sana bunları yaşatan kocanı affet diyen anne-babanı,bu kadarcık! şeyden hakim bile boşamaz diyen güya avukat olacak şahısları ve din adamı bildiğimiz ancak kocanın yaptığının dine sığmasını normal görüp bundan dolayı boşanmanın dinen de uygun olmadığını söyleyen müftüyü asla anlamadım anlayacağımı da sanmıyorum.
senin de eşini affedeceğini düşünüyorum ben bunu laf vurmak amaçlı söylemiyorum ama içimden geçen bu bari artık düzgünce oturun konuşun da o çocuğa bir daha böyle şeyleri eşin yaşatmasın-yaşatmayın.
sana bunları yaşatan kocanı affet diyen anne-babanı,bu kadarcık! şeyden hakim bile boşamaz diyen güya avukat olacak şahısları ve din adamı bildiğimiz ancak kocanın yaptığının dine sığmasını normal görüp bundan dolayı boşanmanın dinen de uygun olmadığını söyleyen müftüyü asla anlamadım anlayacağımı da sanmıyorum.
senin de eşini affedeceğini düşünüyorum ben bunu laf vurmak amaçlı söylemiyorum ama içimden geçen bu bari artık düzgünce oturun konuşun da o çocuğa bir daha böyle şeyleri eşin yaşatmasın-yaşatmayın.
Bir babanın karısını cezalandırmak için çocuğunu ona göstermemesi, kaçırmasını normal gören zihniyet, kocanın karısına tecavüz etmesini normal gören zihniyetle aynı kafada bence...
Hep kadın alttan alacak, affedecek, dişi kuş yuvayı kurtaracak toplumda ona madalya takacak.
Kadın ona bunları yaşatan kocası ile mutlu olacak mı? her an yeni bir tehditle karşılaşırım diye ip üstünde mi yaşayacak? diye düşünen yok...
Sana katiliyorum, bari eve don barisalim de de cocuguna kavus artik
Bir babanın karısını cezalandırmak için çocuğunu ona göstermemesi, kaçırmasını normal gören zihniyet, kocanın karısına tecavüz etmesini normal gören zihniyetle aynı kafada bence...
Hep kadın alttan alacak, affedecek, dişi kuş yuvayı kurtaracak toplumda ona madalya takacak.
Kadın ona bunları yaşatan kocası ile mutlu olacak mı? her an yeni bir tehditle karşılaşırım diye ip üstünde mi yaşayacak? diye düşünen yok...
siz bu adamı affedeceksiniz ahanda buraya yazıyorum
ailesinden etkilenmiş arada kalmış psikolojisi iyi değildi affettim diyeceksiniz
bunu bile sineye çekeceksiniz
şimdiye kadar polise gitmemenizin sebebi de olur da ceza alır aranız bozulur belki hapse girer onsuz kalırsınız diye
evlat bu evlat
çocuklar için ölen biri değilim ama kızım öğle yemeğini okulda yediğinde bile 2 saatte burnumda tütüyor özlüyorum merak ediyorum
üstelik bebek de değil 10 yaşında
daha dün ben dünyayı ayağa kaldırmıştım
hakkınızda hayırlısı olsun
konu sahibi işine gelmeyen yorumları ne de güzel görmezden geliyorsun
hakkında hayırlısı olsun
evlenip boşanmaya müftülerin karar verdiği zamanlara da geldik sonunda
bi de merak ettim eminim bu yaşa kadar hep ailenizin sözünü dinlemişsinizdir de şimdi de onların sözünden çıkmıyorsunuz değil mi konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?