Hep ne demek? Demek ki bir defa olan bir şey değil. Ya çok samimi soruyorum. Evet kocamı seviyorum kar zarar hesabı yapınca ona olan sevgim ağır basıyor, çocuklar büyüyüp evlenir gider ben kocasız kalmak istemiyorum deyin yemin ediyorum bin kere özür dileyeceğim sizden.
Ya nedir sizin somut planınız? Herkese çatır çatır cevap verip ben iyi anneyim taam mı diye çemkirmeyi bırakın artık. Çocuk gelişimi kitaplarıyla dolu kitaplık, bozuk psikoloji, zor şımarık anormal çocuk... Ee plan ne, çıkmak istiyor musunuz bu durumdan? İnşallahı maşallahı sormuyorum. Ama öyle olmasa böyle olmazdı, böyle olmasaydı şöyle olmazdı bla bla bla. Ortada net bir gerçek var. Ağır şiddete eğilimli bir adam var evinizde. Ağır dememin sebebi kendi yavrusuna bile vurabilecek tıynette. Karısını el kızı deyip döven hanzolar en azından çoluk çocuğa ilişmiyor, eşinin ağzını burnunu kırıyor. Bu adam sizi, 9 yaşında çocuğu ve bir zaman sonra 16 aylık bebeğinizi dövmeye devam edecek. Siz de anca gücünüz yetttiği için çocuklarınızı döveceksiniz. Nedir buna engel olacak plan?
Bir sürü avukat üye var, yol çizebilmek için fikir almayı düşünüyor musunuz? Varsa yardım isteğiniz kurtulma çabanız, oradan devam edelim. Yoksa da allah yardımcısı olsun o çocukların.