Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Ben 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..

Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..

Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm 😓

şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..

eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen😓 bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..

kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..
Ya erkek iste cocugunu da tasisan once gorselligine bakiyor ustelik kendisi hamile degilken gobegi de varmis hadi seninki mantikli onunkini ne yapacagiz?bence hakaret kasti yoktu ama patavatsizlik yapti ,kuzum ben boyle konularda intikamimi alirim sabrederim kendimi rahatlatmaya calisirim dogumu yaparim bir guzel zayiflarim sonra bir konusurum onunla

Öncesinde bununla alakalı imaları falan yoksa, eşinizin rahatsız edici bir fiziksel güzellik takıntısı yoksa şaka bu yahu.

Hamilesiniz sonuçta, yarım dünyaya benzemeniz normal degil mi?
Victoria’s secret mankeni gibi göründüğünüzü düşünüyordunuz da hayal kırıklığı mı oldu?
Asla unutamam, nasıl unutacağım falan biraz dramatik olmamış mı?
Evet gerçekten dramatik bu konuda haklısınız ama böyle hissediyorum işte.. Elbette kendimin farkında olmayacak kadar şuursuz değilim ama gerçekten sadece şaka olarak mı bakmalıyım? Kilo aldım ister istemez vücudum bozuldu ve ortada bir gerçek varken eşimin söylediği bu şeye gülüp geçemedim geçemiyorum da. Üstelik çok alıngan, kırılgan bir yapıda da değilim ama bu çok zoruma gitti. Her gerçek her zaman şaka ayağına söylenmemeli diye düşünüyorum ya da daha tatlı tatlı söylenebilir ama bu benim için çirkin bir benzetme oldu.. Hamile olmasam bile bunu duyduğumda gülüp geçemezdim.. Ufff bilmiyorum biraz da ben bu duruma çok alışamadım sanırım onun da etkisi olabilir..Ama bu söylediği ne zaman olsa hoşuma gitmez açıkçası..

Doğuma ve bebeğinize odaklanın.
Eşiniz hödük.
Yaşınız gençse göbek basit 1 2 egzersizle cok kolay toplanıyor. Yaşınız varsa da biraz daha sağlam egzersiz, gerekirse de gerdirirsiniz.
Canınızı sıkmayın, hödük kocanız utansın.

Eğer evlenebilseydim ve hamile olabilseydim ve mutluysam, bu kadar mutluluk içinde bu sözler kulağıma sinek vızıltısı gibi gelirdi..ama erişemediğim şeyler bunlar benim

Ya erkek iste cocugunu da tasisan once gorselligine bakiyor ustelik kendisi hamile degilken gobegi de varmis hadi seninki mantikli onunkini ne yapacagiz?bence hakaret kasti yoktu ama patavatsizlik yapti ,kuzum ben boyle konularda intikamimi alirim sabrederim kendimi rahatlatmaya calisirim dogumu yaparim bir guzel zayiflarim sonra bir konusurum onunla
İnanın duygularımı aynen yazmışsınız.. Zaten ona da söyledim.. Kendisi mükemmel olsa yine böyle birşey demeye hakkı yok ama belki hadi sığınacak bir kapısı olurdu. Ben ağızımı açıp onun göbeğine laf etmiyorum üstelik karnımda bebeğim varken nasıl şuursuzlukdur ki sumo güreşçisi benzetmesi yapıyor bana..Ben buna şaka yaptı deyip gülüp geçemedim işte..
Ben hamile değilken mükemmel olmasamda göbeksiz ortalama bir vücudum vardı onun her zaman hafif göbeği vardı yani.. Demek ki arada yüzüne yüzüne vurmak gerekiyormuş.. Zaten oldum olası bu erkeklerin kendine bakmadan mükemmeli isteme duygusuna ayar olurum ama eşimde bunu hiç sezmemiştim ne yalan söyleyeyim.. Olaya yeni uyandım.

Eğer evlenebilseydim ve hamile olabilseydim ve mutluysam, bu kadar mutluluk içinde bu sözler kulağıma sinek vızıltısı gibi gelirdi..ama erişemediğim şeyler bunlar benim
Rabbim karşına inşallah hayırlı, iyi bir insan çıkarır.. Mutlu bir yuvanız sağlıklı evlatlarınız olur inşallah 🙏

Doğuma ve bebeğinize odaklanın.
Eşiniz hödük.
Yaşınız gençse göbek basit 1 2 egzersizle cok kolay toplanıyor. Yaşınız varsa da biraz daha sağlam egzersiz, gerekirse de gerdirirsiniz.
Canınızı sıkmayın, hödük kocanız utansın.
27 yaşındayım.. Dediğiniz gibi en önemlisi bebeğim.. Sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah kilolardan da kurtulurum. Aslında eşimden önce ben bu duruma alışamadım üstüne bir de bunu duyunca zoruma gitti işte.. Hödük ki ne hödük.. Siz böyle söyleyince nasıl rahatlıyorum bilemezsiniz😊

Ne var bunda yahu şaka alt tarafi. Ben kendim için diyorum gittikce yarım dünya oluyorum diye :) eşim de bana der bende eşime derim güler geçeriz yani. Hayat bu kadarcik şeyi kafaya takmak için çok kısa değil mi ?

Ne var bunda yahu şaka alt tarafi. Ben kendim için diyorum gittikce yarım dünya oluyorum diye :) eşim de bana der bende eşime derim güler geçeriz yani. Hayat bu kadarcik şeyi kafaya takmak için çok kısa değil mi ?
Canım senin söylediğin şeyler kulağa daha tatlı geliyor.. Ama kıyafetini giyinirken yani üst tarafın çıplakken eşinin sana bakıp "aynı sumo güreşçisi oldun" demesiyle aynı mı geliyor kulağa?? Gerçekten yine gülüp geçebilir miydiniz? Bende normalde diyorum fok balığı gibi oldum evde yuvarlanıyorum falan deyip eşimle güşüyoruz ama çıplakken ve çirkin bir benzetme kullanarak söylediği için daha ağır olduğunu düşünüyorum.. Yoksa aman kimse bana laf demesin, herşeye ağlarım, alınırım gibi bir kadın değilim aslında.. Yazdıklarımdan böyle bir sonuç çıkıyor sanırım..

• Beğen
Reactions: JES
hormonlardan dolayı alınganlığı anlıyorum da biraz abartı olmuş.
giyinikken kendinizle dalga geçiyorsunuz da çıplakken neden sorun olsun ki ? bence insan asıl eşinin yanında çıplakken daha rahat dalga geçebilmeli bu gibi şeylerle.

hormonlardan dolayı alınganlığı anlıyorum da biraz abartı olmuş.
giyinikken kendinizle dalga geçiyorsunuz da çıplakken neden sorun olsun ki ? bence insan asıl eşinin yanında çıplakken daha rahat dalga geçebilmeli bu gibi şeylerle.
Giyinirken dalga geçmiyorum ki.. Aslında bende sizin gibi düşünüyorum elbette insan asıl eşinin yanında çıplakken rahat olmalı o yüzden eşimin bana bakıp sumo güreşçisi aklına gelmesi zoruma gitti zaten..

Önce bir sakin ol, duşta da kapıyı kilitleme, allah korusun acil durumda eşinin içeri girebilmesi zorlaşır.

Erkeklerin şaka anlayışı öyle. Ciddi şekilde söylememiş. Benimki de bana bacaklara bak roberto carlos diyor ve ben 46 kiloyum :) önceden çok takıyodum ama anladım ki adamın şaka anlayışı bu yani. Arada böyle talihsiz laflar ediyor. Ben de hamileliğimden 14 kilo aldım, 2 seneyi geçti doğum kiloların fazlası gitti ama göbeğim buruşuk ve sarkık. Arada karnımı sıkarak seviyor güya, spor yapalım beraber falan demişti ama artık hiiiiiç umursamıyorum. Yapamam spor falan. Ben de kendimden çok memnun değilim ama kabul ettim kendimi böyle. Bu saatten sonra ameliyatsız şekilde eski halime dönmem mümkün değil
Sanırım ilk kez böyle birşey yaşadığım için etkisi fazla oldu. Belki de bende ilerde takmayacağım ama bunun normal olduğunu düşünemiyorum yani.. Şaka deyip geçemiyorum şuan..

Ben 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..

Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..

Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm 😓

şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..

eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen😓 bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..

kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..
Gebelikten sanırım bu hassalık
Ben hamileyken de eşim böyle takılırdı bana ben de ona takılırım böyle şeylere alınmayız
Hakaret başka bi boyut tabi ama bu sadece bir saka büyütmeyin bu kadar
Hem icinizde minik bir mucize var bende hamilelikte 20 kilo aldim 6 aya kadar karnim bile yoktu sonra bi cikti bi haftalik kontrolde yarisi gitmisti kilonun kalaninida cabucak verdim
Bu arada alakasız ama cildinizi yağlı tutun ben birden alınca çatlaklarım oluştu o zaman hiç dikkat etmezdim kuru kuru bide tatli kasinirdi hep hatirasi mevcut
Sağlıkla alın kucağınıza takılmayın böyle seylere

Gebelikten sanırım bu hassalık
Ben hamileyken de eşim böyle takılırdı bana ben de ona takılırım böyle şeylere alınmayız
Hakaret başka bi boyut tabi ama bu sadece bir saka büyütmeyin bu kadar
Hem icinizde minik bir mucize var bende hamilelikte 20 kilo aldim 6 aya kadar karnim bile yoktu sonra bi cikti bi haftalik kontrolde yarisi gitmisti kilonun kalaninida cabucak verdim
Bu arada alakasız ama cildinizi yağlı tutun ben birden alınca çatlaklarım oluştu o zaman hiç dikkat etmezdim kuru kuru bide tatli kasinirdi hep hatirasi mevcut
Sağlıkla alın kucağınıza takılmayın böyle seylere
Çok teşekkür ederim.. Benimde 7. Aydan sonra karnım birden çıktı ve bu kadar kiloyu birden aldım.. Yağ kullanıyorum karnım için çok şükür bu zamana kadar hiç çatlağım olmadı.. Sanırım bu çatlaklar genetikmiş. Neyseki o yönden bari şanslıyım.. Ne kadar güzel hemen doğumdan sonra kilonuzu vermişsiniz darısı başıma artık

çok utandımdan sonrasını okumadım çünkü bu durumla gurur duyman lazım içinde başka bir canlı var. ve bence bu mucizevi birşey :KK68:
eşini de hiç takma sende gül geç, istemeden kırmıştır seni.
insan hamileyken heleki doğuma yaklaştıkça çok alıngan ve duygusal olabiliyor.

X