- 28 Ekim 2016
- 126
- -35
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Annenızın ıstemedıgı kacacam dedıgınız kişiylemı evlendınız merak ettim1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı
1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı
Evet hatta ailem de bekliyor bugün. Hala Bi açıklama yapamadımSaka gibi bir konu.
Ailenizin haberi var herhalde evlilikten degil mi?
Anlam veremedim.
Maalesef yokkendi eviniz yok mu?
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedimÖnce ki konu da kaçarak evleneceğiz demişsiniz, ailenizin haberi var mı evlendiğinizden?
Ay oydu de mi konu sahibi? Aferin. Elsiz ayaksız gidiyorlar şu heriflere, sonra vay efendim böyle yaptı.Önce ki konu da kaçarak evleneceğiz demişsiniz, ailenizin haberi var mı evlendiğinizden?
1 aylık evliliğe nafaka veya tazminat verilmez ama keşke hapise atsalar sürüm sürüm sürünseBöyle bir adamdan hayır gelmez zaten. Boşanma davası aç saglam birde tazminat ve nafaka al cayır cayır ye.
Kaçarak evlenmedim ne aferimi ya Allah aşkına neden bu kadar kötü kalplisinizAy oydu de mi konu sahibi? Aferin. Elsiz ayaksız gidiyorlar şu heriflere, sonra vay efendim böyle yaptı.
1 hafta evli kalıp alan var, haklarınızı iyi araştırın. Avukat tutun.1 aylık evliliğe nafaka veya tazminat verilmez ama keşke hapise atsalar sürüm sürüm sürünse
Nasıl çok eski, Ağustos Ay'nda açmışsınız o konuyu.Maalesef yok
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
Ben sizi hatırlıyorum, o olayın üstünden çok geçmedi. Ağustosta açmıştınız o konuyu. Hadi biz inandık, ya kendiniz? Biz inanınca gerçeklikleriniz değişecek mi?Kaçarak evlenmedim ne aferimi ya Allah aşkına neden bu kadar kötü kalplisiniz
AY HAYIR HAYIR HAYIRAnnenızın ıstemedıgı kacacam dedıgınız kişiylemı evlendınız merak ettim.