Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Espri yapmış bence, hamilesiniz zaten normal bi durumda dese alının ama buna alınmak yersiz. Üzülmeyin nolur

Fazla hassasın bende hassasım diyemez öyle bir şey diyelim dedi dilim kemiği yok öyle bir ağlardım ki beni teselli etmeye çalışırken göbeği catlardi görürdü gününü

Aslında vermişsiniz cevabınızı.
sizin alışamamanız sorun.
Kabullenin yahu. Hamilelik dediğimiz böyle bir şey. Çatlaklar olur, kilo alınır, sarkma olur. Normal bunlar.
ben eşinizin bundan kırılacağınızı düşündüğünü hiç sanmıyorum. Bence gayet şaka yapmış. Durumla barışık olsanız belki Güler geçerdiniz.
Hamileyken 2 hamburger yiyip hala bakınırken,
kara delik oldum ben, diyordum.
Kumpir ile dürümü aynı anda yerken kumpir meze zaten diyordum mesela
Hayatımda hiç çok kilolu olmadım. Ama hamileliklerimde 16-17 kilo aldım. Sonra da verdim.
3 peşpeşe sezaryen yaptım. Sarkma da oldu, çatlak da oldu, Hatta son Doğumdan sonra cilt tipim değişti Her şey olur. Çaresi olanın çaresine bakılır, olmayan kalıversin. Takılmayın bu kadar.
Daha bunun yaşlılığı var.
Kocamın saçları beyazladı, benimkilerde daha yeni bir tel beyaz var.
Kocamın saçlarını karıştırıp ehtiyar diye seviyorum.
Neden saçların beyazlamış arkadaş? Sana da benim gibi çektiren mi var, diyor o da
Napalım yani. Yaşlanacağız, buruşacağız, beyazlaşacagız, sarkacağız, kamburumuz çıkacak. Elimizden geldiğince kendimize iyi bakıp, elimizde olmayanları kabul edeceğiz.

hamile kadınların, lohusa annelerin üzülmesine hiç dayanamıyorum..

eşiniz densizlik etmiş. erkeklerin beynine oksijen gitmediği anlar olur bu da onlardan biriydi muhtemelen. üzülmeyin hormonlar sebebiyle bu kadar hassassınız diye düşünüyorum, 36 haftalık hamilelikte 13 kilo çok değil. doğuma 20 kilo alarak giren bir kadın söylüyor bunu size :) eşim “tosunum” deyip duruyordu. istediğini desin içimden 3-3.5 kilo bir canlı çıkarmışım ona mı soracağım kilo alıp almamayı.

bu arada doğurdum yine yedim ayların alışkanlığı 9 ayda gelen bir günde gidemezdi. lohusalık geçince iştahımı frenledim verdim kalan kiloları. yani demek o ki hiç bişeycik olmaz kilo alınır verilir siz ve bebeğiniz sağlıklı olun yeter :)

Ben hamileyken eşimle yürüyüş yaparken parkta hadi tahtiravelliye binelim gerçi sen benden ağırsın havada kalırım ben diye kahkaha atınca günlerce ağlamıştım çok üzülmüştüm. Şimdi 52 kıloyum spor diyetle hallediliyor ama her parktan geçerken o an aklıma geliyor yıllar geçse de... sizde soyunurken hep tedirgin olacaksınız çok belli. Erkek milleti düşüncesizler ki.

Gülüp geçiyorum çünkü bende hamileyim. Eşimde bana çok takılır anlıyorum sizi ama hiç üzülmedim açıkçası. Can tasiyorum içimde onun için sukrediyorum kilom umrumda değil. İlk hamileliğim değil ortalama 25 kilo alacağım biliyorum :) ama doğum sonrası eski halime dönüyorum bir sene içinde önemli olan bebek su an o sağlıklı olsun. Hep bu diziler romantik filmler bizi bu hale getirdi. ultra romantik erkekler , sadece göbeği çıkan ultra güzel hamileler. Gerçek hayat öyle değil

Bizim bi tanıdık abla var.Kendisi feci şekilde kilo takıntısı olan biri.Geçen sene hamile kaldı, “Aman kilo alırım” diye kendini nasıl zorladı nasıl zorladı.Herkes yapma etme bebeğine yazık dedi ama yok o illa fit kalacak.Doğurdu,yine bir an önce kilo verme sevdasına düştü,emzikli kadın diyete başladı.Herkesten yine yapma etmeler ama yok.Sütü kesildi.Mecburen süt anne ve mamaya başladılar.Sonra akıllanmadı,sütü yaramadı,bebeği 5 gün kakasını yapamadı vs. daha bir sürü sorun çıktı (doktoru kafasına göre diyete girişmesini tüm bunlara sebep gösterdi)..Bu bencillik değildir de nedir?Yani orada bir can gelişiyor ya,tabiki kilo da alınır şekilde değişir görüntüde bozulur.Önemli olan sağlıklı olmak,bebeğin sağlıklı gelişmesi.

ŞİŞMAN DEĞİLSİNİZ SADECE HAMİLESİNİZ

öküzcüğünüzün ağzının payını güzel vermişsiniz aklı varsa bir daha böyle cümle kurmaz.
Hamilelik sonrası için emdişelenmeyin toparlanıyor beden, doğumdan sonra hemen sıkılaştırıcı ve korse kullanmaya başlayın emin olun toparlanacak vücudunuz, iki çocuk doğurdum üzerine 17 kiloya yakın verdim ve sadece ayva göbeği denecek bir göbeğim var. Kadın bedeni güçlüdür mutlaka toparlanır moralinizi bozmayın lütfen.
Bebek ağırlaştığı için artık kımıldamak bile ölüm geliyor size o yüzden bu moral bozukluğunuz. Ağlama hissini bastırmayı başarıp da öfke kusabilen bir kadın emin olun o bedeni gençkız bedenine çevirecek hırsa da sahiptir. Kendinizi üzmeyin, müzik dinleyin, uyuyun bol bol dinlenin, şu an buna ihtiyacınız var

Ben gülerdim ayol, evet haklisin ama banane ; benim icimde bir canli var, ne istiyorsam yer icerim der gecerdim..
Ama hamilelik hormonlarindan sanirim cok duygusala baglamissiniz..

Gerek yok bu kadar drama merak etmeyin iyi bir diyetle kilolarinizdan da iyi bir egzersiz programi ile sarkan gobeginizden de kurtulursunuz ama bunu kendiniz icin yaparsaniz cok daha iyi olur. Esiniz icin bile olsa yapmayacaksiniz. Kimseyi memnun etmek icin degil kendini memnun etmek icin yapilmali.

Geçen gün bunaldım üstümü çıkardım beyaz kalın askılı çıtçıtlı badim altımda da eşofman göbek sallanıyor hamile de değilim bildiğin şişkoyum eşim dedi aynı kamyonculara döndün bakale dedi aynaya baktım beni aldı bir gülme sonra o da geldi ayna karşısına onun da göbek ağzına değiyor başladık 1 saat gülmeye kendimize bakıp üstelik siz hamilesiniz yani alınacak ne var ben bildiğin düz obezim alınmadım bile çünkü öyleyim :)

bunu sizin değil , hormonlarınızın yazdığını düşünüyorum :) takılmayın , rahatlayın , bebeğinizi düşünün

anaa biz onu hergun diyoz birbirimize hatta ben kendime diyorum fil yavrusu gibi oldum diye。 catlaklar harrita gibi oldu g*tgobek aldi basini gitti nrmal bunlar alinganlik yapma hormonlarin tavan yapmis az sakinn

Size bir şey diyeyim mi, eşiniz belki de gerçekten şaka yapmak istedi ve dozunu ayarlayamadı :) Hamilelikte inanılmaz hassas oluyoruz, değişen bedenimiz, hormonlarımız, endişelerimiz.. Bunlara bir yere kadar uyum sağlayabiliyorlar.

Ben ilk hamileliğimde 25 ikincisinde 23 kilo aldım. Eğer süt yapar diye saçma sapan tatlılar, hamurlar yemezseniz inanın emzirme döneminde gidiyor kilolar :) Bedenimiz tabi ki hiç hamile değilmişçesine olmuyor ama doğum sonrasındaki gibi de kalmıyor.

Aslında eşin özgüvenini zedelemiş, o öfke patlamasının sebebi bu. Eşin kendince sadece şaka yaptı, seni anlayamamasının da sebebi bu :)

Şu an bedeninle ilgili herhangi bir değişiklik yapabilir misin? Hayır.

Dolayısıyla ilk önce kendinin ve bebeğinin sağlığına odaklan.

Bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra aynada göreceğin şey seni korkutmasın :) 9 ayda değişen bedenin doğum sonrası da 9 ayda kendine gelecek. Kendine zaman vermeyi sakın unutma. Sana bebeğini büyüten bedenine haksızlık etme.

Böyle bir espriyi, tam da siz soyunurken yaptığı için bu kadar bozuldunuz sanırım.
Gel seni bir devireyim der üstüne atlardım ben olsam. Ne bileyim takılmazdım o kadar. Sen kendine bak falan der çemkirirdim. Duygusallaşmazdım.
Bence ilişkinizle de alakalı kimi insan hiç şaka kaldırmıyor.

Haha hamileyken benim ki de takılırdı arada. Ama biz güler geçerdik.
Ben doğurdum normale döndüm onun göbek hala yerli yerinde.
Şimdi bende ona takılıyorum "yıllardır doğuramadın gitti" diye.
Bence abartmışsınız duşta ağlamak falan ne gerek var.
Adam bozulduğunuzu anlayınca gönlünüzü de almaya çalışmış.
Bence siz aynada ki görüntünüzden hoşnut değilsiniz, eşinizin söylediği tuz biber olmuş.
Takmayın yahu bir kaç aya gelecek mucizenin varlığının belirtisi o göbek. Öpün sevin hatta.

Bence de fazla takılmışsınız diyeceğim.Ben hamileliğin son ayların da o demeden ben kendine derdim kutup ayısına döndüm.Hamam böceği gibi yüz üstü yatınca geri kalkamıyorum diye..Kendinizle barışık olun.Hamilelik biraz tuhaf gösteriyor insanı .Onada değişik gelmiş demek ki.Bunların hepsi doğumdan sonra zamanla geçecek öyle düşün..

Normalde gülüşüp muhabbet ederiz tabi ki takılırız birbirimize ama bu benzetme artık şaka boyutunda gelmedi bana..Çünkü baya baya 13 kilo aldım şiştim gerçekten.. Ya da ben mi abarttım bilmiyorum..
Bende hamileliklerimde 12-13 kg aldım. Zaten 7-8 kg kadarı doğumda gitti. Kalanı da bebek peşine koşturup emzirirken gidiyor. Bebeğim 3 aylıkken hamile kaldığım kilomdaydım. Dert etmeyin kendinize bunu, hem kilo kalsa ne olacak. İstediğinizde ve biraz çabaladığınızda gidecek bir şey.

Ben hamileyken eşim de benle dalga geçer takılırdı böyle ama böyle dram yapmadım cvbımı verdim sonuçta bi can taşıyoruz hamileliğin verdi şeyle bu kadar duygusal oldunuz sanırım
Ve benim eşim hala dalga geçer 9.5 aylık oldu oğlum fazla alınmma sözlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…