Çocuğum yok, yeni evliyim ama ben
estetik kaygısı olan, giyimine, fizigine, bakımına ve medikal estetiklerine kadar dikkat eden biriyim, kadın enerjisi estetiği ve bu konudaki hassasiyeti erkekten daha fazla ve kim böyle bir şey duysa bozulur, ben kendi adıma aynı şeyi yaşasam inanilmaz bozulur ve bozardım bence haklısın.
Şaka da olsa altındaki gerçek mi endişesi çok incitici, lafı çok gereksiz ve çirkin.
Zaten hem estetik kaygıdan, hem bu sosyal medya ve internet çağında aldatmaların ihanetlerin pamuk ipliğine bağlı olmasından, hem türk erkeklerin yüzde 90ının babalık kapasitesi olmadığını düşündüğümden, çocuktan sonra evliliğin olumsuz dönüşeceğine inancımdan, hem de kendi isteğim doğrultusunda bu kadar büyük sorumluluk almayı tercih etmememden kaynaklı çocuk yapmama kararı aldım.
Belki ben fazla hassasım ama böyle bir insan olarak yaşadığın hassas psikolojiyi, ne olacak alt tarafı şaka deyip geçememeni çok iyi anliyorum ama eminim ki isteyerek hamile kaldın, hevesle bebeğini bekliyorsun ve onu sağlikla kucağına alıp çok mutlu olmanı dilerim.
Doğumdan sonra da hem kendin için hem eşine karşı kilo verip fıstık gibi olacağını da eminim. O özgüvenle eşine de güzel bir kadınım yanımda hoş bir erkek görmek hakkım, lütfen spora git, kas yap, fit ol, cok saldın kendini de görsün bakalım nasıl oluyormuş o his, o da aynı şekilde kendini sana beğendirmeye çalışsın. Bu günlerin hepsi gelecek, şuan sadece bebeğinin heyecanını yaşa, kendini de onu da üzme. Her şey çok güzel olacak, sen çok güzel olacaksın.