- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Ogün anlatımıda saçmaydı evlendiğim sabahı beni terk etti dedi evlenmek zorunda kalmış sanırım.. eksik anlatıminiz var bu şekilde hayatın akışına uymuyor dedim oradan hatırlıyorum bu üyeyi.. canını nasıl yaka bilirim diye soruyorduHa bi de daha ev kurulmamış, aileler kaynaşacakmış falan.
Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. konusunun devamı bu...Ogün anlatımıda saçmaydı evlendiğim sabahı beni terk etti dedi evlenmek zorunda kalmış sanırım.. eksik anlatıminiz var bu şekilde hayatın akışına uymuyor dedim oradan hatırlıyorum bu üyeyi.. canını nasıl yaka bilirim diye soruyordu
Evet canım, senin mesajlarını okuyunca farkettimUlaş aynı kişi ikiside.
Konuları falan birebir aynı. Sadece detay değiştirip açmış.
Gerçekler acıdır.. insanlar bu adamla evlenilmez demiş size, keşke böyle olmasaydı am sonuç haklılarmış . Şimdi tepki görünce neden alınıyorsunuz? Evet hatalıydım diyip kabul etmeniz lazım önce hatanızı .Ben buraya sizden destek almaya geldim ama köstek oluyorsunuz. Eski hatalarımla falan yargılıyorsunuz. İstemiyorum sizden yorum falan zaten psikolojik olarak berbat durumdayım şoktayım bir de sizin incitici yorumlarınıxı görmek istemiyorum. Şeytan taşlar gbbi taşlıyorsunuz insanı
Bence ailesinin var da kocasinin haberi yok galiba konu sahibinin onla evlendiginden :)Önce ki konu da kaçarak evleneceğiz demişsiniz, ailenizin haberi var mı evlendiğinizden?
Ay yapmayın lütfen ya. Bir ayda mi kurtulma derdine düşmüş evlilik böyle birşey mi? Öyle olsa bile bitirme şekli hoş mu? Nasıl oluyor bilmiyorum ama er yada geç erkek haklı pozisyona bir şekilde geçiyor
Aynı şeyin laciverti3 haftalık evliyim terkedildim konusuna nasıl benziyoraynı konu yeniden açılmış zannettim.
Gerçekten de aynı konuymuş..zaten konu çok benzerdi bir de bu hanfendi de estetik olmuş aynı o konudaki gibi . İnsanların işi yok cidden.3 haftalık evliyim terkedildim konusuna nasıl benziyoraynı konu yeniden açılmış zannettim.
Ne kadardır tanıyıp evlendiniz. Muhakkak bişey var kendi eviniz yokmu neden annenizde kalıyorsunuz kv eşinizi doldurmuş olabilir orda kalmadın diye bişey aciklamamissinki bahane çok ayrılmak isteyene. Sende arama boşver başta belki etmis kendini kv hele hicccc arama1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı