Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Yaaa çok teşekkür ederiim bebeğimizi ikimizde çok istedik ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama bazen kendime hakim olamadım işte yedim ve aldım bu kiloyu yalan konuşmaya gerek yok.. Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki.. Aslında bana bunu söyleyen eşim de muhteşem fit ve kaslı bir adam değil..İnşallah doğumdan sonra bende bu kiloları vereceğim.. Zaten dünden beri içimde öyle bir acı var ki anlatamam size. Çoğu arkadaşım gereksiz alınganlık yaptığımı düşündü ama almış olduğum kilolar olduğu için görmezden gelemiyorum bana şaka yaptı birlikte gülelim diyemiyorum işte diyemedim.. Önce hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım sonra zaten kilolarımı da vereceğim..

Böyle bi tepki almadım ama doğumdan snra sadece bol su iç zaten emzirdigin için hamile kaldigin kilodan dahada altına inersin ben 52le kalıp 62ile doğuma gittim doğumdan 3ay sonra 48kiloydum resmen

Teşekkür ederim. Biz 9 yıl oldu evleneli belkş ondandır artık alınganlık falan kalmadı. Ama içinizde bir can taşımak kolay değil tabiki kilo alacaksınız. Merak etmeyin doğumdan sonra kilolar gidiyor. Ben 59 kiloydum hamile kaldığımda 74le doğum yaptım doğumdan 63 kiloydum. Ve ekstra bişey yapmadım. Uykusuz geceler ama çok takmayın. Şimdi hamilelik alınganlığı var boşvermeye düşünmemeye çalışın.

Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi

.
.
.
Ben de ona çok laf etme ağzının üstüne oturrum sumo g.tümle.... dedim

şeklinde konular duymak istiyorum artık.
Bende ona kızarak bir iki birşey söyledim ama acısı geçmiyor.. İnanın o kadar gel git yaşıyorum ki bazen ağlamak geliyor içimden bazen de çok sinirleniyorum nasıl bana bunu söyleyebiliyor diye.. Mesela şuan yanımda uyuyor ağızının ortasına bir tane çakasım geliyor..

13 kilo normal değil mi ya ben ilk aydan 6 kilo aldım büyüyen memelerimi sallıyorum hoppala hoppala diye
Bilmiyorum bu aldığımız kilolar neye göre normal ya da değil.. Ama ben aldığım bu kiloları şu son 2 ayda aldım.. Şuan 3 haftam var daha da alırım muhtemelen.. Ama insan üzülüyor işte böyle şeyler duyunca.

Normal zamanda da görünüşünüzde hassas olduğunuz noktalar var mı? Ne bileyim hoşlanmadığınız bi yeriniz, ya da eşinizin beğenmediğini düşündüğünüz?

Çünkü çok yoğun üzülmüşsünüz. Hormonlarınız zirve yaptığı için de bu çok normal ama bana dışardan baktığımda biraz fazla anlamlandırmışınız gibi geldi.

Sanki sadece boşboğazca bi söz gibi. Benimki de öyle diyordu emzirirken tekrar 8 kilo almıştım ama tırt yani. Ağzının payının verip iiime baktım, onu gündemime alamayacak kadar meşguldüm.

Ben kendimi gerçekten de beğenmiyorum doğru tespit. Çünkü memelerim kocaman oldu kalçam genişledi, bacaklarım bile biraz daha kalınlaştı sanki, karnımı seviyorum içinde kızım var ama ister istemez vücudum değişti işte.. Aldığım kilolar işin ispatı işte.. Ama eşimde öyle söyleyince çok üzüldüm..

Siz ne güzel vermişsiniz kilolarınızı.. İnşallah bende vereceğim..

Normal zamanda ortalama bir vücuda sahip bir kadınım.. Mükemmel olmamakla birlikte fena da sayılmazdım.. Kusurlarım elbette var ve farkındayım.. Kafama da takmam.

Ben öyle aslında eşim beni çok beğensin, gözü başka kadınlara bakmasın, aman evine sadık kalsın gibi kaygıları olan bir kadın değilim.. Bu konuda kadının üzerine yüklenen yüke her zaman karşı gelen biriyim.. Ama tabi ki herkes gibi bende eşimi çok seviyorum elbette eşimden bunları duymak beni sarstı.. Gülüp geçemiyorum..belki dediğiniz gibi hormonların etkisi ama gerçeklik de var bu işin içinde.. O yüzden moralim bozuk işte..

3 haftada 9 kilo muuu? Nasil verdiginizi sorabilir miyim?

Desteğiniz ve önemseyip yazdığınız için teşekkür ederim.. Allah evladınızı bağışlasın..

Nasıl bir gerçeklik?
Hamilesiniz ve pek tabi kilo ile oluyo o işler.
Olması gereken bi gerçeklik yani.
Bağra basılası bi gerçeklik.
Eşiniz kısmını tamamen geçiyorum.
Bu beden bu haliyle bir insan taşıyor, ve saygıyı hak ediyor.
Ama o bu saygıyı zevzeklik yaparak duymadıysa siz telafi edin bunu.
Bedeninizi bu haliyle kabul ederek.
Onunla bir olup bir de siz yüklenmeyin bedeninize.
İçinde bir misafir var.
Bugün şişeriz, yarın veririz.
Sağlıkla olsun herşey yeterki.

Söylediğiniz her cümlenin altına imzamı atıyorum.. Zaten bende normal zamanda bu kafada bir kadınım.. Böyle konularda daha önce yaptığım yorumlara belki denk gelirsiniz..Ama şuan sanki (duygusal olarak ) çok zayıf bir dönemdeyim.. Çok zoruma gitti ya inanılmaz sarstı işte beni..normalde de bunun takılmayacak bir mevzu olduğu düşüncesinde değilim aslında ama etkisinden çıkamama konusunda başarısız oldum.. Bence normalde de kimse eşinden böyle birşey duymak istemez.. Birden böyle bir değişiklik olduğu için bende alışamadım sanırım..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..

Esiniz sizi fatk etmeden hassas noktadan vurmus cünkü siz su kilolu halinizle kendinizi begenmiyorsunuz oda bunu sakasiyla tetikledi. Öncelikle bunun gecici bir durum oldugunu gäz önünde bulundurun. Su anda vücüdunuz muhtesem islerle mesgul. Düsünsenize icinizde bir bebek büyüyor. Tabi vücüt degisiyor. Her degisim de hosumuza gitmiyor tabi, ama iki hamilelikten sonra vücüdüm yine eski halinde diyebilirim. Sizde lohusalik gectikten ve vücüt toparladiktan sonra isterseniz spora da baslarsiniz. Sahsen spor yapmadim. Emzirirken o kadar kilo kaybettim ki daha da cok vermek istemedim. Esinize gelince: sakasi gereksiz olsada saka sonucta. Sizin hassas noktanizs deginmis sadece. Küsmek yerine dile getirin. Su anda kendinizi vücüdunuzla barisik hissetmediginizi ve böyle sakalari yapmamasini rica edin. Hepimiz hassas dönemlerden gectik (mesele ben biri son kisiri yedigi icin acayip sinirlendim bir kere ). Önemli olan iletisimde kalmak. Saglikla bebeginizi kucaginiza alin. Su anda ikinizin sagligi en önemlisi

çok tatlısınız.. Ve çok doğru söylüyorsunuz İyi ki buraya yazmışım.. Ben bunu daha önceden neden yapmamışım ki.. gerçekten hepiniz iyi geldiniz bana..

Çok teşekkür ederim.. Aslında eşime güzel konuşmak açıklama yapmak yerine onu aşağılayarak ve kızarak bir tepki verdim.. Ama o bu konunun beni üzdüğünü anladı sonuçta.. Gerçekten aynada kendime bakınca kötü hissediyorum.. Bir de teyzenin biri hastanede benim için "yüklü" dedi.. Ben inek miyim bu nasıl birşey süt sağma makinası falan da aldım çok tuhaf hisler içindeyim.. Sanırım herşey üst üste geldi.. Eşimin yaptığı gerçekten dangozluk ama ben herşeye bebeğim için katlanıyorum.. Tek isteğim onu sağlıkla kucağıma almak..

Ya aslinda sizin esinize verdiginiz yanit onun sakasindan daha kötü, sizin kilolu olmaniz normal hamilesiniz. Oda garibim simdi aynaya karsi gecmis göbegine bakiyordur iki de bir Yani orda ani bir tepki oldugu icin birsey diyemem, ama esinizde kirilmis olabilir saglikla gelsin Bebeginiz

bence hamilelik kilonuzu sevin, hamileliğin en güzel zamanları kocaman bir göbek taşıdığın zamandır diye düşünüyorum
hormonlardan dolayı biraz hassas davranmışsınız sanırım ama eşinizle normal zamanda şakalaşır mısınız?
ben olsam muhtemelen onunla birlikte dalga geçerdim ve gülerdim herhalde çünkü eminim ki şaka niyetiyle söylenmiş bir şeydir
güzel canınızı sıkmayın, ne güzel ki karnınızda bir can taşıyorsunuz. kilolarınızı da ileriki zamanda elbet verirsiniz
hayırlı doğumlar diliyorum

Evet Normal zamanlarda şakalaşırız fakat bu kez şaka gibi gelmedi bana.. Aslında eşimle uzun zamandır tanışıyoruz o benim üniversiden sınıf arkadaşımdı yani aramızdaki iletişim öyle ciddiyete bağlı alınmalı kırılmalı falan değil.. Bundan öncesinde biz arkadaştık yani gayet şakalaşma geyiğine muhabbetimiz vardır ama ben o bana böyle birşey söyleyince bu kez onunla gülemedim maalesef..

Ama siz çok güzel söylediniz ve çok doğru. Gerçekten de en güzel en heyecanlı zamanlarımı yaşıyorum şuan. Bu mevzu beni o kadar üzdü ki 2 gündür heyecanımı unuttum.. Burada birçok arkadaşımda sizin gibi söyledi kilolar da verilmeyecek kadar sorun olmuyormuş. Kilolarımı veririm elbette ama eşimden bu benzetmeyi duymak bilemiyorum işte..
Beni önemseyip yazdığınız için teşekkür ederim

Hic üzmeyin kendinizi sonucta bebeginiz olucak bir mucize karnınızda tasıyorsunuz öyle değil mi? Erkekler hamilelik yasamadıkları icin odun kafaları duygusal dusunmez... Dogumdan sonra zaten verirsiniz hemen, karnınız da sarkmaz hemen korse takarsınız, Sonrasında karnınızı gerdirirsiniz.. Cok fazla yöntem var bunlar icin.. Hepsi düzelebilen şeyler önemli olun Saglık gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…