Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Normalde gülüşüp muhabbet ederiz tabi ki takılırız birbirimize ama bu benzetme artık şaka boyutunda gelmedi bana..Çünkü baya baya 13 kilo aldım şiştim gerçekten.. Ya da ben mi abarttım bilmiyorum..
13 kilo 36 haftalık hamilelik için çok abartılacak bir kilo değil ama siz fazla aldığınızi düşünüyorken eşiniz bunun üzerine şaka yapınca ekstra alındınız muhtemelen.

Rahatsız olduğunuzu söylersiniz o an tavır yaparsınız tamam ama bu kadar içsellestirmek doğru değil aslında siz de farkındasiniz.

Üzmeyin daha fazla kendinizi.

Hoş bir şaka olmamış tabii ki ama hormonlar size ayrı bir duygusallık katmış olabilir. Bunun için canınızı sıkıp ağlamanıza gerek yok her hamile kadının hiç bir yeri büyümese de göbeği büyüyor, içimizde insan büyütüyoruz kolay değil. Ayrıca 13 kilo çok fazla değil, hamilelikte ortalama alınan kilo 10-15 arasıdır zaten. Vücudunuz ödem de tuttuysa doğumdan sonra hepsi gider. Göbekte sarkmıyor yavaş yavaş iniyor biraz yumuşuyor başta sadece ama 40 günden sonra toparlarsınız hiç dert etmeyin. Bende 2 ay önce doğum yaptım 11 kilo almıştım anca 6sını verdim 5i bana kaldı ama şuan hiç derdim değil çünkü beslemem gereken bir bebeğim var gecem gündüzüm ona süt yetiştirmekle geçiyor. Gözüm koca falan da görmüyor şuan siz de son günlerinizin tadını çıkarın kavuşacağınız mucizeye odaklanın. Erkeklerin boşboğazlığı bir ömür bitmez zaten

Sızınle ayni haftalarda hamileyim bende 15 kilo aldım eşim benimle dalga gecer Güler kilo konusunda ben hiç takmam çünkü gerçekten kilo aldım ve bana takılmak icin yaptığını bilirim bende ona takılırım çorabımı giydirir banyomuda eşim yaptırıyor başım döndü bi keresinde düşecek gibi olduğum için duşta hiçte utanmıyorum gayet normal kilo almamız demem o ki takılmayın kötü niyete demiyordur :)

Hamilelik, hormonlar biraz fazla alınganlık etmişsiniz bence. Eşim bana hala daha panda gibisin der bazen sumo güreşçisi gibisin ohh maşallah falan der bende gel göbüşlerimizi yarıştıralım derim, g.tmle dağları devririm falan der gülüşür geçeriz çokda takmam yani. Gülün geçin banyoyu kitliyip ağlamak biraz fazla olmuş açıkçası.

Çok teşekkür ederim.. İnanın buraya yazarken aslında bunları duymak istedim.. Söylediğiniz gibi bunu hala kafamdan atamıyor olmam doğru değil ama neden böyle oldu bilmiyorum.. Aslında biliyorım Gerçeklik payı var çünkü o yüzden.

13 kiloda ne var yahu ben onu 1 ayda yiyerek alıyorum
Doğurursunuz hastaneden eve gelene kadar gider o kilo, benim kuzenim tam 35 kilo aldı
Takılmış eşiniz size kötü niyeti yok bence hamilelikte bu kadar stres yapmanız doğru değil, bebeğinizin sağlığını düşünün kilolar gider

Yaaa çok tatlısınız ama ben yapamıyorum. Anlam veremediğim birşekilde içimde bir huzursuzluk var unutamıyorum.. Çoğu arkadaşım fazla tepki verdiğimi düşündü ama ne bileyim o kadar kilo aldım bir gerçek var ortada sonuçta..

Çocuğum yok, yeni evliyim ama ben estetik kaygısı olan, giyimine, fizigine, bakımına ve medikal estetiklerine kadar dikkat eden biriyim, kadın enerjisi estetiği ve bu konudaki hassasiyeti erkekten daha fazla ve kim böyle bir şey duysa bozulur, ben kendi adıma aynı şeyi yaşasam inanilmaz bozulur ve bozardım bence haklısın.
Şaka da olsa altındaki gerçek mi endişesi çok incitici, lafı çok gereksiz ve çirkin.

Ben hem estetik kaygıdan, hem bu sosyal medya ve internet çağında aldatmaların ihanetlerin pamuk ipliğine bağlı olmasından, hem türk erkeklerin yüzde 90ının babalık kapasitesi olmadığını düşündüğümden, çocuktan sonra evliliğin olumsuz dönüşeceğine inancımdan, hem de kendi isteğim doğrultusunda bu kadar büyük sorumluluk almayı tercih etmememden kaynaklı çocuk yapmama kararı aldım.

Belki ben fazla hassasım ama böyle bir insan olarak yaşadığın hassas psikolojiyi, ne olacak alt tarafı şaka deyip geçememeni çok iyi anliyorum ama eminim ki isteyerek hamile kaldın, hevesle bebeğini bekliyorsun ve onu sağlikla kucağına alıp çok mutlu olmanı dilerim.
Doğumdan sonra da hem kendin için hem eşine karşı kilo verip fıstık gibi olacağını da eminim. O özgüvenle eşine de güzel bir kadınım yanımda hoş bir erkek görmek hakkım, lütfen spora git, kas yap, fit ol, cok saldın kendini de görsün bakalım nasıl oluyormuş o his, o da aynı şekilde kendini sana beğendirmeye çalışsın. Bu günlerin hepsi gelecek, şuan sadece bebeğinin heyecanını yaşa, kendini de bebeğini de strese sokma. Her şey çok güzel olacak, sen çok güzel olacaksın.

Doğumdan sonra ne kadar gidiyor acaba bilginiz var mı? Bir de şuan 13 kilo aldım daha Allah izin verirse 3 4 haftam var o zamana kadar yine alacağım muhtemelen..

Ah şu erkekler....hamile kadının hassas olabileceğini hiç düşünmezler.....benim eşimde tosun derdi hep halbuki hamile kaldığımda 40 kiloydum doğuma 58 kilo ile gittim....ona alınmazdım da birgün kv.bizdeyken eşime bir konu için beceriksiz dedim...kv.beceriksiz madem karnını nasıl şişirdi dedi....o an bişey dedemdim gitti evine...ardından kapıyı bir çarptım ailecek rezilsiniz dedim eşime...saatlerce de ağladım...onu hiç unutmam
Şimdi olsa ağzının payını verir öyle yollardım cahillik işte...

Normalde gülüşüp muhabbet ederiz tabi ki takılırız birbirimize ama bu benzetme artık şaka boyutunda gelmedi bana..Çünkü baya baya 13 kilo aldım şiştim gerçekten.. Ya da ben mi abarttım bilmiyorum..
aslında sorun eşinizin lafı değil, siz kendinizi beğenmiyorsunuz, siz görüntünüze takmışsınız
bana da 20 li haftalardayken alman kadın güreşçileri gibi oldun demişti, sizin haftalardayken seni hastaneye yuvarlayarak götüreceğim demişti, toynaklarını yaptır /pedikür yaptırmamıştım), dedi de dedi, aklıma hepsi gelmiyor, o söyleyince genel cevabımı verdim hep si..r git! lohusalıkta kilo verene kadar bu tüp tacizler devam etti, en sonunda "ben zayıf kadın seviyorum yaa" dedi. Ben de "bana ne, senin için mi yaşıyorum, uygun göreceğim zaman vereceğim" dedim. aslında rejim yapacaktım ama 11. aya kadar afedersiniz hayvan gibi yedim, neredeyse doğum kiloma yaklaşacak kadar, sonra verdim tabii, fazla da zorlanmadım, 55 kiloyum şu anda. Memelerim biraz deforme oldu, onu da eşim emzirme bitince yaptıralım diyor, yaptırmayı düşünmüyorum

Doğumdan sonra ne kadar gidiyor acaba bilginiz var mı? Bir de şuan 13 kilo aldım daha Allah izin verirse 3 4 haftam var o zamana kadar yine alacağım muhtemelen..
40 gün sonra en az 10 kilo gider beslenmene dikkat edersen...çokta almamışsın zaten ...emzirdikçe normal kilona dönersin...önemli olan sağlıklı dünyaya getirmek bebeği...gerisi teferruat

Çok boş bogazlilik etmiş espiri ya boşver denilicek birşeyde değil malesef bence bu konu. Öncelikle ne kadar kutsal birşeye sahip olduğunun bilincinde olmadığı ve saygı duymadığı çok belli. Doğumdan sonra bazı şeyler kalsa bile siz kendi ozguveninizi düşünün onlar sizin çocuğunuzdan kalan izler olacaklar. Eğer sizin ozguveniniz tam olursa o enerjiyi yaydiginiz için karşınızdaki böyle cümleler kurmaya cesaret bile edemez. "Sen kim köpek " bir tavriniz olsun burnunuz havada olsun biraz. Öyle kadınlar var ki doğum bile yapmadan ne kilodalar ama ozguvenleriyle kendilerini öyle satıyorlar ki giydikleri halleri hareketleri öyle yakışıyor ki ağzım açık kalıyor. Siz kendinizin nasıl güzel bir dönemde olduğunuzu ve ne kadar güzel bir kadın olduğunuzu hep hatırlayın

Hak veriyorum dönem dönem çok alıngan olabiliyoruz (adet lohusalık hamilelik donemleri)

Bence de yanında daha da giyinmeyin
Umarım kısa zaman içinde de üzüntüniz yerini daha güçlü bir kadına bırakır

Ben Doğum yapmadım ama en yakınımda kuzenim 95 le doğuma girdi eve geldiğinde 80 civarındaydı, sonra emzirirken hiç diyet yapmadan kalan kiloları da kendi kendine gitti kısa bi sürede. Ha bu herkeste aynı olur mu bilmem.
Amaan hayatta herşey kilo vermek kadar kolay olsun üzmeyin kendinizi ya hamile hamile. Bakın ben şuan diyetteyim 3 haftada 9 kilo verdim. Keyfini çıkarın hamileliğinizin

Bence hamileliğin hormonların verdiği alınganlık olarak görüyorum biraz hassasınız çok normal eşiniz kötü niyetli söylememiş bence ben hamile iken eşimle diyorduk toparlak bişey oldum yerde yuvarlansam döne döne giderim diye üstelik ben öyle az buz kilo almamıştım 20 den fazla kilo almıştım ama öyle kötü durmuyordu sevimli bir haldi eşimle dalga geçerdik başka türlü de söylese umrumda olmazdı karnımda yavrum vardı çünkü onun o tekmeleri hiçbir şeye değişilmez kilo nedir ki bi diyete bakar kadın istesin yeter ki

13kilo abarti değilmiş ya, esiniz güya şaka yapacak düşüncesizlik etmis. Halbuki bilmesi lazim insanin kilosu ile dagla geçmek çok kirici bisey, ama orda bence bi anlil gafletle öyle söyledi gibi geldi. Cevabinida cok güzel vermissiniz, hic aglamayin hem neden ağlıyorsunuz ki?
Ben 25 kg almıştım (arkadaşım mesela cok cok cok yerdi migdemde delik var derdi ben öyle yemedigim halde aldim). Beterin beteri var yani xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…