Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooofffff burda millete tek tek ben ilgili anneyimm kitaplarım var diye cevap yetiştirceğine kocanın karsısında dur boşan. Madem eğitimli annesin tanımadıgın insanlardan böyle saçma bi konu için ne akıl istiyorsun ki ? Yapman gereken açıkken seni avutup dayan eşin düzelir diye motivasyon mu istiyon. Zaten daha kendini geliştirememiş eksik insanlar nasıl bu kadar şansa cocuk sahibi oluyo artık tahammülüm kalmadı şu adaletsizliğe 😒😒😒😒

Oooofffff burda millete tek tek ben ilgili anneyimm kitaplarım var diye cevap yetiştirceğine kocanın karsısında dur boşan. Madem eğitimli annesin tanımadıgın insanlardan böyle saçma bi konu için ne akıl istiyorsun ki ? Yapman gereken açıkken seni avutup dayan eşin düzelir diye motivasyon mu istiyon. Zaten daha kendini geliştirememiş eksik insanlar nasıl bu kadar şansa cocuk sahibi oluyo artık tahammülüm kalmadı şu adaletsizliğe 😒😒😒😒
Doğada kaliteli olan her zaman daha azdır.suriyelilerin, afganların ve diğer gelişmemiş insanların bu kadar doğurgan olması da bu yüzdendir.haaa kaliteli insanlar arasında da gayet doğurgan olanlar var ama sayıca çok daha az.kısaca kalite her zaman çaba ister ve elde etmek zordur.ben böyle açıklama buldum bu konuya.doğanın dengesi kalitelinin az olması üzerine işliyor.1 tane inci çıkartmak için midyeden kaç bin tane taş çıkıyor bunun gibi.

Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadr
Sayenizde öğrendik nasıl bir anne olduğunuzu, kabahatinizi bilin de oturun bari, sabahtan beri vır vır vır, kocaya kedi el kadar çocuğa aslan kesiliyor, kocanızın yüzüne bakamazken burda millete bıdı bıdı konuşuyorsunuz.

Bunlar nasıl yorumlar böyle.. Okurken hayretler içinde kaldım. Kendi hatasının farkında olan, vicdanıyla yüzleşen psikolojisi çökmüş bir kadını aşağılayıp daha da dibe çekiyorsunuz. Onun elinden tutulup bu çukurdan çıkartılmaya ihtiyacı var. Yaptığı son derece yanlış ama bu yorumlar da çok korkunç..

T Time01 En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Evlatlarınız için vereceğiniz en güzel karar kangren olmuş bu kolu (evliliğiniz) kesmek. İlk yapmanız gereken bu..
Onlar size Allah'ın emaneti. Masum savunmasız iki yavru.. Hayattaki rehberleri sizsiniz.
Güçsüz bir canlıya eziyet ettirecek acizliğe düşüren etkenleri ortadan kaldırmalısınız İlk önce..
Her çocuk şımarır yaramazlık eder. Ama şiddet gören çocuk daha hırçın olur. Şiddet gördükçe kontrolden çıkar.
Lütfen şu andan itibaren onlara birdaha el kaldırmayın.. Ben zaten kötü anneyim diyerek, hiç iyi olamayacağım diyerek nefsiniz sizi kandırmaya çalışır.. Bir adım atın ve çıkın yola.. Kızınızdan özür dileyerek..

Özelden yazın bana konuşalım

Kusura bakmayın savunmasız bir çocuğa şiddet uygulayıp üstüne 2. çocuğu yapıp onu da aynı durumun içine sokan biriyle empati yapamayacağım.
Doktora gitmeyi gereksiz görüp kitap okuyorum diyen birine nasıl bir yardımda bulunacaksınız çok merak ettim.
Siz ve sizin tuhaf duyar kasmalarınız da enteresan.

Bu sebepten deil zaten .Okusanız anlarsınız kızım zor bir çocuk ve bebeği aşırı kıskanıyor nasıl davranacağımi bilemiyorum ona sürekli beni bzii eve gelenleri rahatsız ediyor herkesi kıskanıyor öğretmenini bile yani çok ekstrem bir durum olmadıkça vurmadım zaten ve bunun için de pişman olduğumu da ayrıca belirttim kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum
benzer şeyleri kızımla yaşıyorum, son 1 senedir çok sinirli çok gergin çok duygusal bir kız oldu
erken ergenlik mi diye düşünmedim değil
çünkü ne desem karşı çıkıyor ne yapsam aksini yapıyor ne istesem kesinlikle yapmıyor ve sürekli bağırıyor
psikoloğa gittim ben nerde yanlış yapıyorum diye çünkü bu yaşlardaki çocuklarda suç aramak çok saçma, çocuk gördüğünü bildiğini yaşatır bizlerin aynası gibidir

kızım da kardeş kıskançlığı olduğunu, küçük olduğu için benim mecburen küçük kızımla daha çok ilgilendiğimi ama her gün en az yarım saatimi sadece büyük kızıma ayırmam gerektiğini söyledi ki gerçekten bunu yaptığımda kızımın sakinleştiğini fark ettim

yani VURMADIM, çözüm aradım. hani kızımı psikoloğa götürdüm diyorsunuz ya psikoloğa gitmesi gereken sizsiniz, çocuğunuz değil.

yardım alın, kendinizden önce çocuklarınız için ve sonra boşanın, emin olun böyle bir babayla büyümelerine sebep olduğunuz için çocuklarınız büyüdüklerinde ayyy iyiki babasız büyütmedin bizi demeyecekler aksine sizi suçlayacaklar ki bunu yaşayan arkadaşlarım var ne yazık ki

Son düzenleme:
Çünkü bir selilde kızıma yansitmadan geçinip gidiyorduk o zamanlar daha kolaydı hayatım daha kolay idare ediyodum etmeye çalışıyodum

Bu sebepten deil zaten .Okusanız anlarsınız kızım zor bir çocuk ve bebeği aşırı kıskanıyor nasıl davranacağımi bilemiyorum ona sürekli beni bzii eve gelenleri rahatsız ediyor herkesi kıskanıyor öğretmenini bile yani çok ekstrem bir durum olmadıkça vurmadım zaten ve bunun için de pişman olduğumu da ayrıca belirttim kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum

O iğrenç kocan el kadar kız çocuğuna buraya yazamacağın iğrenç iğrenç küfürler edecek, dövecek, vuracak, tükürecek. Kim bilir nasıl kolundan tutup hırpalıyordur.

Sen de çocuğu acımadan döveceksin.

Sonra çocuk sorunlu. Saygısız. Seni annen doğuracağına keşke taş doğursaymış taş. Vicdansız merhametsiz. Sen böyle anne olmayı hak etmiyorsun.

Kızım beni çok seviyor ve bir dakija bile yanından ayrılmıyor o biraz fazla kıskanıyor beni ve paylaşamiyo kardeşiyle
Sevecek tabi, başka anası mı var çocuğun? Yerinize kimi koyabilir ki? Başka alternatifi yok ki. Böyle saçma sapan davranmaya devam ederseniz o sevgi de zor da olsa zamanla bitecek, kendi başını kurtarır hale gelince yüzüne hasret kalacaksınız. Güvenmeyin o sevgiye, yalan dünyada bitmeyen bi şey yok.

Kusura bakmayın savunmasız bir çocuğa şiddet uygulayıp üstüne 2. çocuğu yapıp onu da aynı durumun içine sokan biriyle empati yapamayacağım.
Doktora gitmeyi gereksiz görüp kitap okuyorum diyen birine nasıl bir yardımda bulunacaksınız çok merak ettim.
Siz ve sizin tuhaf duyar kasmalarınız da enteresan.
Sizin gibilerin yorumları yüzünden bu kadın hem çocuklarına hem de kendisine zarar vermeye devam edecek. Belki de hayatına son verecek. Kaybedilmiş bir hayata sebep olmak yerine kazanılacak bir hayat için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Siz buna duyar dersiniz, ben ise insanlık vasfı derim.
Enteresan buluyorsanız göz ardı edersiniz. Okuduğunuz kitaplarda çaresizliğe düşmüş insanları ezmeyi öğrendiyseniz o da sizinle alakalı. Yaptığım yoruma değil konu sahibine odaklanın. Faydanız olacaksa konuşun, yoksa aşağılamak için yazdıkça yazmayın.

Sizin gibilerin yorumları yüzünden bu kadın hem çocuklarına hem de kendisine zarar vermeye devam edecek. Belki de hayatına son verecek. Kaybedilmiş bir hayata sebep olmak yerine kazanılacak bir hayat için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Siz buna duyar dersiniz, ben ise insanlık vasfı derim.

1 yaşındaki çocuğun şiddet görmesine göz yuman anneye iyi dileklerimi sunmayacağım kusura bakmayın

Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz
Bütün sorumluluğu üstünüzden atıyorsunuz. Kurban pozisyonu sizin hayatınıza pozitif bir etki yapmayacak. Debelenip duracaksınız.

Anne de baba da hasta çocuğa sürekli şiddet uyguluyor, ne yapsmalı bu çocuk sizce nasıl normal bir insan olsun? Etrafınızda normal bir insan varsa anneanne babaanne gibi, bence 2 çocuğu da götürün onlara bırakın. Sizin gibi manyaklar çocuk yetiştirmemeli.

Herkes anne baba olmamalı.
Herkes doğurabildiğini ya da doğurtabildiğini dünyaya kanıtlamak zorunda değil.

Kocanız tükürüyormuş. Sizin uyguladığınız şiddeti, kocanızın uyguladığı şiddeti bir kenara koyalım. Kocanız tükürüyor buna çözüm bulalım, di mi ama?
O çocukları sizin elinizden almalılar. Birbirinize ne yaparsanız yapın ama o çocuklar masum.
Sizlerden kurtulmaları lazım.
Yazık ya...

İyi dilekler sunmuyorum çok üzücü bir durum..
Ama çocuklar için bu annenin doğru yolu bulması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum hepsi bu..

Sevgili neva, kadın 10 seneden daha uzun süredir kendisine şiddet gösteren bir adamla evli. Bu süreçte kızı olmuş. Kadının mesleği, işi var ama çalışmamış. Kpss ile öğretmen olarak çalışabilirmiş isteseymiş. Kocası kadını döverken küçük kızları araya girip annesini savunmaya çalışırken arada yine dayak yiyor.

10 sene çok uzun bir süre. İsteseydi çok şeyi değiştirebilirdi. Ama bu kadın maalesef arada böyle kendini acındırarak "elimden bir şey gelmiyor" "ama çok üzülüyorum" diyerek kendince vicdanını rahatlatıyor.

Kaç kere yazdım git kızının saçını öp, git özür dile yok hala kızı suçluyor. Kızım yaramaz çocuk beni zorluyor kıskanç yazıp durmuş.

Siz iyi niyetle yazıyorsunuz ama bu kadın anlamaz.

Kaç kere yazdım git kızının saçını öp, git özür dile yok hala kızı suçluyor. Kızım yaramaz çocuk beni zorluyor kıskanç yazıp durmuş.
bu kısma ben de çok takıldım, gerçekten kızı için üzülüyor olan insan ısrarla küçücük çocuğu suçlar mı?

sürekli kızı suçluyor ki kardeş kıskançlığı olması kadar normal birşey yok ve insanlar kaç yaşında hala kardeşini kıskananlar olabiliyor
bu kız daha 9 yaşında

bir de nasıl bir farkında olmamak ki, sanki ev çok huzurlu da kız huzursuzluk çıkarıyormuş gibi ayy neden böyle ki havasında anne

konu sahibinin tek derdinin kocası olduğunu düşünüyorum, kocası kendisine iyi davranıyor olsa çocuklarına nasıl davrandığını umursamayacak gibi

bu kısma ben de çok takıldım, gerçekten kızı için üzülüyor olan insan ısrarla küçücük çocuğu suçlar mı?

sürekli kızı suçluyor ki kardeş kıskançlığı olması kadar normal birşey yok ve insanlar kaç yaşında hala kardeşini kıskananlar olabiliyor
bu kız daha 9 yaşında

bir de nasıl bir farkında olmamak ki, sanki ev çok huzurlu da kız huzursuzluk çıkarıyormuş gibi ayy neden böyle ki havasında anne

konu sahibinin tek derdinin kocası olduğunu düşünüyorum, kocası kendisine iyi davranıyor olsa çocuklarına nasıl davrandığını umursamayacak gibi

Kocası kızına şiddet uyguladıkça asla sesi çıkmıyor, bana vuruyorsa ona da vursun diye düşünüyor. Çocuğa karşı annelik hissi yok. Onu çocuğu, evladı olarak görmüyor. Benim canım yanım yanıyorsa onun da yansın mantığında yaşıyor. Bu adam küçük kıza kim bilir ne küfürler ediyor, öyle basit lanlı lunlu konuşmuyordur. İleride de kızı büyüdüğünde hep kendini kızına acındıracak, kızına hizmet ettirecek hep.

bu kız daha 9 yaşında

Sorumluluktan kaçıyor, azcık kendisine bi iş düşse aman öyle oldu böyle oldu, öyle ise ne yapabilirim ki falan filan. Kendisinde hata olması ihtimali biraz ürküttü onu, bi kabullenemedi, sütte leke olur kendinde olamaz çünkü. O hep masum hep kurban, ne yaşıyorsa iyi niyetinden hep..

Kocası kızına şiddet uyguladıkça asla sesi çıkmıyor, bana vuruyorsa ona da vursun diye düşünüyor. Çocuğa karşı annelik hissi yok. Onu çocuğu, evladı olarak görmüyor. Benim canım yanım yanıyorsa onun da yansın mantığında yaşıyor. Bu adam küçük kıza kim bilir ne küfürler ediyor, öyle basit lanlı lunlu konuşmuyordur. İleride de kızı büyüdüğünde hep kendini kızına acındıracak, kızına hizmet ettirecek hep.

Böyle kocasına hastalıklı şekilde bağlı olan kadınlar var. Konu sahibi de onlardan biri. Çocukları sırf kocası istiyor diye yapmış. 2. çocuğuna hamile kalırken de psikolojik olarak iyi olmadığının farkındaymış. Yeter ki kocasının dediği olsun diye yapmış onu da. Şimdi bebek küçük. Büyüdüğünde o da ablası gibi ailenin günah keçisi olacak

Kazayla olan bir bebegi gunah(!) diye aldirmadiginiz icin iki cocugunuzun da hayatini -cocuklugunu mahvetmissiniz ne yazik ki..

Sabriniz yoksa yapmayacaksiniz cocuk, layikiyle bakamayacaksaniz da aldirmaliydiniz malesef.

O cocuklar oyle bir ortamda buyumeyi hak ediyor mu sizce?
Sizin yapmaniz gereken ikinci cocuk olmadan once o terbiyesiz tukurukcu kocayi bosamak olmaliydi, ama bosamadiniz.

Lutfen eger bosanmayacaksaniz bir kaza daha yasanmadan siz kendi onleminizi alin, tukurukcu size ve cocuklarina saygisi olmayan bir adami bir daha baba yapmayin.

Arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen bana yardım edin 9 yaşında kızım var ve 16 aylık bir bebeğim ikinci bebeğim plansız bir gebelik hamileliğimde tedavi olamadığım bir depresyon geçirdim.Kizim bebekten önce de hareketli ve şımarık bir çocuktu ben hep babaya karşı onu korur savunurdm çok ilgiliydim ama bebek doğunca tamahhul seviyem azaldı. Kızımın vher hareketine kızıp bazen vuruyorum sonra da vicdanım beni çok rahatsız ediyor ama kızım acayip değişti insanları sürekli rahatsız eden kötü kelimeler söyleyen bir çocuğa dönüştü bazı inslanlar bu nasıl çocuk hayatımızda böyle bir çocuk görmedik falan diyolar psikiyatri götürdüm bir kaç kes ama pek bir faydası olmadı ya da ben dediklerini tam uygulayamadim .Gel gelelim babaya o hep bir problem sürekli küfür edip bana kızıma vuruyor. Bazen de sinirlenince tükürüyor kızıma ve bana yerlere.. tiksiniyorum ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok zor durumdayım kızım zor, babası kötü bana yardımcı olun çaresiz kaldım .....
Lamayla evlenmissiniz
İlginnc bir tür
Bizim burda sasali hayvanat bahçesinde var arada sevmeye gidiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X