- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
Aslında psikiyatriye gitmeyi kabul etse, çok ufak dozda ilaçlar mucizeler yaratabiliyor.
İşi çok mu stresli?
Haklisin evet isi oldukca stresli. Bende stresliyim bebekle falan ugrasirken patliyoruz birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında psikiyatriye gitmeyi kabul etse, çok ufak dozda ilaçlar mucizeler yaratabiliyor.
İşi çok mu stresli?
Huy maalesef. Var böyle en ufak bi şeye sinirlenip bıdır bıdır söylenerek yaşam Sevincini emen insanlar. Benim eski sevgilim de böyleydi. Tepki versem ben sana mı söyleniyorum diyordu e bana söylenmiyorsun da ben duyuyorum yani. Duymazlıktan geleceksin başka çaresi YÖK. Bi duvar öreceksin çevrende bu hırsını atana kadar söylenecek söylenecek duymayacaksın. Tabi söylenmek dışında daha saldırgan sinir alametleri gösteriyorsa o başka
O sinir şiddete dönüşmesinde..
Aynısı eski eşimde de vardı her şeye sinirlenme durumu ve sonuç ikinci aydan itibaren şiddet başladı..
Yok esimin oyle bir huyu yok. Yapacagini sanmam cunku o da kadina siddet konusuna oldukca tepkili.
Sorsan benimki de tepkiliydi :) Ne kadarlık evlisiniz canım?
5 yil tanistik. 3 yildir da evliyiz. Bebegimiz var
3 yıl olmuş zaten inşallah şimdiden sonrada olmaz.
Bizim dediğim gibi ilk aylardan başlamıştı.
Altann alacaksin.Eşimin yalnızca sinirinden dolayı kendisinden bosanamam. Çünkü tek olumsuz yanı bu düşünün. Yoksa mutluyum. Sinirli olması beni mutsuz eden çözüm arıyorum o yüzden
Mantikli aslinda eskiden oyle yapiyordum ama simdi bebegim de var. Bende sinirlenmeden duramiyorum