Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok haklısın aslında kımseyı yargılamak bıze dusmez ama gosterıs yapıp muslumanım dıye gecınen ınsanlardan korkacaksın asılOof of hakiki musluman sunnete uygun yasamaya calisan bir insan bunlari yapamaz. Allah korkusu olan insan kalp kirmaktan cekinir. Kaldi ki sizin esiniz daha Allah in emaneti olan karisina nasil davranacahini bilmiyor yazik.
hepsını yapacam sırayla bır bır annem bı gelsın yolda onu beklıyorumeskı konunu okudum sımdı ne bıcım ınsanlar bunlar
Allah ım sen koru yavrucagı sag salım annesıne kavustur
msjları da savcılıga gdıp suc duyurusunda bulunun dava acılsın
ıcım acıyor ınanın allaha sıgınıyorum once rabbım adaletınden suphem yok ne kadar mucadele ettım ne savaslar verdım yuvamı dagıtmadım ayakta durdum dımdık sevkatle yaptım bunları kocamı kırmadım ellerımın arasına yuzunu aldım seve seve anlattım aılesı onu hırcınlastırdı uzerıme saldı kızgın bı boga gıbı ınsan degıller yemın edıyorum degıllerOof of hakiki musluman sunnete uygun yasamaya calisan bir insan bunlari yapamaz. Allah korkusu olan insan kalp kirmaktan cekinir. Kaldi ki sizin esiniz daha Allah in emaneti olan karisina nasil davranacahini bilmiyor yazik.
allah razı olsun cumlenızden bır duanız yeter benı ıyı etmeye kurban olayım yanımdasınız bılıyorum gıdıcem annemı beklıyorum gelemedı bı turlu gıdıcem bakalım neyı gostercek durum vazıyet ınsallah hayırlı haberlerı gelır ınsallahOnlar bir gram dini bilseler bunu yapmazlar. Bilmezler mi boşanma durumunda dahi islamda kız çocuk 9, erkek çocuk 7 yaşına kadar annede kalır, maddi olarak ise baba ilgilenir.
Ama benim aşırı islamcılarda gördüğüm çocuk babaya aittir gibi bir durum var ki eşin de bunu sana dile getirmiş.
Tarikat nedir ya? Ben çok karşıyım kul ile allah arasına başka bir kulu sokmak, mürid mürşit falan nedir? İfrit oluyorum.
Çok çarpık durumlar. Bir paçayı kaptıran zor kurtuluyor var çevremde tanıdıklarım.
Okadar saptırıyorlar ki islamı.. İşte bir örneğide burada..
Arkadaşım Allah aşkına bekleme git şikayetçi ol.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Umarım en kısa sürede evladına kavuşursun.. İçim şişti vallahi
gule gule gıt hayırlı gelısmelerle don inşAllahgidiyorum annem surda bekle dıye aradı benı yaklasmıs dualarınızı eksık etmeyın yalvarıyorum
hepınız yardımlarınız ıcın sagolun tesekkur ederım haber verıcem gelısmelerı
hepsını yapacam sırayla bır bır annem bı gelsın yolda onu beklıyorum
ıcım acıyor ınanın allaha sıgınıyorum once rabbım adaletınden suphem yok ne kadar mucadele ettım ne savaslar verdım yuvamı dagıtmadım ayakta durdum dımdık sevkatle yaptım bunları kocamı kırmadım ellerımın arasına yuzunu aldım seve seve anlattım aılesı onu hırcınlastırdı uzerıme saldı kızgın bı boga gıbı ınsan degıller yemın edıyorum degıller
allah katında vıcdanım rahat bu yasananlara ben sebep olmadım
cok haklısın aslında kımseyı yargılamak bıze dusmez ama gosterıs yapıp muslumanım dıye gecınen ınsanlardan korkacaksın asıl
gidiyorum annem surda bekle dıye aradı benı yaklasmıs dualarınızı eksık etmeyın yalvarıyorum
inşallah çocuğuna kavuşursun. güzel haberlerle gel.gidiyorum annem surda bekle dıye aradı benı yaklasmıs dualarınızı eksık etmeyın yalvarıyorum
gidiyorum annem surda bekle dıye aradı benı yaklasmıs dualarınızı eksık etmeyın yalvarıyorum
dini konudan girmek istemiyorum da meğer din adına bir şeyler yapan bir tarikatmış bu eşinizdeki o küçücük çocuğun vebalini almak hangi dinde hangi vicdanda var acaba?
bu adamdan sana hayır gelmez artık polise gitmelisin bir an önce hatta ben olsam basına falan da giderim yok mu tanıdığınız birileri? gidin konuşun rezil olsun gazetelerde televizyonlarda çıkıp. aklıma müge anlı bile geldi valla.
benim eşim bunu yapsa ellerimle öldürsem hıncımı alamazdım herhalde.
sağol canım geldım bosanmamıs oldugumuz ıcın ancak kayıp basvurusu yapabıldık suc duyurusunda bulunmak ıcın bosanmıs ve velayetının bende olması gerekıyormus sımdılık bulunana kadar yapabılcegımız bugule gule gıt hayırlı gelısmelerle don inşAllah
sağol cnm allah razı olsun yaptıkları affedılcek bısı degıl donsun cocugu bana versın evlı kalmıycam bunu bana yasattı asla guvenemem bır daha evladımı sag saglım ıstıyorumBen sizin bir onceki konunuzu da okudum biliyorum. Acaba esiniz ve ailesi kul hakki ne biliyirlar mi. Size yasattiklarinin hesabini Allah a nasil verecejler bunu dusunuuorlar mi? Hic sanmiyorum. Hele annesi o ettigu kufurler bor kadina yakismazken musluman bor kadina hic yakismiyor onlara hic girmiuorum. Allah islah etsinbunlari. Allah yyardimciniz olsun. Bir an once cocugunuza kavusursunuz insallah. Sagliginiza dikkat edin. Siz cocugunuza kavismak icin dimdik olmalisiniz.