Eşim ortadan kayboldu

Eski konularını bilmiyorum.
Aana objektif yorumum su. Bosanma davasi ac. Telefonlarina cikma.
Ayrilinca kendine biraz zaman ver. Kacyasindasin?

Aynen öyle.
Doğruyu anlat işte ne gerek var yalana dolana, kimsenin birbirini tanımadığı anonim bir platformdayız, yalan söylemenin amacı yok yani. Bu şekilde yalan söyleyen insan kendine yalan söylemiş olur.
Buna ne bahane bulacak merak ediyorum :KK70:
Çok kötüsünüz diyecek ne desin 😂
Hatasıyla kendi bile yüzleşmek istemiyor olabilir. Umarım kurtulur bu adamdan ve ders çıkarır.

KK tesadüfleri sever 🥰 Tabiki tesadüf canım ne olacak, hatta birbirlerine tıpatıp benzer ikizler bile olabilir. 🥰 ay sinirim bozuldu valla 😂
Bu kadar kısa sürede tıpatıp aynı 2 konu açıldı. İnsanlar yine de iyi niyetleriyle yardımcı olmaya çalıştı mesaj yazdı. İstediği şeyleri duyamadığı için mi tekrar konu açtı yoksa bizimle dalga mı geçiyor merak ediyorum.

Bu kadar kısa sürede tıpatıp aynı 2 konu açıldı. İnsanlar yine de iyi niyetleriyle yardımcı olmaya çalıştı mesaj yazdı. İstediği şeyleri duyamadığı için mi tekrar konu açtı yoksa bizimle dalga mı geçiyor merak ediyorum.
Muhtelemen önceki konuda gizlice evlendiği için çok tepki aldı, bu yüzden bu konuyu o detayı atlayarak yazdı. Benim aklıma sadece bu geliyor.

1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı
emin misiniz aranızda herhangi bir problem olmadığına daha önceden gelen bir konu ? ya da sizin bir şey yapmadığınız garanti mi? belki bilmeden yaptınız adam tavır yapıyor ? eğer siz de bir suç yoksa yapacağınız şey çok basit.

Aaa tamam o zaman ben ikna oldum. 🙄🙄🙄
Neden beninm kaç tane tanidigim bu yüzden boşandı.5 çift bubyuzden boşandı ben aslında onu sevmiyormusum dedi halbuki sevmeme değil çekim olmuyor yada yaşadığı ilişki ona zevk vermiyor bu gayet normal bir durum .bir insan duygusal olarak sevdiği istediği kadın ve erkekten evlenince neden bir anda soğur

gecenlerde de boyle bir konu acilmisti.
o bayanin eside askerdi ayni davranislari sergiliyodu.
çok enteresan noluyo bu adamlara ya 🙄

gizlice evlendiği için neden konuyu 2 kere açsın ki
Öyle değil.
2 üyelikle 2 farklı konu açıldı. Birinde gizlice evlendiğini, bu konusunda ise ailesinin bildiği yazdı. Muhtemelen bizim kk kadını gizlice evlendiği için kızdı, o da daha fazla tepki almamak için konuyu asıl üyeliğiyle gizlice evlendiğini söylemeden açtı.

Evlenince cinsellik yasayinca ten uyumsuzluğu olmuştur .ve o yüzden sogumustur.
ne alaka? asıl o zaman her şey daha güzel olur. cinselliği de sonuna kadar yaşar sonnuçta karı koca? kaçak göçek yapmak daha mı zevkli ne? anlamadım.

Öyle değil.
2 üyelikle 2 farklı konu açıldı. Birinde gizlice evlendiğini, bu konusunda ise ailesinin bildiği yazdı. Muhtemelen bizim kk kadını gizlice evlendiği için kızdı, o da daha fazla tepki almamak için konuyu asıl üyeliğiyle gizlice evlendiğini söylemeden açtı.
ben diğerini görmediğimden anlamamışım

Neden beninm kaç tane tanidigim bu yüzden boşandı.5 çift bubyuzden boşandı ben aslında onu sevmiyormusum dedi halbuki sevmeme değil çekim olmuyor yada yaşadığı ilişki ona zevk vermiyor bu gayet normal bir durum .bir insan duygusal olarak sevdiği istediği kadın ve erkekten evlenince neden bir anda soğur
Siz okumadınız herhalde, biraz bakının konuya. Bunlar evli değiller işte. Nikahlı olmak başka evli olmak başka bir şey bana göre. O konuları evli olsalardı konuşurduk.

1 aylık evliliğe nafaka veya tazminat verilmez ama keşke hapise atsalar sürüm sürüm sürünse

Hukuki açidan çok bilgim yok yanlış yonlendirmek istemem ama asıl böyle durumlarda tazminat verilmeli. Bence iyi bir avukat tut

Muhtelemen önceki konuda gizlice evlendiği için çok tepki aldı, bu yüzden bu konuyu o detayı atlayarak yazdı. Benim aklıma sadece bu geliyor.
Evet o konuda kendisine psikolojik şiddet uygulayan bir adamla neden gizlice evlendiği çok tartışıldı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam eşi üyeye ailen öğrenirse problem çıkar gizlice evlenelim sonra her şey düzelir demişti o da ağlaya ağlaya evlenmişti. Orada üzerine çok gidildi. Şimdi bu konuda ailelerin haberi var ortada bir problem yok eşi bi anda onu engelledi olarak yazmış. Bizim onun üzerine gitme hakkımız yok vah vah bu ne biçim adam süründür falan dememiz gerek sanırım onu bekliyor.

Evet o konuda kendisine psikolojik şiddet uygulayan bir adamla neden gizlice evlendiği çok tartışıldı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam eşi üyeye ailen öğrenirse problem çıkar gizlice evlenelim sonra her şey düzelir demişti o da ağlaya ağlaya evlenmişti. Orada üzerine çok gidildi. Şimdi bu konuda ailelerin haberi var ortada bir problem yok eşi bi anda onu engelledi olarak yazmış. Bizim onun üzerine gitme hakkımız yok vah vah bu ne biçim adam süründür falan dememiz gerek sanırım onu bekliyor.
Tamam o zaman ben diyorum;
"vah vah bu ne biçim adam süründür falan"

Bizi aptal yerine koymaya çalışan insanlara karşı iyi niyetli olamıyorum ya ben.
Bana saygısızlık gibi geliyor.

Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.
@Konumuolmayan üyeliği de sana ait. Sen ağustos ayında dual plan göğüs estetiği olmuşsun, o da ne hikmetse 7 ay önce (Ağustos ayında) dual plan göğüs estetiği olmuş.
Bal gibi de ailenden habersiz gizlice evlenmişsin. Ne oldu o konuya istediğin yorum gelmedi diye mi asıl üyeliğine konu açtın?
Konu farklı üyelikler alman değil, bu beni ilgilendirmez. Ama kalkıp o konuda farklı bu konuda farklı şeyler anlatamazsın.
Bir de burada her sorana atarlandın, insanları kötü kalplilikle suçladın pes.
Gelip buradakileri salak yerine koymaya ne hakkın var?
Kimseyi salak yerine koyamiyor zaten anca kendini koyar :KK66:

X