Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Huy maalesef. Var böyle en ufak bi şeye sinirlenip bıdır bıdır söylenerek yaşam Sevincini emen insanlar. Benim eski sevgilim de böyleydi. Tepki versem ben sana mı söyleniyorum diyordu e bana söylenmiyorsun da ben duyuyorum yani. Duymazlıktan geleceksin başka çaresi YÖK. Bi duvar öreceksin çevrende bu hırsını atana kadar söylenecek söylenecek duymayacaksın. Tabi söylenmek dışında daha saldırgan sinir alametleri gösteriyorsa o başka
Eşimin yalnızca sinirinden dolayı kendisinden bosanamam. Çünkü tek olumsuz yanı bu düşünün. Yoksa mutluyum. Sinirli olması beni mutsuz eden çözüm arıyorum o yüzden
Ben bi sinirlenirsem feleğin şaşar derdim heralde. Siz böyle pohpohlamaya devam ettikçe dozajını arttırarak devam edecektir. Dişinin geçtiğine yapıyodur eminim,yoksa sıkarlar ümüğünü bikere:/)
bnmkinde de sabah var o sinir. yataktan cıkana kadar bagırır cagırır sonra gelir günaydın hayatım der öper oturur kahvaltı yaparız
insan alışıyo bi süre sonra sinirine de