Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki yazacağım affetmeyı asla dusunmuyorum bu cok baska bısey bır anneye asla yapılmayacak bısı bu gunde dusmanı adama yapmaz bunu...canım anlıyorum seni sende şoktasın çünkü.ama 4 yıl büyük bi zaman ve insanlar çook degişebilir.neyse kocan ile ilgil yazıp seni üzmek istemem.ama çocuğumu benden alan adam babam olsa affetmezdim bu başka bi şey çünkü.
haber alınca bize de yaz lütfen.
bende ne sormak ıstedıgını anlayamadım guselımadam cemaatçi mi, konu sahibi değil mi? anlamadım ben
bugun saat 13,30 da 24 saat gerıde kalacak onun dısında aksamı beklemek ıstıyorumBir de 24 saat coktan gecti ben mi yanlis anladim?
nedenbugun saat 13,30 da 24 saat gerıde kalacak onun dısında aksamı beklemek ıstıyorum
aılesınden bırıne bı haber ucurması gerek bana olmasada donmezlerse yarın sabaha ılk ısım aratma cıkartmak olacak polısede gıdıcem hem savcı hem polıs cıft koldan ısı ele alacakalar
allah razı olsun dedıklerınızı dıkkate alıcam tesekkur ederımMedeni kanun gereği boşanmamış olduğunuz için çocuk kaçırma durumuna geçmiyor baba, size haber vermediği için evi terk etmiş çocuğunu da yanına almış gözüküyor. Sizin yapmanız gereken savcılığa suç duyurusunda bulunarak eş zamanlı olarak boşanma dava açmak ve tedbir gereği geçici velayeti de istemenizdir, araya tanıdıkları koyarsanız en aciliyetinden hızlı şekilde dava açarsınız. Dava açtıktan ve geçici velayeti aldıktan sonra da arama çıkarttırabilirsiniz...
Yaşadığınız durum çok üzücü ve aklıma gelen ilk şey daha önceden alt yapısını hazırladığıdır. Ailesine gideceğinizi bidiğinden bunu hesaplayarak cemaatten bakabilecek birilerini ayarlamış da olabilir, uzunca bir süre ortaya çıkmayadabilir, gördüğüm her şeyi hesaplamış... arabayı nereye bırakacağını bile...
Bu yüzden hiç vakit kaybetmeyin savcılığa suç duyurusunda bulunmanız için 24 saatin dolması gerekmez, elinizde yeterli kanıtlar var, işten ayrılma durumu, eşyaların alınması vs..
ayrıca bir dip not daha telefondan bulunabilmesi için illaki telefonun açık olması da gerekmiyor, en son bulunduğu noktayı bile bulurlar..
bende boyle dusunuyorum fakat bundan onemlısı babamın sozunden cıkmak ıstemıyorum daha once dınleöedıgımden bunlar basıma geldı avukatları oldukca saglam ınsanlar emınım herseyı danısarak yaptıgına yanında olmaya calısıyorum yanlısı daha cok yanlısla kapatmak ıstemıyorum evladım yanıma gelıcek bunu bılıyorum♥gözyaşı♥;32329991 .!.:ALLAH yardımcın olsun..
Bence densiz kocan ailesine de haber vermediğine ve yanına da fazla eşya almadığına göre dönecek ama aklı sıra sana gözdağı vermeye falan çalışıyor.
Hiç gecikme göz dağı nasıl verilirmiş git polise savcılığa göster ona.
ALLAH kavuştursun..
24 saat 13.30 da doluyorsa sen daha neden yarını bekliyorsun? biz burda delirdik ya.konunu okuduğumdan beri karnım semsert oldu yemin ederim,nefesim daralıyor.
ecmel bu adam senin duygularını hiçe sayarak çocuğunu da alıp gitti.seni umursamadı önemsemedi seni çocuğunla vurdu.sen daha onu mu koruyosun neyi bekliyosun?
Senin kız dünden beri daraldı
Biraz sakin ol kadiş
Germe yawruyu
24 saatı bekledıgım ıcın gıtmıyorum annemı beklıyorum bırazdan karakola gıdıcez once kaymakamlıktan nufus kayıt orneklerını alıcam sonra karakola kayıp dıyecegız onların sordugu sorulara gorede cvp verılecek gerekırse yakalama yada bulma ıslemı gerceklestırılsın babam bı yandanda avukatları arıyor bakalım rabbım tez elden cocuguma kavusmayı nasıp etsıno zaman daha açık sorayım neden polise gitmiyosun?
kesınlıkle bakalım bırazdan cıkıcam annemle bırlıkte ablaları kudurmus gıbı yazı yazıp duruyolarcanım çok üzüldüm.
eşin ve kayınvalidenle yaşadıklarınızı az çok biliyordum ama eşinin bir tarikat mensubu olduğunu
bu konunda öğrendim.
eşin hayatında köklü değişimler yaşamış ve senin de ona ve ailesine uyum göstermeni beklemiş
anlaşılan.
eşinin çocuğunuzu alıp giderken ne kadarlık bir süreyi planladı acaba bence kilit nokta bu.
yanına az bir eşya almış diyorsun ama götüreceği yerde temin eder herşeyi niyeti dönmemekse.
işinden istifa etmiş diyorsun bu çok önemli bir ayrıntı.
seni üzmek ve daha fazla endişendirmek istemem ama hızlı hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum ben de.
mesela yanına ne kadar para almış,banka hesabını filan boşaltmış mı vs.bunlar da ipucu.
eşinin yaşadığı zihinsel bulanıklık ona çok farklı şeyler yaptırabilir bunu da göz önünde bulundurun lütfen.
ve en son kesinlikle ailesi ile bağlantısı vardır diye düşünüyorum.
eğer ailesinin haberi yoksa ya çok daha ciddi boyutlu bir planı var veya en kısa zamanda ortaya çıkacak şekilde
bir planı vardır.
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda yavruna sağlıcakla kavuşmanı dilerim...
zaman kaybetmeden savcılığa ve polise gidin bence de.
ortaya çıkmasını beklemeyin.kendiliğinden ortaya çıksa da, çıkmasa da sonuçta yaptığının bedelini ödemeyi göze almış olması lazım.
cok buyuk bır hata yaptı neler yaptıgının farkında degıl daha ama cok gec artıkAllahalla ne garip insanlar bunlar ya... Bir anneye yapılırmı hiç bu... Akıl fikir versin.. Canım seninle az çok muhabbettimiz var eşin demeye bile dilim varmıyor çünkü böyle bir eş asla olmaz Çocuğunu getirince direk çocuklarını al ve ailenin yanına git... Bugün bunu yapan yarın neler yapar artık... Hakaretler kavgalar hadi bi nebze ama ciğerle oyun olmaz...
dua edım kı kardeslerıne bısı olmasınmıss kadın olaymısımda yuvama sahıp cıkaymısım daha hala bana yıkıyolar herseyı ben cok mucadele verdım bunu herkes hepsı bılıyolar yedıremıyorlar olaylar uzerlerıne yıkıldı cunkuablaları yazı yazıyor derken? mesaj mı atıyorlar? ne yazıyorlar ki?:26:
dua edım kı kardeslerıne bısı olmasınmıss kadın olaymısımda yuvama sahıp cıkaymısım daha hala bana yıkıyolar herseyı ben cok mucadele verdım bunu herkes hepsı bılıyolar yedıremıyorlar olaylar uzerlerıne yıkıldı cunku
ben onların amaçlarını bılıyorum ama onlara alet olamayacagım o kozu kımseye vermem...bunlar ailece dengesiz. senin çocuğun kaçırılmış. onlar eşşek kadar adamın(kusura bakma ama öyle) derdine mi düşüyorlar. niyetleri seni suçluluk psikolojisine sokup kendi suçlarını örtpas etmek.
polise bu mesajları da göster. bunlar da tehtide girer bir anlamda.
ah ah şunlara dünyanın kaç bucak olduğunu gösteremedin gitti