- 2 Nisan 2012
- 7.894
- 4.823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.daha önce sizlere eşimle beraber çalıştıgımızı önceki konumda söylemiştim.neyse konuya gireyim hemen.eşimle anlaşmıştık ramazan boyunca ben sabah dükkanı açıcam saat 4,30 gibide eve gidecektim.neyse hemn hemen 4-5 gün böyle yaptık ikimiz içinde sorun yoktu.eşim gündüz 2 ye 3 e kadar uyudugu için akşamları sahura kadar oturuyor.bazende arkadaşlarının yanına gidiyor.neyse cuma gecesi canı sıkkın gibi geldi eve iftar yaptık beraber.ne oldu dedim canım sıkılıyo dedi.bende üzerine gitmedim.yemekte ben çıkıcam birazdan dedi bende nereye dedim.işim var dedi.gene sesimi çıkarmadım canı sıkkın belliki dedim.ama zaten beraber çalıştıgımız için o satte bi işinin olacagını sanmıyodum.neyse ben yattım onu beklemedim sahur vakti oldu.telefonun alarmı çaldı.baktım gelmemiş.nerdesin diye aradım dışardayım dedi.işim var dedi.bende kiminlesin sahura gelmiyomusun dedim.ben yiyorum burada.sen tanımazsın dedi.neyse kapttık telefonu.ben sahurdan sonra uyumadım bekledim onu nereye kiminle gittin diye soracaktım.arkadaşlarının hemen hemen hepsini tanıyorum zatemn.onlarla degildi biliyorumm.saat 4 de geldi eve.ben başdım nerdeydin kimleydin diye.tanımazsın deyip duruyo ben bagırmaya başladım hepsini tanıyorum arkadaşlarının ddim.oda sanane nerdeysem dedi.bende kafasının etini yedim ben bu satte eve gelsem sen sormicakmısın nerdeydin diye dedim.senle ben bir degiliz dedi.tabi buarada kavga ederek söylüyoruz bunları birbirimize.tamm o zaman madem bu satte geliyosun sabah dükkanı açarsın ben gidemem dedim.oda görürsün kim gidiyo dedi.zor da olsa uyuduk.sabah saat çaldı.ben bunu dürttüm kalk dükkana git diye.oda kalktı gitmiyomusun sen şimdi dedi bende gitmiyorum dedim.tuttu kolumdan sürükledi.ben dükkana gidicem sen burda yatacaksın öylemi dedi.bende nasıl yatıcam çocuk var dedim(buarada yaşında oglumuz var) zaten oglumda uyandı bagrışmalarımıza aglıyo garibim.bende gitmem diye aglıyorum.oda çabuk çocugu hazırla çıkıyoruz evden oglumu annesine bırakacakmış bende nereye gideceksem artık .hayır gitmicem diyorum hala beni tutup sürüklemeye çalışıyo.sonra gitmicekmisin dedi.yumruk atmaya başladı.bende annesini aradım oglunuz beni sokaga atmaya çalılşıyo dedim gelin dedim.kadın aldırış bile etmedi atmaz o.karı kocasınız dövüşürsünüzde barışırsınızda dedi.kapttı.ben aglıyorum yatagın üzerinde tamm gidicem dedim.hazırlandım hemen ekliyo tabi.çıktık arabya bindik.bende bindim hemen .oglumu benim anneme bırakma günüydü onu bıraktk.arabada dükkana dogru gidiyoruz.seni reziil edicem dükkanınm önünde dedim.görürsün dedim oda konuşuyo tabi.arabada koluma bi yumruk daha attı ben aglıyorum bu arada.sonra dükkanın önüne geldik.elini yüzünü düzeltmeden inme sakın arabadan dedi.bende o gidince indim hemen bi taksiye binip oglumu alıp eve geldim.yarım satt sonra aramaya başldı.ben açmıyorum telefonu.mesaj atmış.bak kızım babam rahatsızlanmış acil çıkmam gerek.çabuk gel nerdeysen başımı belaya sokma diye.bende hemen kayınvalidemi aradım.neoldu diye.onlarda gece hastaneye gitmiş gelmişler sasbah.ilaç almış uyuyomuş kayınpeder.bende mesaj attım eşime evdeymiş şimdi uyuyyomuş diye.tekrar aradı beni bende açtım.nerdesin sen dedi bende evdeyim dedim.gel çabuk gitmem lazım babama bakıcam dedi.bende akşam bakarsın gelemem dedim.gelmiyomusun bak daha fena yaparım ddi.bende kapttım telefonu.aradan 20 dk geçti zil çaldı.eve gelmiş.(dükkanda bi çırak var işi tam bilmiyo)eve girdi üzerime yürümeye başladı.ben yatagın üzerine çıktım yumruk atmaya başladı ben sana gel diyorum gelmiyosun falan.ben bagırıyorum yapmadiye falan.aglıyorum biyandanda ben neyaptım sana .nerdesin kimlesin diye sormıcakmıyım diye.neyse 5-6 yumruk attı ve çocugu hazırla çabuk götürcem dedi. aklı sıra beni oglumla cezalandırıcak.bende hazırladfım al götür beni öyle görmesin dedim oğlumuda aldı ve gitti.akşama geldi 10,30 gibi.ben tabi akşama kadar yattım bitik bi haldeydim.polise falan gitmedim ortada 1 yaşoında oglum var boşanamam diye.şuanda konuşmuyoruz.hatasını anlayıp bende özür diliyecegine hala ters ters konuşuyo.bana bi akıl verin neyapmam lazım.buarada şuanda sabah kalkıp işe geldim.oda evde uyuyo.darp raporu al polise git demeyin boşanmadıktan sonra saçma olacagını düşünüyorum.ama ona bi ders vermem lazım ama nasıl.buarada kollarım ve bacagımda morluklar var... ilk defa beni dövdü.
Bu nedir böyle yaa ? şiddete başvuran erkekten ne kadar nefret ediyorsam, bu şiddete ses çıkarmayan hemcinsimden de o derece nefret ediyorum. Kendimden örnek vereyim ,umarım bundan bir ders çıkartabilirsiniz kendinize. 10 yıllık evliyim,5 yaşında bir oğlum var.eşim genel olarak sakin,iyi bir eştir.bunca zamana kadar en büyük kavgalarda birbirimize 2-3 kere söylediğimiz ''aptal,salak'' tan öteye gitmemiştir hakaret-şiddet boyutu.Ama bundan birkaç ay önce bir kavgamızda ki ben gerçekten onun sabrını çok zorlamıştım,beni kollarımdan tutup dışarıya çıkarmaya çalıştı, 5 dk kadar sürdü bu cebelleşme tabi benim kuvvetim yetmediği için kapının önünde buldum kendimi.''aç kapıyı,polisi ararım''dedim,''kimi ararsan ara'' dedi .aradım polisi ,ağlayarak eşimin beni zorla dışarı attığını,içeride oğlumun olduğunu,onu da vermediğini falan söyledim,adresi verdim. 5 dk sonra geldi polis aracı, tekrar olayı anlattım,kollarımda tuttuğu yerlerde oluşan parmak izlerini gösterdim (beyaz tenli olduğum için ,en ufak şeyde iz çıkar). polis çaldı kapıyı,açtı eşim, detaya girmemeyim,biraz laf söz vs den sonra bindirdiler bizi ekip otosuna,önce hastaneye,darp raporu aldık ki oraya gidene kadar kolumda hemen hemen iz bile kalmamıştı, buna rağmen verdiler raporu,sonrada karakola .ben şikayetçi olmadığımı,sadece evime girmek istediğimi,eşimin aslında iyi biri olduğunu,bunun ilk olduğunu ama bana bunu yapamayacağını bilmesi gerektiğini söyledim. poliste benimle gurur duyduğunu söyledi :) eşimi fazladan birkaç saat orada beklettiler, hem arabada hem karakolda polisler eşime bir dünya söylendiler,''eşine dua et,şikayetçi olsaydı alırdık içeri,bir daha tekrarı olursa,şikayetçi olmasa bile mahkemeye çıkarsın. sen kimsin,karına böyle davranamazsın,evden biri gidecekse bu sen olursun,bu ülkede kanunlar var'' vs vs. hatta bir ara o kadar yüklendiler ki resmen acıdım,adam beni sopayla dövmüş muamelesi gördü resmen. sonuç ne ? boşandım mı? hayır ! mutlu mesut yaşıyoruz,1 hafta küstü bana,gururu kırıldı gördüğü muameleden ama dersini de aldı ,bir daha tekrarlayabileceğini hiç sanmıyorum,tekrarlarsa polisi aramaya tereddüt etmeyeceğimi biliyor artık
ilk defa dövdüğü için gitmezmiş...[SUP][/SUP] kızlar zaten tekrar ederse bende haka hukuka tabiki başvurucam o kadarda degil.ama 2 senelik evliyiz.tartışmalarımızda oldu ama dayak olayı ilk defa başıma geliyo. o yüzden polise falan gitmedim ama tekrarlarsa tabiki gidicem.inş tekrarlamaz