- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.480
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Doğru yoldayım, bak nasıl da gerildiniz. Böyle ucundan kıyısından anlatarak, birşeyleri gizleyerek aldığınız yanıtlar size birşey kazandırmayacak. Aradığınız şey '' Ah canım kıyamam, pislik herif; niye böyle yapıyor vah vah tüh tüh. '' ise bir sürü bulursunuz. Ben şurda sessiz sessiz durayım, şüphelerimde yanılmadığımı görmek için. Bu konu benim için bundan ibaret artık.Tek bir kelimeye takılıp yine eleştirecek bişey bulmuşsunuz allahım bu ne ya
Muhtemelen bu hafta içindeki açılan konuyu da aynı kişi açmış, bu kadar benzerlik olamaz çünkü.Doğru yoldayım, bak nasıl da gerildiniz. Böyle ucundan kıyısından anlatarak, birşeyleri gizleyerek aldığınız yanıtlar size birşey kazandırmayacak. Aradığınız şey '' Ah canım kıyamam, pislik herif; niye böyle yapıyor vah vah tüh tüh. '' ise bir sürü bulursunuz. Ben şurda sessiz sessiz durayım, şüphelerimde yanılmadığımı görmek için. Bu konu benim için bundan ibaret artık.
Bu kişi miMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Kızlar bana 300 cc arion dual plan takıldı
Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.Kızlar moralim çok bozuk, 7 ay evvel dual plan göğüs büyütme ameliyatı oldum. Üst kısmı çok güzel gerçek göğüstwn hiçbir farkı yok ama alt kısmı taş gibi ve yusyuvarlak. O kadar kötü ki, aylardır değişmedi. Doktor klasik şeyler söyledi işte "normal, kas altı olsa da böyle olurdu" vs. Ama kas altı olan arkadaşlarınki asla böyle değil yumuşacık, gerçek gibi. Benimki çok kötü kızlar sizce tekrar ameliyat olmalı mıyım, ilerde eşim bile dokunmak istemez çok yapay duruyor
KK tesadüfleri severGünahınızı almak istemiyorum asla ama yukarıda da yazılmış eşim 3 haftalık evliyken beni terk etti diyen konu sahibesine benzetilmişsiniz. Ben de şimdi mesajlarınıza baktım o kullanıcı da eşinin baskıları yüzünden göğüs estetiği olduğunu söylemişti siz de aynı operasyonu geçirmişsiniz. Tesadüf mü?
Agustos 2020 evet cok eskiymiş şimdi burda kıvırmayın o işteMaalesef yok
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
Gerçekten yazık, biz inanırız veya inanmayız da kendini kandırmak daha acı değil mi?Konu sahibi sen yalan söylüyorsun.
@Konumuolmayan üyeliği de sana ait. Sen ağustos ayında dual plan göğüs estetiği olmuşsun, o da ne hikmetse 7 ay önce (Ağustos ayında) dual plan göğüs estetiği olmuş.
Bal gibi de ailenden habersiz gizlice evlenmişsin. Ne oldu o konuya istediğin yorum gelmedi diye mi asıl üyeliğine konu açtın?
Konu farklı üyelikler alman değil, bu beni ilgilendirmez. Ama kalkıp o konuda farklı bu konuda farklı şeyler anlatamazsın.
Bir de burada her sorana atarlandın, insanları kötü kalplilikle suçladın pes.
Gelip buradakileri salak yerine koymaya ne hakkın var?
Agustos 2020 evet cok eskiymiş şimdi burda kıvırmayın o işte
Aaa tamam o zaman ben ikna oldum.Evlenince cinsellik yasayinca ten uyumsuzluğu olmuştur .ve o yüzden sogumustur.
Nikah yapılmış, aileler kaynaşmamış daha kaynaşacaklar henüz falan, neler neler maydonozlu köfteler.Agustos 2020 evet cok eskiymiş şimdi burda kıvırmayın o işte
Kendi düşen aglamaz atalarım gene ne güzel demişBen buraya sizden destek almaya geldim ama köstek oluyorsunuz. Eski hatalarımla falan yargılıyorsunuz. İstemiyorum sizden yorum falan zaten psikolojik olarak berbat durumdayım şoktayım bir de sizin incitici yorumlarınıxı görmek istemiyorum. Şeytan taşlar gbbi taşlıyorsunuz insanı
Aynen öyle.Gerçekten yazık, biz inanırız veya inanmayız da kendini kandırmak daha acı değil mi?