Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Ya erkek iste cocugunu da tasisan once gorselligine bakiyor ustelik kendisi hamile degilken gobegi de varmis hadi seninki mantikli onunkini ne yapacagiz?bence hakaret kasti yoktu ama patavatsizlik yapti ,kuzum ben boyle konularda intikamimi alirim sabrederim kendimi rahatlatmaya calisirim dogumu yaparim bir guzel zayiflarim sonra bir konusurum onunla

Evet gerçekten dramatik bu konuda haklısınız ama böyle hissediyorum işte.. Elbette kendimin farkında olmayacak kadar şuursuz değilim ama gerçekten sadece şaka olarak mı bakmalıyım? Kilo aldım ister istemez vücudum bozuldu ve ortada bir gerçek varken eşimin söylediği bu şeye gülüp geçemedim geçemiyorum da. Üstelik çok alıngan, kırılgan bir yapıda da değilim ama bu çok zoruma gitti. Her gerçek her zaman şaka ayağına söylenmemeli diye düşünüyorum ya da daha tatlı tatlı söylenebilir ama bu benim için çirkin bir benzetme oldu.. Hamile olmasam bile bunu duyduğumda gülüp geçemezdim.. Ufff bilmiyorum biraz da ben bu duruma çok alışamadım sanırım onun da etkisi olabilir..Ama bu söylediği ne zaman olsa hoşuma gitmez açıkçası..

Doğuma ve bebeğinize odaklanın.
Eşiniz hödük.
Yaşınız gençse göbek basit 1 2 egzersizle cok kolay toplanıyor. Yaşınız varsa da biraz daha sağlam egzersiz, gerekirse de gerdirirsiniz.
Canınızı sıkmayın, hödük kocanız utansın.

Eğer evlenebilseydim ve hamile olabilseydim ve mutluysam, bu kadar mutluluk içinde bu sözler kulağıma sinek vızıltısı gibi gelirdi..ama erişemediğim şeyler bunlar benim

İnanın duygularımı aynen yazmışsınız.. Zaten ona da söyledim.. Kendisi mükemmel olsa yine böyle birşey demeye hakkı yok ama belki hadi sığınacak bir kapısı olurdu. Ben ağızımı açıp onun göbeğine laf etmiyorum üstelik karnımda bebeğim varken nasıl şuursuzlukdur ki sumo güreşçisi benzetmesi yapıyor bana..Ben buna şaka yaptı deyip gülüp geçemedim işte..
Ben hamile değilken mükemmel olmasamda göbeksiz ortalama bir vücudum vardı onun her zaman hafif göbeği vardı yani.. Demek ki arada yüzüne yüzüne vurmak gerekiyormuş.. Zaten oldum olası bu erkeklerin kendine bakmadan mükemmeli isteme duygusuna ayar olurum ama eşimde bunu hiç sezmemiştim ne yalan söyleyeyim.. Olaya yeni uyandım.

Eğer evlenebilseydim ve hamile olabilseydim ve mutluysam, bu kadar mutluluk içinde bu sözler kulağıma sinek vızıltısı gibi gelirdi..ama erişemediğim şeyler bunlar benim
Rabbim karşına inşallah hayırlı, iyi bir insan çıkarır.. Mutlu bir yuvanız sağlıklı evlatlarınız olur inşallah

27 yaşındayım.. Dediğiniz gibi en önemlisi bebeğim.. Sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah kilolardan da kurtulurum. Aslında eşimden önce ben bu duruma alışamadım üstüne bir de bunu duyunca zoruma gitti işte.. Hödük ki ne hödük.. Siz böyle söyleyince nasıl rahatlıyorum bilemezsiniz

Ne var bunda yahu şaka alt tarafi. Ben kendim için diyorum gittikce yarım dünya oluyorum diye :) eşim de bana der bende eşime derim güler geçeriz yani. Hayat bu kadarcik şeyi kafaya takmak için çok kısa değil mi ?

Canım senin söylediğin şeyler kulağa daha tatlı geliyor.. Ama kıyafetini giyinirken yani üst tarafın çıplakken eşinin sana bakıp "aynı sumo güreşçisi oldun" demesiyle aynı mı geliyor kulağa?? Gerçekten yine gülüp geçebilir miydiniz? Bende normalde diyorum fok balığı gibi oldum evde yuvarlanıyorum falan deyip eşimle güşüyoruz ama çıplakken ve çirkin bir benzetme kullanarak söylediği için daha ağır olduğunu düşünüyorum.. Yoksa aman kimse bana laf demesin, herşeye ağlarım, alınırım gibi bir kadın değilim aslında.. Yazdıklarımdan böyle bir sonuç çıkıyor sanırım..

Reactions: JES
hormonlardan dolayı alınganlığı anlıyorum da biraz abartı olmuş.
giyinikken kendinizle dalga geçiyorsunuz da çıplakken neden sorun olsun ki ? bence insan asıl eşinin yanında çıplakken daha rahat dalga geçebilmeli bu gibi şeylerle.

Giyinirken dalga geçmiyorum ki.. Aslında bende sizin gibi düşünüyorum elbette insan asıl eşinin yanında çıplakken rahat olmalı o yüzden eşimin bana bakıp sumo güreşçisi aklına gelmesi zoruma gitti zaten..

Sanırım ilk kez böyle birşey yaşadığım için etkisi fazla oldu. Belki de bende ilerde takmayacağım ama bunun normal olduğunu düşünemiyorum yani.. Şaka deyip geçemiyorum şuan..

Gebelikten sanırım bu hassalık
Ben hamileyken de eşim böyle takılırdı bana ben de ona takılırım böyle şeylere alınmayız
Hakaret başka bi boyut tabi ama bu sadece bir saka büyütmeyin bu kadar
Hem icinizde minik bir mucize var bende hamilelikte 20 kilo aldim 6 aya kadar karnim bile yoktu sonra bi cikti bi haftalik kontrolde yarisi gitmisti kilonun kalaninida cabucak verdim
Bu arada alakasız ama cildinizi yağlı tutun ben birden alınca çatlaklarım oluştu o zaman hiç dikkat etmezdim kuru kuru bide tatli kasinirdi hep hatirasi mevcut
Sağlıkla alın kucağınıza takılmayın böyle seylere

Çok teşekkür ederim.. Benimde 7. Aydan sonra karnım birden çıktı ve bu kadar kiloyu birden aldım.. Yağ kullanıyorum karnım için çok şükür bu zamana kadar hiç çatlağım olmadı.. Sanırım bu çatlaklar genetikmiş. Neyseki o yönden bari şanslıyım.. Ne kadar güzel hemen doğumdan sonra kilonuzu vermişsiniz darısı başıma artık

çok utandımdan sonrasını okumadım çünkü bu durumla gurur duyman lazım içinde başka bir canlı var. ve bence bu mucizevi birşey
eşini de hiç takma sende gül geç, istemeden kırmıştır seni.
insan hamileyken heleki doğuma yaklaştıkça çok alıngan ve duygusal olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…