- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Kocayıda silmek kolay değil, ablayıda tabii ki.konuşamazmış ablasıyla enteresan bir aile yapısı..baştan konuşmak yerine harşeyin....çıktıktan sonra silmekmi mantıklı..
ablasını silmesin diyorum ben..eşinide boşamasın..mesafe koysun..eli maşalı olsun biraz..bu bitse yarın başka konu çıkar..Kocayıda silmek kolay değil, ablayıda tabii ki.
Ben olsam konuşmazdım, önce bir süre görüşmeyi keserdim.
Ama bu arada eşimin telefonuna casus program yükleyip birbirlerini özleyip açık vermelerini beklerdim.
Çünkü konuşma yapıp görüşmeyi kesse aklında sürekli soru işareti kalacak.
Kocayı boşayıp ablasını silse bu sefer haksızlık mı yaptım diye içi içini yiyecek.
Peki bunların birbirinden hoşlanıyor olduğu şüphesi hep yiyip bitirmeyecek mi konu sahibini.ablasını silmesin diyorum ben..eşinide boşamasın..mesafe koysun..eli maşalı olsun biraz..bu bitse yarın başka konu çıkar..
Arkadaşlar
birde şu açıdan düşünelim..şimdi içip el kol yılışmaları yapan kocasının erkek kardeşi olsaydı..evin hanımıda..buna göz yumsaydı ve erkek kardeşi suçlasaydı o cıvıtıyor diye.. böyle bakınca koca suçlu olmuyormu konu sahibinin evliliğinde..
Kocasi benim sucum yok ablanin kabahati diyince konu sahibi inanivermistir hemen... Ask, mantiktan agir basiyor yani. ablayla konusmaya da niyeti yoksa sonu gelmez bu isin.ablamla konuşamam,düşünmüyorum diyor..kendi eşinin yaptığı karaktersizlik..tamamen ablaya suçu atıyor..halbuki kendisi efendi davransa o da yanaşamazdı..elimi isıt değince duymazdan gelse..kadın ayaklarını attığında hafifçe çekilse..anlardı ablası yapmazdı zaten..
benim amacım ortadaki her neyse ondan emin olmak zaten
ama emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
evet öyle, ama böyle bir şeyle ortalığı ayağa kaldırırsam ailem onun ailesi herkes zarar görecek.ortada onların küçücük çocuğu falan var..napıcam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?