- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Inşallah ailen destek olur ve kolay atlatırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milleti kandırmaya çalışırken kendilerini baz alarak kandırmaya çalışıyorlar, kk kadınının yediği nerede görülmüş?Kimseyi salak yerine koyamiyor zaten anca kendini koyar
konusahibi bu kadar insanı kandırmaya utanmıyor musun diyeceğim ama sen daha önece çoğu şeye utanamammışssın yazık. site yöneticileri görür umarım.Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.
@Konumuolmayan üyeliği de sana ait. Sen ağustos ayında dual plan göğüs estetiği olmuşsun, o da ne hikmetse 7 ay önce (Ağustos ayında) dual plan göğüs estetiği olmuş.
Bal gibi de ailenden habersiz gizlice evlenmişsin. Ne oldu o konuya istediğin yorum gelmedi diye mi asıl üyeliğine konu açtın?
Konu farklı üyelikler alman değil, bu beni ilgilendirmez. Ama kalkıp o konuda farklı bu konuda farklı şeyler anlatamazsın.
Bir de burada her sorana atarlandın, insanları kötü kalplilikle suçladın pes.
Gelip buradakileri salak yerine koymaya ne hakkın var?
Evlenirsen haber ver bari kaçma guzum bak madur olursun
Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.
@Konumuolmayan üyeliği de sana ait. Sen ağustos ayında dual plan göğüs estetiği olmuşsun, o da ne hikmetse 7 ay önce (Ağustos ayında) dual plan göğüs estetiği olmuş.
Bal gibi de ailenden habersiz gizlice evlenmişsin. Ne oldu o konuya istediğin yorum gelmedi diye mi asıl üyeliğine konu açtın?
Konu farklı üyelikler alman değil, bu beni ilgilendirmez. Ama kalkıp o konuda farklı bu konuda farklı şeyler anlatamazsın.
Kizlar boşverin sonuçta ortada bir madur var sonrası için destek olmak gerek
Ufak ama etkili bir detay var.Farklı ne bulmayı umuyor acaba? Biri çıkıp aralarını mı yapacak, adamın yakasına yapışıp "Karına dön ülen" mi diyecek nedir yani? Aynı konu ise alınacak cevaplar da aşağı yukarı aynı olacak, ben anlamıyorum bu kafayı vallahi.
Dedektif gibi araştırmış, vallahi tebrik ederim.Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.
Vallahi de billahi de o bahsettiğim kişiyle evlenmedim. Öyle olsa evet keşke annemi dinleseydim falan derim ama bu kişi o kişi değilBaaakk halaaa. Diğer yorumunu okumadınız mı? Kaçarak olmasa bile isteyerek bir şekilde evlenmişsiniz ama kesinlikle farklı kişiyle evlendiğinize inanmıyorum ben. Pişman olacağınıza doğruları anlatın yardımcı olalım.
Ufak ama etkili bir detay var.
Önceki konusunda ailesinden gizli evlendiğini söylediği için tepki aldı.
Bu konusunda ise önceden tepki aldığı için ailemin haberi var niye böyle oldu demeye çalıştı.
Ha 2 3 günlük arayla açma kafasını da ben anlayamadım insan 1 hafta 10 gün bekler öyle açar konuyu.
Tamam o sorun değil işte.Vallahi de billahi de o bahsettiğim kişiyle evlenmedim. Öyle olsa evet keşke annemi dinleseydim falan derim ama bu kişi o kişi değil
aynı kişimiymis ?Adamlar yok bir tek adam var bu konuların içinde.
ne ara başkasını bulup evlendiniz?Vallahi de billahi de o bahsettiğim kişiyle evlenmedim. Öyle olsa evet keşke annemi dinleseydim falan derim ama bu kişi o kişi değil