Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Güya komiklik yapmış eşiniz ama sıvamış .Sizde ıyı yspıştırmışsınız lafı .Sen keyfıne baksana .Saglıklı olsunda .Ablam 2 kez hamıle kaldı bırı dış gebelık 2. Side 5 haftalıkken bebegın kalbı durdu .Benım karnım buyumuyor dıyo.Yanı şukredın ve hamıle kalamayanlar ıcın dua edın.

Sen kendıne bak deseydin :)Ben allahın bir lütfuyum deseydın

Bende hamılelerın çok guzel gorundugunu dusunuorum .Allah tarafından harıka bir guzellık gelıo onlara .

Adam sadece şaka yapmış.
Alınacak ne var ki?
Normal bir görüntünüz yok şuan sonuçta.
Nasıl unutacağım mı?
Normalde yapılan her şeyin kinini güdüyorsanız evliliği, dostluk ilişkilerini nasıl yürütüyorsunuz?

Bi sakin olun, hemen drama queene bağlamışsınız. Duşta ağlamak nedir ya? Ben 24 kilo almıştım, o şakaları kendim yapıyordum direkt. Hiçbir şey bebeğimden önemli değil. Kim ne düşünürse düşünsün. O kilolar çok kolay gidiyor ayrıca.

Şaka gibisiniz gerçekten yazdıklarımdan böyle bir sonuç mu çıkardınız?? Evet herşeyin kinini güttüğümden evlilik ve dostluk ilişkilerimde hiç iyi değilim
Keşke sadece kendi pencerenizden değil de biraz da benim tarafımdan bakabilseniz o zaman direk "nasıl unutacağım mı?" "alınacak ne var ki?" diye direk sormadınız ve bütün ilişkilerimde kin güttüğüm sonucunu çıkarmadınız.. Ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için o da sizin düşünceniz..

Valla bana da sizin böyle bir şeye alınmanız şaka gibi geldi.
Unutamamak vs garip yani.
Zaten baktığım halde alınacak bir şey göremediğim için yorum yaptım.
Rica ederim

Çok haklısınız.. Zaten buradan da konuştuğum çok arkadaşım var hepsine de dua ediyorum.. Böyle bir konuda karşılaştık ama benimde 3. Hamileliğim ve ilk bebeğim olacak Allahın izniyle..

Bende dün bi baktim aboo sırtım kat kat olmuş eşim hamilelikten olduğunu biliyor yeni evli olabilirisniz normale dönünce görür zira 10 yılda 2.hamilelik adam alıştı ilkinde 27 kg aldim üzülme duygudaş bağlamışım adamın dediği bisey yok

O an böyle düşünemedim işte. Çok zoruma gitti i.. Ağızının payını vermiş olsamda kendime gelemedim.. Aslında elbette öyle kim ne düşünürse düşünsün içimde bebeğim var kilo almamın da bir sebebi var ayrıca bebek olmasa bile kilo alabilirim insanlık hali bu ama eşimden böyle birşeyi ilk kez duyuyorum sanırım onun şoku. Kimden de böyle birşey duysam söylenecek birşey olduğunu hala düşünmüyorum ama ben şu dönem duygusal olarak çok zayıfım sanırım şuan içimde geçmeyen sıkıntı bu yüzden.. Bilemedim işte ne bilim

Densizlik etmiş. Karşılığını da vermişsiniz. Daha fazla takmayın kafanıza. Canınıza yazık.
Duşa girerken de kapıyı kilitlemeyin. Ne olur ne olmaz..

Önce bir sakin ol, duşta da kapıyı kilitleme, allah korusun acil durumda eşinin içeri girebilmesi zorlaşır.

Erkeklerin şaka anlayışı öyle. Ciddi şekilde söylememiş. Benimki de bana bacaklara bak roberto carlos diyor ve ben 46 kiloyum :) önceden çok takıyodum ama anladım ki adamın şaka anlayışı bu yani. Arada böyle talihsiz laflar ediyor. Ben de hamileliğimden 14 kilo aldım, 2 seneyi geçti doğum kiloların fazlası gitti ama göbeğim buruşuk ve sarkık. Arada karnımı sıkarak seviyor güya, spor yapalım beraber falan demişti ama artık hiiiiiç umursamıyorum. Yapamam spor falan. Ben de kendimden çok memnun değilim ama kabul ettim kendimi böyle. Bu saatten sonra ameliyatsız şekilde eski halime dönmem mümkün değil

Biraz abartiyor musunuz? Klasik erkek densizligi. Yani banyoya girip aglamak vs asiri dram degil mi sizce de? Bana soylense hee ne var gel bir tur gureselim falan der gulup gecerdim saniyorum
Hamile ya hormonları tavan şu an. Ahh ben nelere ağlıyordum görsen kendine gel diye sarsardın beni

Yani empati yapayım dedim. Yaptım da. Eşimde bana tosun gibisin diyor. Evet tatlı bir tosunum ben diyorum. Gülüp geçiyoruz.
çünkü o tosun dedi diye ben tosun olmuyorum.
accuk kilo almış olabilirim ama kendime hala güzelim ben.

Yani hic hamile olmadim ama hormonlarinda ustune atmayin herseyi. Şaka kaldirmayan bir yapiniz var sanirm cok alingansiniz ama hayat boyle sizinle gercekten gecmez.nefret ediyorum yuzune bakasim yok nedir. Saka yaptgni ben burdan bile anladim yani

Öncesinde bununla alakalı imaları falan yoksa, eşinizin rahatsız edici bir fiziksel güzellik takıntısı yoksa şaka bu yahu.

Hamilesiniz sonuçta, yarım dünyaya benzemeniz normal degil mi?
Victoria’s secret mankeni gibi göründüğünüzü düşünüyordunuz da hayal kırıklığı mı oldu?
Asla unutamam, nasıl unutacağım falan biraz dramatik olmamış mı?

Ü
Yani hic hamile olmadim ama hormonlarinda ustune atmayin herseyi. Şaka kaldirmayan bir yapiniz var sanirm cok alingansiniz ama hayat boyle sizinle gercekten gecmez.nefret ediyorum yuzune bakasim yok nedir. Saka yaptgni ben burdan bile anladim yani
Ben eşimden nefret etmiyorum bunu da nereden çıkardınız?? Kızdığım için yüzüne bakasım gelmiyor dedim ki bu gayet insanı bir duygu. Neyseki hayatı benimle geçirecek olan siz değilsiniz o yüzden problem yok gerçekten kullanıcı adınız gibi kızgınsınız sanırım genelde.. Yorumunuz için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…