Eşim ortadan kayboldu

Aklın yolu bir. 3 haftalık evliyken kocası tarafından terk edilip nafaka, tazminat koparmaya çalışan paragöz üye değil mi o? :)
İkisi de meme estetiği yaptırmış, ikisinin de eşi asker, ikisi de ortada ev eşya yokken evlenmiş.

Bu kadar tesadüf olamaz herhalde.

Konuyu da ekleyelim:

1 aylık evliliğe nafaka veya tazminat verilmez ama keşke hapise atsalar sürüm sürüm sürünse
Diğer konunda nafaka, tazminat alamayacağını öğrenince şok oldun. Şimdi kendin nikah kıydığın adam sürünsün, hapse girsin diyorsun. İşsiz kalırsa nasıl nafaka versin di mi? :)

Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.
Mantıklı olacağım düğünden sonra da ailenin evinde oturulmaz. Yorum yazanlara çıkışmanız saçma. Çünkü siz konu açtınız, anlattıklarınız garip olunca soru soruluyor haliyle.

Ev tutmaya zaman yetmedi. Şimdi geldiğinde hem aileler oturup tekrar konuşacak kaynaşacaktı hem ev tutacaktık vs. Beni istemeyen bi ailenin kapısına gitsem neye yarar
Önce aileler oturup kaynaşsa sonra ev tutulsa ondan sonra evlenseydiniz en sonda yapmanız gereken şeyi en başta yapmışsınız ne acelesi vardı nikahın

Ya sen herseyi eksik anlatiyorsun sende baska isler var.hicbir adam durduk yere boyle yapmaz. Nerde evlendiniz nikah nerde kiyildi ne zman goreve gitti aileler tanisiyormuydu ailene neden evlendigini soylemedin. Varda var yani soracagimiz sorular bunlar. Biz sormadan senin konunda anlatman gerekiyorduki yorum yapabilelim. Askerler normal degil zaten benimkinden biliyorum ama esleri genelde cok duzgun ne istedgini bilen kadinlardir. Bizlerin cogu tabi bi nebze o lara kurban verildik gibi psikolojilerimizn anasini aglattilar. Ama burda sanki sen eksik seyler anlatiyosun

yarın git adliyeye davanı aç
Daha da muhattap olma

Ayrılmanın da bir adabı var.
Çocuk gibi engellemek niye ?
BU adamla bir hayat sorumluluğu paylaşılır mı sence ?

Vallaha anlamıyorum başına böyle birsey geliyor sen burada tanımadığın insanlara kocani mi soruyorsun. Benin aklıma internete bakmak bile gelmez. Git polise. Yazdıkların gerçekse ne değişik kişilerle evleniyorsunuz bu yeni nesil köru körüne yaşıyor

Ilk konunuzda size inanmistim ama artik bu konu inandiriciligini yitirdi. Agustos ayindaki konuda asker sevgilinizle evlenmenize aileniz izin vermedigi icin kacmayi dusunuyordunuz. Sonraki konunuzda üc haftalik evli iken asker esiniz tarafindan terk edilmistiniz. Hatta evlendiginizden annenizin babanizin haberi yoktu. Simdi de kacsam neden anamin babamin evinde oturuyum diyorsunuz. Anamin babamin evlendigimizden haberi var diyorsunuz.
Iki farkli nick ile acilan iki konuda da olaylar ayni. Ikisinin de esi asker. Birisinde kactik diyorsunuz. Birisinde yok ailemin izni var. Simdi de Agustos ayindaki sevgilinizle ( o da asker) coktan ayrilmissiniz bu baska kisiymis ( bu da asker). 7 ayda hangi ara tanistiniz, sevgili oldunuz, ne cabuk evlenmeye karar verdiniz...O agustos ayindaki sevgili ile esiniz farkli kisilerse siz hep ayni taburdan buluyordunuz sanirim. Askeriyeden hic mi cikmiyorsunuz?
Gercekten cok cok cocukca davranislariniz var. Sapir sacma isler... eski konunuza yazmistim. Aile izin vermedigi halde gizlice evlenip sonra hicbirsey olmamis gibi annenizin babanizin yanina donmussunuz. Bir buyuyun artik ya. Bu arada, konuyu ne kadar saptirirsaniz saptirin, iki konudaki o iki kisinin siz oldugu anlasiliyor. Insanlar aptal degil.

Anan baban basindaysa, olayi da biliyorsa ne yapilacagini da bilir. Sana git davani ac dedik. Bir avukata git dedik. Ama benim anladigim kadariyla ananin babanin haberi yok hala. Esinin bu izin gununde kayinvalide gelip belki de olayi aciklayacakti, konusulacakti ama esin anasina bitirdigini soyledi muhtemelen, herkes de seni engelledi. Sindi sen de ne bosanabiliyorsun ne de durumu ailene anlatabiliyorsun. Sen de careyi burada ariyorsun. Sanirim olay bu sekilde.
Tek yapilacak sey bosanma davasi acmak. Sana bunu soyledik.

Bence işin içinden çıkamayınca herşeyi göze alıp ailesine anlattı. Adam da kaçacak yeri kalmayınca böyle toz oldu ortalıktan. Bence nafaka alsın konu sahibi ya, uğraşsın bunun için; o konuda sana hak vermiştim zaten. Bu herifin başına silah dayamadılarsa imzayı atarken, o nafakayı da versin valla. İmza atmak kolay ama külfeti çok, ibreti alem olur da oyuncak etmezler artık bu işi.

Valla ne desen beklenir çünki olanlar hiç normal şeyler değil. Daha 1 aylık evlilikte soğumak fln çok tuhaf.

ay gene akıl tutulması yaşattıran, buradaki kadınları salak yerine koymaya çalışan bir konu.
sizin gibi milyon tane üye ifşa oldu. derdinizi adam akıllı anlatsanız herkes yardımcı olur zaten. ama insanlarla dalga geçmeye kalkınca tabi ki suratınıza yapıştırılır cevaplar.
ayrıca buradaki tavrınıza bakarak eşinizin sizden kurtulmak için elinden geleni yaptığı ortada. belli ki bize davrandığınız gibi ona da saçma sapan davranmış adama ben nasıl bir çukura düştüm dedirtmişsiniz.

Çok üzüldüm ya karakteri beş para etmez ama insanlar başkalarına böyle ağır travmalar yaşatıyorlar. Annesinin de kişiliği ortada. Zor ama yerinizde olsam heryerden siler atarim

Ay yapmayın lütfen ya. Bir ayda mi kurtulma derdine düşmüş evlilik böyle birşey mi? Öyle olsa bile bitirme şekli hoş mu? Nasıl oluyor bilmiyorum ama er yada geç erkek haklı pozisyona bir şekilde geçiyor

Nafaka nafaka dedigin de kac para aacak sanki Katipcigim. 300 tl ile zengin olunmazki. Hic akillari yok ikisinin de. Adam madem bu evliligi istemiyordu neden evlendi? Aralarinda ne gecti de adam terk etti? Hic birsey belli degil. Bir konusunda ailem bilmiyor diyor. Bunda biliyor diyor. Boyle carpuk seyler yazilinca insan da haliyle sinirleniyor. Yapmissin bir hata da neden basindan sonuna dogru duzgun sunu anlatmiyorsun, oyle degil mi? Biz de ona gore akil verelim. Her actigi konuda farkli seyler soyluyor. Gidip imza atarken kimseye sormuyorlar, simdi isler sarpa sarinca buralardan yardim istiyor. Basinda anan var baban var, onlar bilir ne yapilacagini degil mi? Bence ailesi de bilmiyor. Kac yasinda konu sahibi? 23 muydu? Akil yaşı 23 degil. Cocuk bile yapmaz bunlarin yaptigini.

Son düzenleme:

Gııız olivia senin dedektif olman lazımmış, üşenmemişsinde ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…