Eşim telefonumu karıştırmış

Suluka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
875
353
33
28
Merhabalar. Burda daha önceden başka hesap hesap kullanıyordum. Eşimle tartisinca flan dertleşmek için yazıyordum. Eşim dün sabah telefonumu almış benim de kk sayfam açık kalmış açmış bakmış msjlarin hepsine tabiki tartışmalar içerik flan yazıyordu eşimin hakkında öfkeyle söylediklerim hepsini okumuş ve bana kızdı hakkımda neler yazmışsın nasıl yazarsin diye. Bende ona kızdım neden telefonumu alıp kurcaladin benim hiç mi özel alanım olmayacak diye. Şuan küs bana. Yazdıklarım için ben mi onun gönlünü almalıyım. Yoksa ondan mı özür beklemeliyim telefonumu kurcaladigi için?

İnsan biraz düşünür bu kadını ben bu hale getirdim diye özür falan dilemeyin sakın manipüle edin onu. Yapayalnızım kimseye yüzüm yok sorunlarımızı söylemeye seni insanlara iyi gösteriyorum çevremde , hemcinslerime anonim dert yandım isim cisim yok düşün beni ne hale getirdin kimseyle dertleşemiyorum bile diyin….

Tabi ki telefonunuzu kurcaladığı için özür bekleyeceksiniz hayret bişey. Sanki jigoloya mesaj attınız da onu yakaladı. Ötede zırlasın.

Amatör davranmışsın. Muhtemelen burayı da okuyacak.
Öhöm öhöm sayın enişte, sen bu kadını huzursuz etmeseydin o buraya düşmezdi. Saygılar.
Aynen de böyle dedim zaten. Sen beni bu hale getirdin dertlescek de kimsem yok iş yazmadım yer belli değil dedim ama onun hakkında yazdığım kelimelere takıldı biraz hijyen sorunu var pis kokuyo gibi kelimeler kullanmışım yanıma gelip gelip pis mi kokuyorum bir bak diyor

O sizden özür dilemeli. Telefon karıştırmak büyük saygısızlık, benim gözümde kabul edilene bir şey. Geri adım atmayın
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Pis kokunu burnumdan çeker misin de iyice delirsin.

Acıdım

üzüldüm biraz adama rencide olmuş yani boşverin derim zamanla unutur ama burası travma kalır yakalanmayın bari bir daha

sinirle üstüne ek yapıp yazmadınsa haklısın boş ver söylesen anlamaz dı okuduğuna göre kendine gelsin boşa bu adamı yazan olduysa daha da sinir olmuştur

Ya kotu olmus ama en azından yuzune soyleyemedıgınızı soylemıs olmussunuz.
Kotu bı durum ama bosverın ya
Onları okuyup ben nerde hata yapmısım bı kendımede bakayım demıyosa . Daha cok yazmalısın

İyi olmuş utanıp hijyene dikkat etsin, hiç hazetmem

Şöyle bir durum var ama konu sahibi ne kadar haklı olsada, karısı kendi hakkında bunları yazdığını gören koca tabiki şok olur üzülür kırılır empati yapmak lazım şimdi
Kadın çok haklı dertleşecek kimsesi yoksa buraya yazıp içini rahatlatıyor, da işte adam demezki suç bende . Bak neler yazmış karım der üzülür
Bide şöyle düşünmek lazım adam demekki karısını sevip kıskanıyor ki telefonu kurcalamış en azından karısı umrunda
Bence konu sahibi, uzatma konuyu o özür dilecek bu dilemesi gerekiyor suç onda yok bende denilecek bir durum yok ortada mevzu çok küçük ve basit güzelce açıklamanı yap neden yaptığını ve ayrıca isim yok bişey yok orası dertleşmek için bir platform falan de konuyu kapat azcıkta acındır kendini ne kadar yalnız olduğunu belirt seni sevmese telefonu karıştırmaz öyle düşün

Ben de telefon kurcalamayı yanlış buluyorum. Özel alan ihlali. Ama bu forumdaki çoğu kadın kurcalıyor. Hatta rastgele bir şeye bakmak için alıp düzenli inceleyenler bile var. O nedenle bu durumun normalligi sizin aile dinamiğinizle ilgili

Okuması senin hayrına olmuş bence.

Cinsellik 18+ daki konunuzu mu okumuş ? Eşi pis kokan ve bu sebeple sorun yaşayan bir üye vardı da. Şayet öyleyse, bir zahmet gidip güzelce yıkansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…