• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Telefonu nerde kapatmış okudumda anlayamadım,
Ortada büyütecek aglayacak birşey yokki.
Senin derdin sanırım görümcene yapılanlar.

Bence şunun için vermiştir ilerde açgözlü karım doymaz diye ve düşündüğü gibi de olmuş. ..eşiniz çok safmışız size hiç bahsedilmemesi gereken konuları anlatmis...bana eşim böyle baskı yapsa pisliğine onu sersefil eder aileme bacıma paşa gibi bakarım
Onun kadar bende safım çok şükür aç gözlü olmadım öyle olsa tek altınımı o ev için vermezdim lütfen söylemlerinize dikkat edin bana hakaret ediyorsunuz ve buna hakkınız yok iyi günler

Kusura bakmayın ama size ne oluyor sız kimsiniz de kardeşler arasına girip hak yiyor diye ortalığı karıştırıyorsunuz eşiniz ses çıkarmazken size burada laf düşmez para da adam in çocuklar da adam in sız kocacıniz in kazandıklarından mesulsünuz ortalığı karıştırıp durmayın .eliniz var ayağınız var kimseye minnet etmeyin çalışın kendiniz yapın .

Telefonu nerde kapatmış okudumda anlayamadım,
Ortada büyütecek aglayacak birşey yokki.
Senin derdin sanırım görümcene yapılanlar.
Mesajlaşma sonunda kapattı bu benim için büyük birşey hiç yapmamıştı çünkü
Benim derdim haksızlık.

Bencede siz çok sansizsiniz yazık sze halbuki siz çok daha iyilerine layıksın ne o öle bi çeyrek takmayan adamdan kayinpeder mi olur kovala gitsin kız tut kollarından at hepsini gösterme oğullarını onlara dünyayı zindan et.....Ama bunları yaparken çocuğunda yanında olsun

Kusura bakmayın ama size ne oluyor sız kimsiniz de kardeşler arasına girip hak yiyor diye ortalığı karıştırıyorsunuz eşiniz ses çıkarmazken size burada laf düşmez para da adam in çocuklar da adam in sız kocacıniz in kazandıklarından mesulsünuz ortalığı karıştırıp durmayın .eliniz var ayağınız var kimseye minnet etmeyin çalışın kendiniz yapın .
Görümceme hak yiyor demedim hakkı olan takıyı o almış ama biz alamadık bundan bahsettim

Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu
O zaman bile görümcenizle yarışa girmişsiniz. Siz bir birey değil misiniz? Kendi aklınıza göre hareket etseydiniz

Bencede siz çok sansizsiniz yazık sze halbuki siz çok daha iyilerine layıksın ne o öle bi çeyrek takmayan adamdan kayinpeder mi olur kovala gitsin kız tut kollarından at hepsini gösterme oğullarını onlara dünyayı zindan et.....Ama bunları yaparken çocuğunda yanında olsun
Oğullarını görüyorlar görmeye devam edecekler nasip olursa torunlarına onları görecek tanıyacak kaynanam ve kaynatamın yaptığını yapmayacağım yani

Görümcenin altınlarını kayınbabanların alması sacma olurdu ?
Kendi eşinin ailesi almamışsa sizi baglamazki.
Takı gelin ve damadındır görümcemin iki tarafta dokunmamış eşinin ailesi almamış bizden neden alındı salağız diye sanırım.

Tüm evlilere dediğim tek bir söz var kendi hayatınıza bütçenize bakmayıp daha da gözlerinizi elalem in altınlar ina yatlarına katlarına göz dikerseniz kıskançlık duyarsanız ne o evde huzur kalır nede Allah size birsey vermez öyle yiyip bitirirsiniz kendinizi . ona yapıldı bana yapılmadı yani geçmiş e millet e neden takılıyorsun ki olan olmus o zaman öyle olması gerek mis şimdi böyle şimdi böyle yapınca çok mu güzel oldu koçan evi terk etmiş aile si sana düşman çok mu hoş oldu değer mi üç kuruş için şu yuva yı huzursuz etmeye. Rabbim herkese huzur versin mal mülk hayırlısı ni versin de bak rabbim sana kat kat vermiyor mu.

Ben olsam senin yerinde yarın gider boşanma davası açarım nasıl yapar tüm bunları bosan adam kurtulsun senden yeminle 7/24 dayak isteyen ama uslanmayan turdensiniz
Hala konuşmanızı değiştirmiyorsunuz klavye arkasında olmak mı size bu gücü veriyor herneyse polemik uzamasın.

Back