Eşim ortadan kayboldu

Graveyardgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
126
-35
1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı

Silent treatment gibi birşey bu. Kendince sizi terbiye ediyor. Sizi böyle böyle sindirip istediği kıvama getirecek. Siz de aramayın sormayın. Ailenizle konuşun, ona haber yollayın; anlaşmalı boşanmanın yoluna bakalım sürünmeyelim mahkemelerde diye. 1 aylık evliyseniz önce çekişmeli dava açıp sonra anlaşmalıya çevirebiliyorsunuz.

Annenızın ıstemedıgı kacacam dedıgınız kişiylemı evlendınız merak ettim.

kendi eviniz yok mu?

Kaçarak evlenmedim ne aferimi ya Allah aşkına neden bu kadar kötü kalplisiniz
Ben sizi hatırlıyorum, o olayın üstünden çok geçmedi. Ağustosta açmıştınız o konuyu. Hadi biz inandık, ya kendiniz? Biz inanınca gerçeklikleriniz değişecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…