Sana iyiden kizicak kadınlar kulübün de bu adamın işi ne diyeAmatör davranmışsın. Muhtemelen burayı da okuyacak.
Öhöm öhöm sayın enişte, sen bu kadını huzursuz etmeseydin o buraya düşmezdi. Saygılar.
Merhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Burhan'dan kıskansın bir zahmet. Burhan mis gibi pürü pak kokan temizlik hastası bir zat-ı şahane.Sana iyiden kizicak kadınlar kulübün de bu adamın işi ne diye
Beni Burhana niye anlatıyorsun Burhan kim.gadin diyecek senin yüzünden sarsılan bir evlilik
Yok ya bence o kadar de degildir sanmiyorum.Bi erkek kadının telefonunu kurcalıyorsa ona güvenmiyordur.
Kocası Burhana yazdığını gördüyse bide Mahmut varTabi ki telefonunuzu kurcaladığı için özür bekleyeceksiniz hayret bişey. Sanki jigoloya mesaj attınız da onu yakaladı. Ötede zırlasın.
Yok ya bence o kadar de degildir sanmiyorum.
Burhan'dan kıskansın bir zahmet. Burhan mis gibi pürü pak kokan temizlik hastası bir zat-ı şahane.
Efil efil ter kokusu buraya kadar geldi öğykk
sizin gorusunuz saygi duyuyorummTamda okadar.
Birinin telefonunu karıştırmak güvenmemek demek
Yok yok değilim o üye kim bilmiyorumAaa kocası ter kokan üye mi bu
Aman burhan sen var ya sen duvarda asili duran saatin üstüne bile dantel seren adamsın
Gurban olsun sana
Bırak dağınık kalsınMerhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Daha kötü değil mi adam hemen kendini koklattırıyorOkuması senin hayrına olmuş bence.
Eşiniz sizden özür dilemeli, hem telefonunuzu kurcaladığı için hem de size iyi bir eşin olması gerektiği gibi arkadaş olamadığı için, eğer sizinle düzgün bir iletişim kursaydı sorunları konuşarak halletseydi ya da sizin konuşmanıza kendinizi ifade etmenize müsade eden bir yapısı olsaydı eşinizle her tartışmanızda dertleşecek birilerini aramazdınız.Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?