Eşim ortadan kayboldu

Maalesef yok

O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
Canım neden sinirleniyorsun kimse yargıç değil seni de yargılamıyorum kendi adıma söylüyorum ama eski konunuz dakı da askeri personel, bu da oda ters annemde annem diyen biri buda. İnsanlar yıllarca tanıdıklarından kazık yiyor. Bir kaç ayda tanışıp nasıl güveniyorsunuz. Bak 17, 18 yaş olsanız anlarım ama 27,28 yaşınız var. 6 ayda iki kere aynı huylu askeri personel biraz garip geliyor.
Böyle adamdan hiç birşey olmaz. Kurtulmaya bakın bir an önce. Geçen bir kız da aynı konu açmıştı gizlice evlenmiş 1 hafta sonra adam terk etmiş asker oda. Seni kınamıyorum ama bile bile kendini ateşe atmışsın be bacım. Ne diye bilirim ki. Çok üzgünüm 🥀

2 ayrı üyelikle 2 aynı konuyu açtın tamam

Amacın nedir yani ?
Ne söyleyelim sana ?Ne bekliyorsun? nasıl bir cevap seni mutlu edicek ?

Nedir aynı konudaki ısrar

Gerçekten böyle bir şey yaşadın diyelim olablir neler neler yaşatıyor hayat insana

burda aynı konuyu açarak buna harcadığın emeği çabayı haklarını aramak için harcasan

Daha mantıklı olmaz mı?

Nişan gibi bir evlilik yaşamaya kalkışmışsınız, adam da nişan atar gibi nikah atmış. Birliktelik yaşamadıysanız nikah iptali hakkınız var. Eviniz vs de yok zaten ispatı kolay.

Daha olgunlaşmamış bir adam aynı evde oluncada engelleyecek herhalde . Ailesinin yaptığıda çok saçma ayıp yanibaşlı başına engellemek ne ?

sonra bana kızıyorlar. ama yok arkadas işiniz gucunuz resmen evlılık. hıc tanımadan hop nıkah. anam hıcmı korkmuyorsunuz sızya ya sapıksa ya şizofren hastasıysa. bı kendınıze gelın. ıkı konuda size aıt. burda kımseyı kandırmaya gerek yok. sen bızı kandırabılırsın. ama kendını kaldırma. cumku cok igrenc bir duygu. ve gurban oldugum. gıt bır tike ekmek ye o beynınıze kan gıtsın.. yaw yeter koca koca benı kocan soguttunuz haaaa

Nafaka nafaka dedigin de kac para aacak sanki Katipcigim. 300 tl ile zengin olunmazki. Hic akillari yok ikisinin de. Adam madem bu evliligi istemiyordu neden evlendi? Aralarinda ne gecti de adam terk etti? Hic birsey belli degil. Bir konusunda ailem bilmiyor diyor. Bunda biliyor diyor. Boyle carpuk seyler yazilinca insan da haliyle sinirleniyor. Yapmissin bir hata da neden basindan sonuna dogru duzgun sunu anlatmiyorsun, oyle degil mi? Biz de ona gore akil verelim. Her actigi konuda farkli seyler soyluyor. Gidip imza atarken kimseye sormuyorlar, simdi isler sarpa sarinca buralardan yardim istiyor. Basinda anan var baban var, onlar bilir ne yapilacagini degil mi? Bence ailesi de bilmiyor. Kac yasinda konu sahibi? 23 muydu? Akil yaşı 23 degil. Cocuk bile yapmaz bunlarin yaptigini.
Bu kızlar da Acun Ilıcalı ile evlenmiyor zaten abla, 300 500 ne fark eder, 10 TL de verseler zorlarına gidiyor. 😂 Bakıyorlar kurtuluş yok, bu sefer de üstünde hak iddia ediyorlar.

Bence söyledi ailesine, adam bunu öğrenince hepten toz oldu; konu sahibi kaldı el elde baş başta. Hani nerde adam diyor ailesi haliyle, ama adam arazi.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. @Konumuolmayan konusu... Graveyardgoat Graveyardgoat 1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Aynı kişisiniz 😏

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. @Konumuolmayan konusu... Graveyardgoat Graveyardgoat 1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Aynı kişisiniz 😏
Ha bi de daha ev kurulmamış, aileler kaynaşacakmış falan.

X