Yaa bu nasıl bir manipülasyondur önünüzde düğme iliklemek istiyorum üstadımİnsan biraz düşünür bu kadını ben bu hale getirdim diye özür falan dilemeyin sakın manipüle edin onu. Yapayalnızım kimseye yüzüm yok sorunlarımızı söylemeye seni insanlara iyi gösteriyorum çevremde , hemcinslerime anonim dert yandım isim cisim yok düşün beni ne hale getirdin kimseyle dertleşemiyorum bile diyin….
Burada 1 numaralı argümanınınız "telefonumu niye aldın" olursa, suçlu duruma düşersiniz. "Benim saklayacak bir şeyim zaten yok, evet isimsiz olarak derdimi açtım, sana söylersem kırılırsın diye kadınlardan yol yordam istedim" diye konuşun. Yaptığınızda bir kabahat yok, kabahatliymiş gibi davranmayın.Merhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Merhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Tabi ki telefonunuzu kurcaladığı için özür bekleyeceksiniz hayret bişey. Sanki jigoloya mesaj attınız da onu yakaladı. Ötede zırlasın.
Ben bunu anlamıyorum o özel alan bu özel alan arkadaş birbirimizin kıçını görüyoruz ya.Eşim bana tel özel alan dese şüphelenirim.Burada bir erkek telini kurcalatmadığı zaman kesin aldatıyordur diyoruz.Ama iş bize gelince özel alan guvenmiyor mu diyoruz.O zaman erkeklerde aynısını düşünüyordur.O sizden özür dilemeli. Telefon karıştırmak büyük saygısızlık, benim gözümde kabul edilene bir şey. Geri adım atmayın
Tabii ki eşiniz suçlu,telefon karıştırmak en nefret ettiğim durumlardan.
Saygısızlık resmen.
Alttan almayın
Aynısını kadın yapınca neden sorun görmüyoruz.erkek yapinca sıkıntı yapıyoruzBi erkek kadının telefonunu kurcalıyorsa ona güvenmiyordur.
Biz kadınlar yapıyoruz.Bunda sıkı tı görülmüyor burada bu iki taraflılık değil misizi manipüle etmesine izin vermeyin. telefonunuzu kurcalamak hakkı değil.
E telefonda bulduğu da max KK dedikodusu işte, napalım? Bakıyorsan gördüğüne de ağlamayacaksın.Ben bunu anlamıyorum o özel alan bu özel alan arkadaş birbirimizin kıçını görüyoruz ya.Eşim bana tel özel alan dese şüphelenirim.Burada bir erkek telini kurcalatmadığı zaman kesin aldatıyordur diyoruz.Ama iş bize gelince özel alan guvenmiyor mu diyoruz.O zaman erkeklerde aynısını düşünüyordur.
Ben bu tel özel alan muhabbetini anlamıyorum.Eşim telimi karıştırma özel alanım dese noluyo lan derim.Ki buradaki birçok kadında böyle der.Ama iş bize gelince özel alan oluyor bunu anlayamıyorumE telefonda bulduğu da max KK dedikodusu işte, napalım? Bakıyorsan gördüğüne de ağlamayacaksın.
Demeyen var. Ben demem mesela.Ben bu tel özel alan muhabbetini anlamıyorum.Eşim telimi karıştırma özel alanım dese noluyo lan derim.Ki buradaki birçok kadında böyle der.Ama iş bize gelince özel alan oluyor bunu anlayamıyorum
Birçok konuda görüyoruz tel saklanırsa kesin başkası vardır yorumlarını o yüzden dedim.Demeyen var. Ben demem mesela.
Bunu bende yaşadım.Ama telefonumu kurcalamadi.Nasil olduysa bir şekilde farketmiş.Ben fazla isim belirtmedim ama işte akrabalarım okursa falan iyi olmaz gibisine şeyler yapmıştı.Merhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?
Özel alan evet .Ben bu tel özel alan muhabbetini anlamıyorum.Eşim telimi karıştırma özel alanım dese noluyo lan derim.Ki buradaki birçok kadında böyle der.Ama iş bize gelince özel alan oluyor bunu anlayamıyorum
AnlayamadımÖzel alan evet .
İnsanın telefonu özelidir.Cok şüpheli durum olmadikca karistirmam ben.Anlayamadım
Ben bunu anlamıyorum o özel alan bu özel alan arkadaş birbirimizin kıçını görüyoruz ya.Eşim bana tel özel alan dese şüphelenirim.Burada bir erkek telini kurcalatmadığı zaman kesin aldatıyordur diyoruz.Ama iş bize gelince özel alan guvenmiyor mu diyoruz.O zaman erkeklerde aynısını düşünüyordur.
Aynısını kadın yapınca neden sorun görmüyoruz.erkek yapinca sıkıntı yapıyoruz
e kokuyormuş ki yazmışsın hayret bi şey. kokmasaymış o da. bahaneyle temiz olur artık boşverAynen de böyle dedim zaten. Sen beni bu hale getirdin dertlescek de kimsem yok iş yazmadım yer belli değil dedim ama onun hakkında yazdığım kelimelere takıldı biraz hijyen sorunu var pis kokuyo gibi kelimeler kullanmışım yanıma gelip gelip pis mi kokuyorum bir bak diyor
Canim bacimkiskanclik ilkel bir davranıştır hele hele buna sığınıp sizin özel alanınıza izinsiz girmesi vs. Sevgi algıniz bu olmasın lütfenBide şöyle düşünmek lazım adam demekki karısını sevip kıskanıyor ki telefonu kurcalamış en azından karısı umrunda
Burhaaaan çok yaşa burhaaaanAmatör davranmışsın. Muhtemelen burayı da okuyacak.
Öhöm öhöm sayın enişte, sen bu kadını huzursuz etmeseydin o buraya düşmezdi. Saygılar.
Gülünmez bacım ama gülüyorum affet ne olur.. onun hakkında yazdığım kelimelere takıldı biraz hijyen sorunu var pis kokuyo gibi kelimeler kullanmışım yanıma gelip gelip pis mi kokuyorum bir bak diyor
Pis kokunu burnumdan çeker misin de iyice delirsin.
Katip keşke gece gece görmeseydim bu yorumu bütün evi uyandıracam gülmekten az kaldıBişey sorucam, eski hesabınızdaki konulara ben de yazmış mıydım, benim çenem pitbull gibidir de jdjdjfjffj laf söylediğim yerin 3 gün ömrü var.
Yorumlar çok iyi yaSana iyiden kizicak kadınlar kulübün de bu adamın işi ne diye
Beni Burhana niye anlatıyorsun Burhan kim.gadin diyecek senin yüzünden sarsılan bir evlilik
Kopuyorum şuanKocası Burhana yazdığını gördüyse bide Mahmut varöncesi Muhittin hahhah
Sen kimlere ne yaziyon demiştir bunlar kim hayırdır konuş gadin gadinnnnnn
Aman burhan sen var ya sen duvarda asili duran saatin üstüne bile dantel seren adamsın
Gurban olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?