Eşim telefonumu karıştırmış

Amatör davranmışsın. Muhtemelen burayı da okuyacak.
Öhöm öhöm sayın enişte, sen bu kadını huzursuz etmeseydin o buraya düşmezdi. Saygılar.
Sana iyiden kizicak kadınlar kulübün de bu adamın işi ne diye

Beni Burhana niye anlatıyorsun Burhan kim.gadin diyecek senin yüzünden sarsılan bir evlilik

Bi erkek kadının telefonunu kurcalıyorsa ona güvenmiyordur.

Ayyy benim kocam telefonu alacak da kk ya girecek de girene kadar uykusu gelir beceremez de üste cikin surda iki dertlesiyoruz sizi manipule etmesine izin vermeyin. Aslinda buraya yazmaniza degil de onun hakkinda dusunduklerinize icerlenmistir.. demezler ammmaa nerede hata yaptim da kadin boyle dertlendi diye

Sana iyiden kizicak kadınlar kulübün de bu adamın işi ne diye

Beni Burhana niye anlatıyorsun Burhan kim.gadin diyecek senin yüzünden sarsılan bir evlilik
Burhan'dan kıskansın bir zahmet. Burhan mis gibi pürü pak kokan temizlik hastası bir zat-ı şahane.
Efil efil ter kokusu buraya kadar geldi öğykk

Geçenlerde arkadaşımla olan mesajları okumuş eşim. Babasıyla yaşadığım problemlerden bahsedip hissettigim duyguları vs anlatmıştım. Beyfendi hem okumuş hem de gelip hesap sormaya kalktı. Beş dakika sonra doğduğuna pişman olmuştu. Ona bile anlatıp dırdır etmemisken arkadaşımla dertlesmem ve eşimin de gizlice mesajları okuma terbiyesizliği üzerine içimde ne varsa döktüm. Madem artık biliyosun bundan sonra da olmamış gibi davranma gerek yok herkes ayağını denk alsın dedim. Artık benim kafam daha rahat. Eşimin de bidaha telefonuma yan gözle bile bakacağını hiç sanmıyorum

Telefon karıştırmak nedir ya. Çok iğrenç bi hareket ve düşünce.
Bi kere eşim ise giderken yanlışlıkla benim telefonumu almis. Bana o gün bir sürü mesaj gelmiş arkadaslarimdan hepsini de tanıyor. Hiç birine cevap vermemiş. Sadece annem aramış onu açmış yanlış telefonu almışım. Sen benim numarayı ara anne demis telefonu kapatmış. Annem merak etmesin die açmış söylemiş. Gözüm kapali eşime guvenemiceksem neden ben ona kocam diyim ki.

Tabi ki telefonunuzu kurcaladığı için özür bekleyeceksiniz hayret bişey. Sanki jigoloya mesaj attınız da onu yakaladı. Ötede zırlasın.
Kocası Burhana yazdığını gördüyse bide Mahmut var öncesi Muhittin hahhah

Sen kimlere ne yaziyon demiştir bunlar kim hayırdır konuş gadin gadinnnnnn

Ay en korktuğum şey korkuyor yakalanmaktan

Burhan'dan kıskansın bir zahmet. Burhan mis gibi pürü pak kokan temizlik hastası bir zat-ı şahane.
Efil efil ter kokusu buraya kadar geldi öğykk

Aaa kocası ter kokan üye mi bu

Aman burhan sen var ya sen duvarda asili duran saatin üstüne bile dantel seren adamsın

Gurban olsun sana

Bırak dağınık kalsın bişey olmamiş gibi..

Ne hakla sizin özelinizi kurcalıyor ve böyle saygısız birine neden katlanıyorsunuz

Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Eşiniz sizden özür dilemeli, hem telefonunuzu kurcaladığı için hem de size iyi bir eşin olması gerektiği gibi arkadaş olamadığı için, eğer sizinle düzgün bir iletişim kursaydı sorunları konuşarak halletseydi ya da sizin konuşmanıza kendinizi ifade etmenize müsade eden bir yapısı olsaydı eşinizle her tartışmanızda dertleşecek birilerini aramazdınız.

İlk kez bir konuya gülüyorum Ben olsam bende alınırdım ama burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta Hayali insanlar olarak düşünsün burayı ve o kötü sözleri yazana değil de yazdırana bak derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…