- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Canım neden sinirleniyorsun kimse yargıç değil seni de yargılamıyorum kendi adıma söylüyorum ama eski konunuz dakı da askeri personel, bu da oda ters annemde annem diyen biri buda. İnsanlar yıllarca tanıdıklarından kazık yiyor. Bir kaç ayda tanışıp nasıl güveniyorsunuz. Bak 17, 18 yaş olsanız anlarım ama 27,28 yaşınız var. 6 ayda iki kere aynı huylu askeri personel biraz garip geliyor.Maalesef yok
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
O kisiyle bu kisi ayniymis sanirim. Bende oyle bir konu okumustum gecenlerde ayni.Bu Askeriyede görev yapanlara ne oluyor böyle? Bunlar bir aylık evli dün de 3 Haftalık evli olan eşini istemiyordu tehdit ediyordu.
Ulaş aynı kişi ikiside.Bu Askeriyede görev yapanlara ne oluyor böyle? Bunlar bir aylık evli dün de 3 Haftalık evli olan eşini istemiyordu tehdit ediyordu.
Sadece nikah orayı kaçırmışım evetSiz okumadınız herhalde, biraz bakının konuya. Bunlar evli değiller işte. Nikahlı olmak başka evli olmak başka bir şey bana göre. O konuları evli olsalardı konuşurduk.
Hayır bütün askeriyeyi zan altında bırakmasa iyiydi bir deUlaş aynı kişi ikiside.
Konuları falan birebir aynı. Sadece detay değiştirip açmış.
Bu kızlar da Acun Ilıcalı ile evlenmiyor zaten abla, 300 500 ne fark eder, 10 TL de verseler zorlarına gidiyor.Nafaka nafaka dedigin de kac para aacak sanki Katipcigim. 300 tl ile zengin olunmazki. Hic akillari yok ikisinin de. Adam madem bu evliligi istemiyordu neden evlendi? Aralarinda ne gecti de adam terk etti? Hic birsey belli degil. Bir konusunda ailem bilmiyor diyor. Bunda biliyor diyor. Boyle carpuk seyler yazilinca insan da haliyle sinirleniyor. Yapmissin bir hata da neden basindan sonuna dogru duzgun sunu anlatmiyorsun, oyle degil mi? Biz de ona gore akil verelim. Her actigi konuda farkli seyler soyluyor. Gidip imza atarken kimseye sormuyorlar, simdi isler sarpa sarinca buralardan yardim istiyor. Basinda anan var baban var, onlar bilir ne yapilacagini degil mi? Bence ailesi de bilmiyor. Kac yasinda konu sahibi? 23 muydu? Akil yaşı 23 degil. Cocuk bile yapmaz bunlarin yaptigini.
sizde çoklu kişilik bozukluğu mu var abla.Yazık bize valla
Aynı konu olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam3 haftalık evliyim terkedildim konusuna nasıl benziyoraynı konu yeniden açılmış zannettim.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. @Konumuolmayan konusu...
Ha bi de daha ev kurulmamış, aileler kaynaşacakmış falan.Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. @Konumuolmayan konusu...Graveyardgoat 1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Aynı kişisiniz