Hmn... sen sinirlerine hakim olacaksin... yok olamiyorum diyorsan mutsuz yaşamaya devam ediceksin yok mutsuz yaşamak istemiyorum diyorsan boşanacaksın.
Başka yolu yok
senin amacın ne beni şirazeden çıkarıp boşanmak mı istiyorsun yoksa diye bir sinirlensene.Arkadaşlar merhaba, benim esimle ilgili tek sorunum fazla sinirli olmasi.. Olur olmadık herşeye sinirleniyor bende sürekli onun sinirini yatıştırmaya çalışıyorum. Bazen haliyle bende sinirleniyorum. Normalde çok sinirli birisi değilim yani ailesi bile seni bile sinirlendiriyor diye bana hak veriyorlar. Dün ve bugun yaşadığımız iki olayı paylasicam sizlerle. Dün tam yemek masasına oturduk dışarıdan bir motor sesi geldi ve sinirlendi. Söylenip duruyor sürekli bende yemek yicez lütfen bunları konuşmayalım dedim. Başladı daha fazla sinirlenmeye. Bugun sabahta daha ortada hiç bir şey yokken bir tartışma çıkardı ve sabah sabah gerildik durduk yerde. Kısacası ben bu sinirle nasıl başa çıkabilirim. Artık beni de bu durum boğmaya ve mutsuz etmeye başladı. Yardiminiza ihtiyacım var...
Eşim de aynı.
Alelade bir şeye bile söylenme potansiteline sahip.
Kendisi de farkında bu durumun.
İlk dönemlere nazaran baya yol almış durumda
Fakat ne kadar istese de tabiatını temelli değiştiremiyor insan.
Ben içinde bir kazan kaynadığını düşünüyorum.
Devamlı ve fokur fokur..
Kime, neye denk gelirse sıçrıyor arada.
On yılın sonunda onun çabalaması dışında
Kendimce bulduğum çözümler
Önceleri söylendiği sırada hiç ses çıkarmıyordum
Ama öfke bulaşıcı birşey
Zamanla o sinirlenince sen de geriliyorsun.
Şimdilerde onunla birlikte
"Evet ya, ne biçim iş, ne insanlar, aaa" şeklinde tepkilerle paslaşıyorum
Direk bana sinirlendiğinde de susardım önceden.
Şimdilerde susamıyorum
Kendimi aynı şekilde yüksek ses ve sinirle cevap verirken buluyorum.
Bu ara farkettim o susuyor
Anlamadım
Konuşacaksın bol bol
Sen dır dır edince evin enerjisi değişiyor
Benim bile gülen yüzüm düşüyor.
Kendini hiç sevmiyorsun.
Ivır zıvır şeyleri ne çok takıp, geriliyorsun.
İnsan bünyesine acır vs diye.
Ayyy cok benzer neredeyse aynı biz dedim işte(
Aslında psikiyatriye gitmeyi kabul etse, çok ufak dozda ilaçlar mucizeler yaratabiliyor.Eşimin yalnızca sinirinden dolayı kendisinden bosanamam. Çünkü tek olumsuz yanı bu düşünün. Yoksa mutluyum. Sinirli olması beni mutsuz eden çözüm arıyorum o yüzden
öfke kontrol sorunu var yardım alacakEşimin yalnızca sinirinden dolayı kendisinden bosanamam. Çünkü tek olumsuz yanı bu düşünün. Yoksa mutluyum. Sinirli olması beni mutsuz eden çözüm arıyorum o yüzden
Mantikli aslinda eskiden oyle yapiyordum ama simdi bebegim de var. Bende sinirlenmeden duramiyorumBen olsam hic tepki vermem duymamazliktan gelirdim.
Benim esim de bazen kücücük seylere sinirleniyor ilk basta tepki veriyordum daha cok sinirleniyordu
Simdi öyle oldumu hiiicc bisey yapmiyorum sanki bisey dememis gibi kendi gelip sirnasiyor saninlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?