Eşim ortadan kayboldu

Hayır biz aynı kişi olduğunuzu, ailenizin bu nikahtan haberi olmadığını anlamasak ne olacak, siz biliyorsunuz sonuçta değil mi?

Burada nikah yaptığınız kişiye, eşiniz demiyorum çünkü bir evlilik yok ortada, laf söylesek içiniz mi rahatlayacak?

Kendinizi bile bile ateşe atmışsınız, bir avukat bulup tez elden kurtulmaya çalışın diyeceğim ama telefonları açıp sizinle iletişim kursa hiçbirsey olmamış gibi yaparsınız siz

konusahibi bu kadar insanı kandırmaya utanmıyor musun diyeceğim ama sen daha önece çoğu şeye utanamammışssın yazık. site yöneticileri görür umarım.

Farklı ne bulmayı umuyor acaba? Biri çıkıp aralarını mı yapacak, adamın yakasına yapışıp "Karına dön ülen" mi diyecek nedir yani? Aynı konu ise alınacak cevaplar da aşağı yukarı aynı olacak, ben anlamıyorum bu kafayı vallahi.

Ufak ama etkili bir detay var.
Önceki konusunda ailesinden gizli evlendiğini söylediği için tepki aldı.
Bu konusunda ise önceden tepki aldığı için ailemin haberi var niye böyle oldu demeye çalıştı.
Ha 2 3 günlük arayla açma kafasını da ben anlayamadım insan 1 hafta 10 gün bekler öyle açar konuyu.

Dedektif gibi araştırmış, vallahi tebrik ederim.
Parti kur oy verelim -Olivia- reis.

Son düzenleme:
Vallahi de billahi de o bahsettiğim kişiyle evlenmedim. Öyle olsa evet keşke annemi dinleseydim falan derim ama bu kişi o kişi değil

Hmm yargılanma kısmından sıyrılmak için ikinciye değiştirmiş; daha çözüm odaklı yorum almak için. Anlaşılır bir bilgi değiştirme, evet "Aileden habersiz" denilince, insanlar bu kısım üzerinden yargıya, nasihate bağlayacağı için ikinci bir konu açarak sadece derdine yönelik yorum arayışına girmesi normal o zaman.

Yani, en azından bi 10 gün bekler ki anlaşılıp miç olmasın konu; arafta, çözümsüz hissettiği ve ailesi ile de paylaşamadığı için çabuk halletmek istemeye çalışması da bir açıdan anlaşılır. Aslında çok da yerden yere vurulacak bir hali yok kızın; başına gelen çok sarsıcı ve biri yol-yöntem göstersin diye bunu yapmasını yadırgamıyorum; salak yerine koymak değil bu yani.

Ama diğer 3 haftalık evliyim terk edildim konusu sizin ama ona ben de emin oldum
Off aynı konuyu 300 kere açmanın anlamı yok
Ne diyelim

ben de ev yok bir şey yok evlenmeye karşıyım
Birisinin baskısıyla estetik olmak ds bana abes saçma geliyor

baştan sona fiyasko
İlgi veren kimse yok hayatınızds anlıyoruz da biz de insan pış pışlayacak değiliz

Insanın başına her sey gelir malesef
Bu tarz şeyler yaşayınca insan yıkılıyor oysa güzel bir yuva kurmak için evlilik yapılıyor

Kötüye denk gelmeye gör neler oluyor neler

Evlilik ne kadar sürerse sürsün haklariniz var tabiki iyi bir avukat bulun kendinizde araştırın

Vallahi de billahi de o bahsettiğim kişiyle evlenmedim. Öyle olsa evet keşke annemi dinleseydim falan derim ama bu kişi o kişi değil
Tamam o sorun değil işte.
Sorun kandırmaya çalışman.
Bi konunda gizlice evlendim yazman, bu konunda ailemin haberi vardı yazman.
Neyse.
Çözüm odaklı olmak daha iyi.
Bu saatten sonra hiç ulaşmaya çalışma, zira sne ulaşmaya çalıştıkça o daha çok kaçacak bu sefer işi terbiyesizliğe vuracak.
Onun engellemediği bir numaradan ona artık evli kalmam istemediğini, anlaşmalı boşanmak istediğini, anlaşmalı dava için süre dolana kadar seninle iletişime geçmesini istemediğini, hayatından çıkardığını yaz. Sonra da engelle. Sana yazdığı mesajların hepsini sakla, gidip ailenle kapısına dayanma. Bu adamda evli kalsan ne olacak, seni de delirtecek. Mesajları da mahkemeye delil olarak sunarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…