve karar onun.
Ya siz ciddi misiniz ?
Demek öyle siz de gördüklerinizi unuttunuz , sineye çektiniz o zaman ?:KK14:

Hani anne destekliyodu konu sahibini simdi olay patlak verincd taraf mi degistirdi dogrumu anlamisim? Kadin demekki yaprak dokumu hayriye hanm gibi agzimizin tadi bozulmasin kim ne halt yerse yesin diyo :KK51:
anne önceden de farkındaydı zaten,konu shibi konuşmuştu tüm detayları anlatmadan önce..bence olay büyümeden kapansın istiyor herkes..anne baba sonuçta onlar,kimsenin ağzını tadı bozulmasın istiyorlar..amaçları da tüöm gerçeği ortaya çıkarmak falan değil ki..sözde yuva kurtarıp,olay büyümeden sonlandırmak..kardeşler görüşmese de olur,yuvaları bozulmasın mantığıyla..

Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
eşi herşeye uzaktan bakıp ,ablayı tersleyen bir adam değil ki..bi bok yedilerse ablayla beraber yediler,ablayı silip neden eşine sarılıyor anlamadım ki..
siz boşanmışsınız,ablayla görüşüyor musunuz peki? neticede dikizleyen adam kocanızdı,abla yüz vermemiş oluyor bu durumda..??

bende şaşırdım. aynı nedenlerle ayrılmış kendisi. ama burada boşan diyenlere kızıyor. ilginç

kimseyi kınamayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş msjı gibi kk kadınları boşan demeye meraklıdır msjıda artık kk için bir klişe birisi yazmazsa o konu eksik kalır editör olarak bunu bilmen lazımdı canım :P

aynısını kendisi yaşamış bir insanın sorumluluğu burada boşan diyenlere atması çok vahim.ne diyeceğiz peki?

Lut_ran Lut_ran umarım yazdıklarınız doğru değildir... Umarım...ekşici vs. olmanızı o kadar gönülden istiyorum ki..
Masaj falan nedir ya.
Ablan da eşin masaj yapayım dedi yaptı sağolsun dedi.Sen yutkundun ..
pes..
yaşım 27 hayattan soğudum. İnsanlardan soğudum.Kardeşime acaba gözüyle bakacagım neredeyse.Allahım ne günlere kaldık.

anne önceden de farkındaydı zaten,konu shibi konuşmuştu tüm detayları anlatmadan önce..bence olay büyümeden kapansın istiyor herkes..anne baba sonuçta onlar,kimsenin ağzını tadı bozulmasın istiyorlar..amaçları da tüöm gerçeği ortaya çıkarmak falan değil ki..sözde yuva kurtarıp,olay büyümeden sonlandırmak..kardeşler görüşmese de olur,yuvaları bozulmasın mantığıyla..

eşi herşeye uzaktan bakıp ,ablayı tersleyen bir adam değil ki..bi bok yedilerse ablayla beraber yediler,ablayı silip neden eşine sarılıyor anlamadım ki..
siz boşanmışsınız,ablayla görüşüyor musunuz peki? neticede dikizleyen adam kocanızdı,abla yüz vermemiş oluyor bu durumda..??

Hee doğru bu konuda mağdur abla gözetleyen kocasıymış.

lut-ran

bu mesaj nereden çıktı.lut-ran yazıp sonra editledin mi.gerçekten sana mı ait bu mesaj.
ayrıca konuyu tam bilmeden yorum yapıyorsun.
sen bu kadar yaşanmışlık üzerine eşinden ayrılmışsın ama konu sahibine eşine sıkı sarıl diyosun.
ciddi aklım karıştı

Siz ayrılmışsınız da konu sahibine verdiğiniz akıllar ney,yoksa pişman mısınız ayrıldığınıza?
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.

yahu masaj olayına bakışınızla da beni bitirdiniz ...benim eniştem abim gibidir,2 sene kadar da beraber yaşadım ablamlarla.eniştemin sırtı tutulur genelde,kiloludur da biraz..benim parmaklarım güçlüdür eski sporcu olduğum için,omuzlarına masaj yaparım..ama kütür kütür ,hamamcı teyzeler gibi...illa romantik masaj anlaşılmasın...
ne günlere geldik,insan ablasına eniştesine güvenemezse ne bok yesin..
gerçi bunun günle falan da ilgisi yok bence,tamamen kişlikle alakalı ayrıca eskiden de çok varmış ama bu kadar paylaşma ortamı omadığından bilinmiyormuş diye düşünüyorum..emin değilsem de böylwo_O

kimseyi kınamayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş msjı gibi kk kadınları boşan demeye meraklıdır msjıda artık kk için bir klişe birisi yazmazsa o konu eksik kalır editör olarak bunu bilmen lazımdı canım :p

aynısını kendisi yaşamış bir insanın sorumluluğu burada boşan diyenlere atması çok vahim.ne diyeceğiz peki?

Ayy bu laftan da bezdim yeminlen 'bakın kızlar kimseyi kınamayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş':confused:
Bir konuda görmesem bir eksiklik olduğunu hissediyorum,kendim yazıyorum:KK70:

Bakın siz de boşanmışsınız.
Ben zannetmiyorum kimsenin boşan demeye meraklı olduğunu.
Ama bir enişte baldızının bacaklarını üstüne atmasına, başbaşa içkiler içmeye, 'hayli söyle' şarkısını birlikte dinlemeye ve o romantizmi(!) paylaşmaya meraklı ise ve de karısı ablasıyla küsken onunla sürekli telefonda hem de gece gündüz konuşuyorsa bunun neresi kabul edilebilir ki?
Sizin durumunuzdan zerre farkı yok onların da.
Siz ayrıldıktan sonra neler değişti acaba?
Ablanız ve eşiniz arasındaki münasebet ne durumda?
beraber tuvaletlere gidip 15 dakika boyunca gelmemelerini yazmayı unutmuşsun..şimdi buna evlilik kurtar desek Allah bizi lanetler dimi..

Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.

bayılazaam

hımm ille sevişme olmalı yani ayrılmak için? konuyu okudun mu arkadaşım? diyoruz ki birisi ablası diğeri kocası,flört ediyorlar..

off daraldım

cinsel birşey varsamı ayrılma olur sadece?
zaten düşman sevindirmemek için yaşamalıyız.
peki ya değerlerimiz.. midemiz? konu sahibinin midesi kaldırabilecekmi?

illa ayrılmak için sevişirken görmekmi gerek.
size göre aldatma illa cinsellik yaşanırsamı olur. ilginç fikirleriniz var.
cinsellik olmadanda aldatır insanlar

Back