Eşim telefonumu karıştırmış

Cok uzatıp büyütmeyin bence. O sizden ozur dilesin, siz ondan ozur dileyin nezaketen. Hayatim yalnizdim, anonim olarak dertlesmek istedim deyin. Olur boyle seyler

Haykırdım gece gece. Bir an eşimin burnuna doğru ayağımı, kol altımı uzattığını falan düşündüm "baksana bir pis pis mi kokuyorum" diye. Enişte kafaymis shshsjsns

aa kim oluyor da senin özel alanına giriyor insanların hiç mi özeli kalmadı canım üzmeseydi seni o zaman ( ne yap ne et üste çık sakın özür dilemeeee ) o dilesin

Çok saygısız bir eşiniz var. Ben bu foruma 3 seneye yakındır üyeyim. Eşim bir kez ne konuşuyorlar diye bakmamıştır. Bu benim özel alanım. Ben ona sorarım. Geçen aikido konusunda arkadaşının hocalığını, instagramda etkileşim nasıl artar filan diye.
2 küçük çocuğum olduğu ve burdan başka hiçbir sosyalleşme alanım olmadığı için saygı duyuyor.
Kaldı ki insanın bazen kadınlarla da konuşmak, dertleşmek isteği oluyor. Burdaki insanların hepsinin evliliği sorunlu değil. Ama sizinki dedektif gibi takip etmiş. Hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…