Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

Şimdi bu konu sahibi arkadaşın eşi Malatyada evi dururken otelde kalmış, ve eşini aldatmış öylemi. Son gelişmeleri takip edemedim, kesin birşeymi aldattığı. Koca itiraf ettimi, yada bir şekilde görüldümü bu olay. Anlamadım yaaa:sm_confused:

Şehir dışına gidiyorum diyerek gitmiş
1 hafta ne aramış ne sormuş
Kadın bende geliyim diye ısrar ettikçe sen annene git diye baskı yapmış
Evde kalmasına bile razı olmamış
Sonra kaynana adamın (Hıyarın) şehir dışında değil Malatya'da otelde olduğunu söylemiş
Adam (Hıyar) kadının ısrarlı sorularına cevap vermemiş
Adam (Hıyar) büyük bir rahatlık içinde susuyor
Nasılsa kızın ailesi kıza sahip çıkmadı
Benden başka gidecek yeri yok diyerek açıklama yapmıyor
Üstüne umursamaz küçümseyen tavırlar
Bilmem anlatabildim mi
Ayyy bende bugün grup sözcüyü gibiyim :kedi:

2 sene falan oldu..kardeşimin arkadaşı bir özel hastaneye laborant olarak girdi hemde biyoloji mezunu.1200 falan maaş alıyordu.şimdi 1500 olmuştur herhalde

2 sene falan oldu..kardeşimin arkadaşı bir özel hastaneye laborant olarak girdi hemde biyoloji mezunu.1200 falan maaş alıyordu.şimdi 1500 olmuştur herhalde

slm arkadaslr fazla nete giremıyorum...yazılarınız hepsını okudum..iş konusuna gelıcen daha hıç bı gelısme yok..beklıyorum sabırla..bakalımsenağlama

evinam hemen moral bozma, iş başvurusundan hemen dönüş olmaz.. sen sabırlı ol, bizler de mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyoruz.. ben sana özelden mesaj da attım.. güçlü ol geçecek bu günler endişelenme..

ne kadarlık evlisiniz merak ettim?

1 sene 4 ay oldu.evlenelı..hayattımda yaptıgımı en buyuk hata evlenmem oldu...sımdı gerıye donup bakıyorumda eskıde berı bu adamda ne koy olur n kasaba olur..adam her halıyle bana anlatmıs ama ben anlamamısım..ama benım ıcın bıttı gerı donusu yok.ben yolumu cızdım ve onsuz sımdı yuruyurm

Canim konustunuz mu?
Boyle yazinca aceba bu bosanma isi ciddiye bindimi diye sordum kendi kendime..

Kafani cok yorma uzme diyecegim ama biliyorum nafile..
Insallah is basvurularindan olumlu bi cevap gelir..

Ailende insallah anlar hatalarini ve destek cikarlar..

:teselli:

1 sene 4 ay oldu.evlenelı..hayattımda yaptıgımı en buyuk hata evlenmem oldu...sımdı gerıye donup bakıyorumda eskıde berı bu adamda ne koy olur n kasaba olur..adam her halıyle bana anlatmıs ama ben anlamamısım..ama benım ıcın bıttı gerı donusu yok.ben yolumu cızdım ve onsuz sımdı yuruyurm

Sakın keşke deme olur mu?
Hayatta herşey biz insanlar için...
O insan bu kadar kısacık zamanda seni gözden çıkarmışsa hiçe saymışsa bu senin suçun değil afedersin onun eşekliği...
:lepi:
Asla bozma moralini...
Ne güzel çok kararlı bir insansın asla boyun eğmiyorsun hep böyle devam et olur mu?
Ve mutlu ol inşallah.
a.s.

her işte bir hayır vardır bunda da vardır bir hayır belki böylesi senin için çok daha iiolur ,geçmişe değil artık geleceğe bakmalısın ve sürekli bunun üzüntüsyle kendini yıpratma ,herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar ,sen mutsuz olmak yerine mutlu olmaya çalış ,kendi mutluluğun için çabala ...

ya bu lafı söyleyebilme cesaretini siz vermişsiniz en baştan, ya da herşeyi söyleyebileek kadar fütursuz bi eşiniz var
her iki türlü de durum çok kötü
üzüldüm daha yeni de evlisiniz
ne desem boş
yaşayan siz olduğunuz için
büyük laflar etmek istemiyorum

canim insallah senin icin en hayirlisi olur

en kisa zamanda isini bulup kendi ayaklarinin uzerinde durursun insallah

cok arkadasimiz bu durumda ve tutunacaklari dallari yok cok uzuluyorum onlara Allahim onlara yardim etsin insallah

Başından sonuna kadar okudum Allah yardımcın olsun başın dik alnın açık olsun sana bunları yapan biri için artık üzülme diyeceğim ama insan giden yıllarına verilen emeklere üzülüyor.Tüm aarkadaşları okudum gerçekten çok güzel şeyler yazmışlar umarım güzel bir iş bulur hayattan artık zevk alırsın.

X