Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

Sana katiliyorum, bari eve don barisalim de de cocuguna kavus artik

Bir babanın karısını cezalandırmak için çocuğunu ona göstermemesi, kaçırmasını normal gören zihniyet, kocanın karısına tecavüz etmesini normal gören zihniyetle aynı kafada bence...

Hep kadın alttan alacak, affedecek, dişi kuş yuvayı kurtaracak toplumda ona madalya takacak.

Kadın ona bunları yaşatan kocası ile mutlu olacak mı? her an yeni bir tehditle karşılaşırım diye ip üstünde mi yaşayacak? diye düşünen yok...

Sirf o baba öyle düsünüyor diye çok içten bu konun fake olmasini diliyorum. Gerçekten dünyada böyle bir dede var olduguna inanmak istemiyorum. Adam senin torunun kaçiriyor, kizina inanilmaz acilar yasatiyor ve müftü ile is birlik yaparak "bu adama sans ver" deniliyor. Adam resmen kendi torununa, kendi kizina bile sahip çikmiyor!

son gelismelerden sonraki ilk bir kac yorumu okudum
dedim sorun bendemi? cokmu asiyim cokmu bozguncuyum
adalet anlayisim cokmu anarsik
neyseki yorumlarin devaminda hemfikir oldugum arkadaslari gordum

baban ne kadar sefkatli damadina karsi
daha alti bezli cocuk kim bakiyor bu cocuga
bence aklini basina topla basini dik tut
cocugun ANNESI SENSIN senin canin yaniyor yahu gec bizim bile icimiz yaniyor

avukat konusunda sen kendin birebir baska avukatla gorus
cunku normal degil
muftude bir kenarda dursun simdilik o nerden cikti sahi?!
bosanma islemler bile cocuk gelene kadar askiya alinabilirdi
sonrasinda kimseye hesap vermeden bosanabilirdin yada bosanmayabilirsin
ama hepsi bebegin geldikten sonra olmali

babam iki yasindaki kizimi yan koltuga oturttu diye 75 yasindaki babama cemkirdim
terbiyeizlik yapma elbetteki saygi duyacaksin babana ama evladin icin kendi yuvan icin soz
hakki senin olmali

biraz fazla pasif kaliyorsun dis etkenlere karsi

Son düzenleyen: Moderatör:
son gelismelerden sonraki ilk bir kac yorumu okudum
dedim sorun bendemi? cokmu asiyim cokmu bozguncuyum
adalet anlayisim cokmu anarsik
neyseki yorumlarin devaminda hemfikir oldugum arkadaslari gordum

baban ne kadar sefkatli damadina karsi
daha alti bezli cocuk kim bakiyor bu cocuga
bence aklini basina topla basini dik tut
cocugun ANNESI SENSIN senin canin yaniyor yahu gec bizim bile icimiz yaniyor

avukat konusunda sen kendin birebir baska avukatla gorus
cunku normal degil
muftude bir kenarda dursun simdilik o nerden cikti sahi?!
bosanma islemler bile cocuk gelene kadar askiya alinabilirdi

babam iki yasindaki kizimi yan koltuga oturttu diye 75 yasindaki babama cemkirdim
terbiyeizlik yapma elbetteki saygi duyacaksin babana ama evladin icin kendi yuvan icin soz
hakki senin olmali

biraz fazla pasif kaliyorsun dis etkenlere karsi

Sana katiliyorum, bari eve don barisalim de de cocuguna kavus artik

valla bende böyle düşünüyorum nasılsa ailemi dinleyeceğim demiş konu sahibi bari çocuğuna kavuşsun.

bunu düşünecek olan aile,avukat ya da müftü değil depresifim yaşayının ta kendisi ..şunu çok ciddi söylüyorum aldatma ve şiddetten daha beter bir durum bu bence.bir kadının çocuğuyla cezalandırılması şiddetin en büyüğü değil mi? ve aşkından ölsem bu adama bir daha kocam demem evime almam ben çok ciddiyim.evlatlarım bi yana dünya bi yana.

Baban seni apar topar muftuye goturdugune gore
belli ki muftu bir sekilde ayarlanmis,
muftuye konusacaklari tembihlenmis ...
Hic bir muftu bu kadar yanli konusmaz, konusamaz ...

Ben olaya baban acisindan bakacagim .
Baban senin bosanmandan neden bu kadar korkuyor Ecmel?
Altinda yatan sebep nedir?
Eminim biliyorsundur ama ben bu sorunun cevabini merak ettim acikcasi ...

Akl-i selim bir baba damadinin psikolojisinin bozuldugunu ,
tum bunlari daha once tanidigi damadinin yapmayacagini dusunebilir .
Ancak kizinin ve torunun gelecegi icin gerekirse bosanmasina tesvik eder
ve eger kizi bosanmak istemezse iki sartla ,
o da damadiginin psikiyatrik tedavi gormesi ve tarikatla baglantisini koparmasi şartıyla
bu evliligin devamina razi olur .
Acikcasi ben senin yasadigin olayi yasasaydim babam aynen boyle davranirdi!

Eger sen de esini affedeceksen en azindan tedavi olmayi kabul etmeden
ve o tarikatla baglantisini koparmadan affetme ...
Yoksa her sey sil bastan yeniden yasanir...

Son düzenleme:
Müftüye göre boşanmak için önce iki gözünü çıkarması gerekiyordu herhalde... Olayların sonunda eşinle beraber mutlu yuvanıza döneceksiniz ama bizde kerevete çıkacak yürek kalmadı...

Kocanla aranin bu denli karisacagini anladiginda keske kaynananlarla ilgili geri adim atsaydin diyorum
Simdi hersey oyle cirkin ki o kadar pislendiniz ki anlatamam
Simdi barissanizda kocanin cocugu alip kacma ihtimali hep daha fazla
Ne olur nasil olur bilmiyorumda sana cok uzuldum

Baban damadina iyi niyetle yaklasiyor, ancak ben oyle saniyorum ki damat babana hic de ayni hisleri beslemiyor. Sen nasil ki olanlardan onun ailesini sucluyorsan, esinin mesajlarindan anladigim kadariyla o da olanlardan tam tersine senin aileni sucluyor. Ailenin seni etkiledigini dusunuyor. Ve seni onlardan uzaklastirmak istiyor. Kimbilir? Belki haklidir. Ancak tuttugu yol cok yanlis. Bu yuva kurtuldu diyelim, burada bazi arkadaslarin da dedigi gibi bir daha cocugunu ona teslim edip ise gidebilecek misin? Cocugunu esinle parka dahi gonderirken dakikalari saymadan durabilecek misin? Evliligin temelinde karsilikli guven yatar. Yani sizin evliliginiz temelden sarsilmis durumda. Bu durumda ya onun butun sartlarini kabul edip bu evliligi surdureceksin, ya da "hayat tekerrurden ibarettir" lafini birgun bile aklindan cikarmadan bununla yasamayi ogreneceksin. Onun istedigi hayati surdurmedigin hergun; senin icin ayni tehlikeye davetiye demektir.

ecmel1987,
ben anlayamadım doğrusu, bundan çok değil 1 ay önce kayınvalideniz sizde kalırken çok şiddetli bir kavga yaşamıştınız, bebeğinizi de alıp gitmeye kalktı eşiniz ve eşinizin ailesi, yani zaten bir kavga anında eşiniz oğlunuzu alıp gitmeye meyilliymiş, eşinizin ruh halininde iyi olmadığını söylüyorsunuz neden 2 kat altta yaşayan aileniz varken eşiniz baktı çocuğunuza, sağlıklı düşünemeyen bir eşe çocuk bırakmak.

Konu evladım olunca ben babamı bile dinlemem, kimse kusuruma bakmasın, eşim evladımı alıp gidecek ve ben babamı dinleyip bekleyeceğim
İmkansız, beni babam dahi tutamaz, karakol, savcılık, olmadı canlı yayınlar, elimden geleni ardıma koymazdım.
Yapabileceğim herşeyi yapardım, beklemek bana göre değil.

Boşanma konusunda kocaman insansınız ister boşanırsınız ister evliliğinizi devam ettirirsiniz bize düşmez ama bu kadarcık sebepten boşanılmaz lafı bana makul gelmedi, çok daha basit konulardan boşanma davaları açılabiliyor, öz be öz babası bile olsa benim evladımı kaçırmış bir adamı anında boşardım.

konu sahibi bir kumpasın içinde allah yardımcısı olsun

konu sahibi işine gelmeyen yorumları ne de güzel görmezden geliyorsun
hakkında hayırlısı olsun

evlenip boşanmaya müftülerin karar verdiği zamanlara da geldik sonunda

bi de merak ettim eminim bu yaşa kadar hep ailenizin sözünü dinlemişsinizdir de şimdi de onların sözünden çıkmıyorsunuz değil mi konu sahibi

Sanirim konu sahibi evlenirken babasini dinlememis, babasi tek tek bu sorunlari yasatsin demis. Hepsi cikmis. Simdi de zaten bi kere burnumun dikine gittim bi bildikleri varmis zamaninda simdi ikinci defa cigneyemem onlari diyor. Katiliyor muyum hayir ama olay bu.

Bu nasıl bir iştir ya? Baba kızına sahip çıkacağına müftüye götürüp vaaz verdiriyor anne çocuğu için dünyayı yıkacağına sakin sakin babasını dinliyor...

Sizin konunuzun gerçekliğinden şüphe duymaya başladım ya da babanın götürmesinde başka bir sebep olduğunu..

Ayrıca bırakın çocuğu alıp evi terk etmeyi, eşe küfür bile boşanma sebebidir, o babanızın çok iyi avukatlarına selamlarımı iletin lütfen tekrar açıp bir baksınlar medeni hukuk ne diyor...

Kaç gün geçti çocuğunuz hala yanınızda değil ve siz müftülüğe gidiyorsunuz, eşle nasıl tekrar bir araya gelirim nasıl affederimi boşanma sebebimiyi konuşuyorsunuz! Bırakın Allah aşkına...Pes..

Adam çocuğuna o kadar düşkün ki, çocuğunu 1 haftadır annesinden ayrı tutuyor... İlerleyen günlerde konu, "doğru kararlar almak için biraz ayrı kalmamız iyi oldu" ya bağlanmaz inşallah...

kaç gün oldu hala bir haber yok mu? açıkçası ben çocuk için endişelenmeye başladım.:26:

hepinizin baktığı çerçeveden bakınca bişey görüyorum gördüklerinizde haklılık payınız o kadar büyük ki ...
öncelikle sorularınızın cevabını vermeye cabalayacagım aklınızın karısması çok normal herseyi tek tek yazamıyorum her detaya tek tek giremiyorum

-Öncelikle kimsenin baskısında değilim yapılmak istenen tek şey bu kadar bunalımdayken karşılıklı sonradan pişman olunacak bişey yapmamak bir baba telafisi olmayacak bir şey için savaşıyor mücadelesi bu yönde ki yarın bir gun birde evladı olaki pişman olursa (çok çok zor bi ihtimal)arşısında eriyip bitmesin
-Evliliğim şu durumda çok geri planda aslında umrum bile değil hepinizin dediği gibi yapılabilecek en büyük kötülük yapılmış,emin olun aldatma şiddet gibi olaylardan daha büyük hayatımın hıçbır evresınde bu guven olmayacak cunku o ben evladımı bırakıp tuvalete dahı gıdemeyeceğim...
-Boşanma ve velayet davası açılmadan suç duyurusunda bulunulamıyor sadece çocugum ve eşim kayıp diye yakalama kararı çıkartıldı bizim evliliğimizinde ön plana çıkma sebebi bu oldu yoksa asla umrum değil düşünebildiğim tek şey evladımın bulunup yanıma gelmesi
-Alt katımda oturan ailemden bahsediyosunuz haklı olarak Bayram tatili haftasıydı babam mali müşavirim kdvlerin son haftası olmasından dolayı annemle birlikte kendi esas ikamet yerleri olan izmire gidemedi Annem tek gitti ve pazar günü gece döndü yani bu olaylar yaşanırken annem evde yoktu babam ben ve diğer çalışanlar pazar gunu mesaideydik...
-sizler eşimin donebileceği ihtimalini düşünerekten ki ben gelicem dediği için söyledim.Ailemle hep konuştugumuz şey bu adam ne istiyor amacı senı boşamak olsa ya dava açardı ya yanlız giderdi...Bu denli yanlış bir yolu seçmezdi oyle bir şey yaptıkı ne affedilmesi mümkün nede izahı bu aılenın en basından berı dogru tek bir şeyi yok bize karşı.Sen evlendin bu gunlere geldin
sağlıklı dusunmen ıcın dusunmemız ıcın bı surec gerek cocugunu getırecegını hem soyluyor hemde polıs zaten arıyor...yapabılecegımız yasal ıslemı yaptık.Şimdiki karar senin evladın bulununca asla ona vermek ıstemıyosan bosanma ve velayet davasıda acılmak zorunda ve sen bu haldesın ne kadar saklıklı dusuneceksın??? Asla....

o adam donse bıle onunla konusulacak o kadar konu varkı benı paketleyıp kocamın koltugunun altına sokacak bı aıleyle karıstırmayın enıne boyuna neler konusuldu o 4 duvarda kımse bılemez buraya yazsam roman olur gıder...şimdiye kadar bu gune dek bu olaylar yasanmadan once hıcbır seyı aıleme acmadım kendı ıcımde cozmeye calıstım ama olmadı aıle okadar edepsızkı ya cıngene gıbı sac basa gırecektım konusurak anlamadılar tam 2 yıl mucadele ettım ve sonunda babama gıtme yolunu buldum o konuyuda buraya yazıp paylastım olaylar bundan sonra koptu ve bu raddeye geldı
-Eşimin aileside tam 3 yıldır eşimi kendı yasadıkları yere cagırıyolar orada neden duruyosun iç güveysimisin bilmem ney o kadın yuzunden cehennemlıksın kapat onu erkek olda sozunu gecır yuz yuze gorustugumuzde bana baskıları agızlarının bozmaları vs...eşimin ailesine karsı gelememesı bana bu lafları demesı annesının benı asla kabullenemeyı bunu ben ıstemıyordum zaten dıye sureklı yuzume haykırısı abdest yok namaz yok bu ınsanlardan ne beklıyosun demesı .... her gorsmemızın olayla sonuclanması benden kaynaklı degıl tamamen annesının ruh hastalıgından olan bısey cıddı tedavı gormesı gereken bı kadın bunu cevremızdekı ınsanlarda soyluyo hayatı sorun cunku cay neden acık olmus dıye surat sallayıp 3 gun konusmayan bır kadın...
-Müftüye gelince biizm aile olarak dini bilgilerimiz çok kuvvetli değil onun ailesinin dediği kadar biliyoruz herşeyi onlarında dini saptırdığı ortada aşikar gavur olsa bunu anlar...Peygamber efendımızın sunnetlerıyle ılgılı bılgı almak,evlilikte bunun onemı nedır bu kadar katımıdır kurallar benım kadın olarak neler yapmam lazım bunları ogrenmek adına gıttık carsamba gunu babam telefon acıp kızım ben bu ısı çok taraflı arastırmak ıstıyorum yolumuzu buna gore cızıcez o ınsanların her tel actıgında bunları bana demesı benım bılmedıgımdenderdır nedır bu konudakı gerçekler...Adama bosanmayla ılgılı bısı danısmaya gıtmedık bız bunu bu sekılde anlayanlara soyleyeyım...Babamın anlaşma yaptıgını tezgah kurdugunu ıma edenler olmus bu kadar cın fıkırlı olmayın....
-Avukatlara gelince aslında tam olarak ıfade edemedıgım seyler var yanı esımın bana yazdıkları eve donecegını gosterıyor dıye bu yazısmaları avukatlara okudum burdan yola cıkarak beklenılmesınden yana cıktılar esımle evlılık sorunumuz bır cubbe ve takkeden ıbarek ve bunu her daım gıyen bır adam degıldı ortada bır geçımsızlık yok tamamen aıleden kaynaklanan bır kumpas egem arkadasımızda anlamıs bunu benım suzuk eşim anlayamadı onu yap bunu et onu ordan o yolla ayır ıyılıkle o evden cıkacagı yok vs... gibilerinden yıkadılar beynını benım esım gercekten kısılık sahıbı bır ınsan degılmıs bunu anladım bunca olaydan kı kendı kararları olmayan onun bunun demesıne bakan kucuk bır cocuk daha...Bu avukatlara ınanmayıp liseden arkadasım olan sımdılerde avukatlık yapan bır arkadasımlada gorustum tum detayıyla bılgılerı topladım TEK BIR YERE BAGLI KALMIS DEGILIM...
-Konunun esas can alıcı noktasını anlatıyım bız esımle ızmırde tanısıp 1 yıl arkadas kaldıktan sonra sozlenıp ıslerımızle ılgılı mesleklerımız alanında ıs bulamayınca babamın bır teklıfte bulunması ıle (Mali musavır burosu var kendı yerı birsuru mukellefım var cocuklar gelın ısı ogrenın karı koca basına gecın belgelerınızı alın hayatınızı kendınız kurun bende yaslandım yabancıya devredeceğıme sıze kalsın omrunuz boyunca rahat edersınız dedenızden kalan bos daırede var gecın oturun kendınızı toparlayana kadar sonrasında bırıkım yapıp evınızıde alırsınız dıyerekten bı ımkan sunarak aılesınınde vermıs oldugu onayla)2Ay ıcınde evlenıp ıstanbula yerleştık...1,5 yıl aynı ıs yerınde calıstık bı yandan okuduk vs esım muhasebeyı sevemedı hıperaktıf bır adam oturarak calısamadı sarmadı ve bırakmak ıstedıgını soyledı ve tamda kendı hareketlılıgıne uyacak hergun bı dolu ınsanla muhattap olup rahata erecek tıbbı mumessıl olmayı ıstedı 2,5 yıldır aynı fırmada calısıyordu.Ailesi okuz oldu ortaklık bıttı hesabı yanımızdan ayrıldıgı andan berı hep baskı yaptı ıstanbulda senı tutan ne ısıde bıraktın vs atla gel ızmıre bıze bakın babanızın durumu bellı kayınpederım dogustan ısıtme ve konusma engellı sahıp cıkın falanda fılan konu buralardan buralara geldı...
-Sonrasında 1,5 yıllık evlıyken hamıle kaldım ve bır cocugumuz oldu cocugumuz olana kadar hersey cok guseldı hayat musterek beraber yemek yaparız evı beraber temızlerız herseyı beraber yapar cılgın gıbı eglenen bır cıfttık evde durmayan devamlı gezen ne bılıyım cok eglencelı bır hayatımız vardı.Eşim o kadar marifetliydiki ben evlendıgımde salata yapmayı bıle bılmezken tum yemeklerı herseyı esımden ogrendım babası ekmek ustası esım bır hamur tutar mantılar bıle acabılen bı adamdır gercekten her ısten anlayan bır koca oldu hep elıne ne aldıysa yapmıstır kebaplar guvecler vs... aklınıza ne gelıyosa banada ogrettı sagolsun.Çocugumuz oldu benım bu adam gıttı yerıne eve geldıgıde yerınden kalkmayan hantal bır adam geldi.Kendı yıgenlerıne bır baba gıbı bakmıs bır adam var karsımda bebegı cok ıyıy tutuyo herseyı benden ıyı yapıyo ve benı devamlı asagılıyo bılmıyosan kurslarına gonderım cocuk oyle tutulmaz bır yerı cıkarsa ben sana bılıyorum annen almasın kucagına bılmem ney bı haber cocuk bakmaktan benım ılk bebegım annemın ılk trunu anamızın karnında ogrenmedık ya bakarak ogrencez demı patladım hep kapı dısarı cıkarmaz cocuk yel yutar bılmem ney.Nazar olur nereye gıtsek her geldıgımızde cocuk aglar gecenın 2-3den cocugu yıkatır senın yuuznden demedımdı boyle yap sole yap...Emzırırım doymaz mama tavvıye eddıyrum dıye kızar senı bırakcak verme sunu dıe cıkardıgı kavgalar...4Aylık oldu katı gıdaya gecıs donemı 6 ayına kadar bısı yedır senı bırakır dıye dıye cocuga yogurt bıle yedırmedı...6aydan sonrada purelere yogurtlara basladık ne yedı bu cocuk kakasınun rengı neden bole karnımı agrıyo neden aglıyo dıye dıye oldum bıttım.8 aydan sonra kolık sancıları bıttı katı gıda yemeye yemeye bılmez oldu hala daha cok buyuk tanelı seylerı yutamaz oda benım sucum oldu sen bole alıstırdın dıyerekten halbukı hep onun dedıklerınden oldu cocuga o kadar duskun kı benden gusel bakıyo oyle yapılmaz boyle olur dıyerekten uzerıne tıtrıyo en ufak bısı olsa suclu benım ...oglumun dogumunda başladı buyuk problemlerımız tam 1 ay 70 m2 evımde 12 (kısı 5 buyuk 7 kucuk cocuk)gelıp kalan bır aılesı mevcut oldu sorunlar burdan basladı benım annemı eve almadılar benden dogurdugum gıbı hızmet bekledıler ablaları fıılan uzerıme yurudu hep bı kavga modunda cocugu sustur aglıyo ne bııcım annesın vs...Anlatcak o kadar sey varkı nereden tutsam elmde kalıyo yatak odamıza arsızca gırmelerı kapıyı bıle tıklamadan O dar zamanımızda bıze ıstanbulu gezdır dıyıp tum gun hafta sonu esımı gezdırtmelerı benı ufacık bebekle yanlız bırakıp geldıklerınde yemek yapıp evı cekıpcevırmemı bekleyen ınsan musfettelerı ... Kayınvalıdemın olayına kadar agzımı acmamısımdır bgune dek patladıgım andı sonrasındada bu yasananlar ıste

Açıklamasan anlam veremeyecegınız seyler vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…