Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

müftüye gitmekle çok doğru yapmışsınız. babanı dinle. yaptığı her nekadar kabul edilemez de olsa, psikolojisinin bozulduğu ortada. sen de onunla yapıcı konuşmaya çalış. en azından çocuğu getirmesi için sinirlerine hakim ol. telefonda kavga etme. çocuğu getir. herşeyi konuşacağz de. çocuğumu kaçırdığın her saat şansını kaybediyorsun de.
ailesi arıyor mu? eğer onlar saklıyorsa sağlam bir sopayı hak ediyorlar

Anneye verilecek en büyük ıstırap evladından ayrı koymaktır. Eşiniz bunun gayet bilincinde. Allah ıslah eylesin. Evladına hiçbir zarar gelmez sonuçta babası o ama psikolojisini düşünmek lazım el kadar yavrunun laf kazanının kaynadığı bir ortamda her türlü şeyi duyuyor olabilir ve bundan o küçücük ruhu oldukça etkilenir. Yuva yıkmak kolay bir hadise değil güzel bacım. Sana hemen boşan diyemem. Boşanmış ailenin evladı olarak bunu söyleyemeye kimse için dilim varmaz. Eğer cidden aşılamayacak meseleler olduğunu düşünüyorsan kendi kararındır saygı duyarım ancak aşılabilir sorunlarsa lütfen aşmaya çalışın sabrın sonu selamettir bacım Rabbine sığın. Maksat seni üzmek çok belli senden vazgeçmek olsa idi çekip kendi başına giderdi. Babam öyle gitti mesela bana çok düşkündü ama giderken ardına bile bakmadı. Sonuç 10 senedir babama hasretim ama o beni görmek bile istemiyor. Lütfen iyi düşün ve Allah'ına sığın. Güzel ve anne kokulu yüreğinden öpüyorum, evladına ve sana sağ ve selametler diliyorum...

bosanmak dogru degıl yuvayı yıkmak herseyden gunahtır
müftüye bak ya. yuva yıkmak günahtırmış. adam senin canını alıp onu sana istedikleri için şantaj gibi kullansın. günlerce evladın için endişelen. müftüde boşanmak günah desin.
babanızda yanlış yapıyor. evlat ya. bu kadar kolaydı evladı alıpta annerye şantaj yapmak.
avukatlarda aynı kafa galiba.boşanacak konu yokmuş. pardonda daha ne olacak. çocuğu adam kaçırıp tehditler ediyor çocuğu kullanarak ,boşanacak durum yok. kafası iyimi bunların

Son düzenleme:
çocuga çok üzülüyorum ya
ne yediyor acaba babası
yada huysuzlanmadan duruyormu
kocan elime bi geçse varya kesin bogazını sıkar öldürürdüm heralde

sene olmuş bilmem kaç müftü fetvasıyla akibete karar veriliyor.
arkadaşım hukuk devletinde yaşıyoruz, adalet önünde bu adam suçlu mu suçlu
yaptığı ne kanuna ne vicdana sığmıyor
siz hala yok müftü öyle dedi böyle dedi diyorsunuz.
kalbinizi kırmak istemiyorum ama bu mantıkla daha çok mağdur olduğunuz konuları burda okuruz.
bu adamı affedeceksiniz ve adam bu yaptığının bağışlanmış olmasının verdiği güçle burnunuzdan getirecek hayatı.
bazı insanlar tercihleriyle başına gelenleri kendi belirliyor.

Baban da bir erkek ve maalesef anneleri anlaması zor. Sen evladısın ama yine de senin çektiğin acıyı tahmin edemez.
Dinen sevmediğin zaman eşinden boşanmak serbest.
Ki Efendimiz (SAV) zamanında bir kadın eşi çok iyi biri olmasına rağmen "eşimi çirkin buluyorum, sevmiyorum" dediği için boşandı ve bunun için kınanmadı.
Eşin eskiden de seni ailesine karşı ezdirirmiş anladığım kadarıyla, bundan sonra ailesine laf söyletmese de sen eşini affedebilecek misin?
Eşin resmen sana öz çocuğunla şantaj yapıyor, bunun neresi sevgi, aşk? Asla affedilebilir değil.
Üstelik affettin diyelim, eşin sana öfkelendiğinde çocuğunla tehdit ederse ne yapacaksın? Onu evladınla aynı odada başbaşa bırakabilecek misin? Parka dahi yalnız gönderebilecek misin? Güvenebilecek misin?

Elbette başa gelmeyince bilemeyiz ama dışardan görünen şu ki, bu adam ne seni, ne çocuğunu haketmiyor.

Adam ufacık bebeği alıp basıp gitmiş, ortada yuva mı kalmış kurtarılacak?

Kimseye boşan veya boşanma demem bu önemli bir karar, ama senin yerinde olsam bu noktadan sonra kendi ailemi bile dinleyerek karar vermem. Acının en büyüğünü yaşayan sensin. Yalnız boşanmayı düşünsen bile eşin arayınca bundan bahsetme ki adam daha da saçmalamasın.

Daha önce de yazdım yine yazayım.
Şu anda önemli olan sağ salim yavruna kavuşman.
Eşin geri dönme sinyalleri vermiş bile fazla uzun sürmeden çıkacaktır ortaya.
Baban ise eşinin çocukca bi işe kalkıştığını , ama hatasını anlayıp eski normal günlerinize
dönebileceğinizi düşünüyor sanırım.
Eşinin ruh halini sen biliyorsun.Bu düşünceleri ne kadar derin eşinde sen tahmin edebilirsin.
Baban eşinin kalkıştığıı bu işlere günibirlik heves gibi bakıyor ama sen daha gerçekçi düşünebirsin bu konuda.
Çocuğunu alıkoymak ciddi bir meseledir.Kolay kolay her baba da bu kadar küçük çocuğunu annesinden koparıp saklamaz.
Bunu yapabilen bir babanın da psikolojisinin ne denli bozuk olduğunu hesap etmek lazım.
Herneyse çocuğuna kavuştuktan sonra ve eşinle oturup yüzyüze konuştuktan sonra asıl kararını vereceğini düşünüyorum
kalben.Eşinin geçmişine sağlam bir sünger çekmesi lazım sonuçta aynı çatı altında yaşayabilmeniz için.
Yok hala bahsettiğin yaşantıya ve sana baskılarına devam ederse sarırım çok kısa sürede koparsınız.
Müftü bey in konuşmalarını abes bulmuyorum.Normaldir bir yuvanın dağılmaması için öğütlerde bulunmuş gerekirse konuşup yardım etmeyi teklir etmiş.Senin derinlemesine neler yaşadığını bilemez,anlayamaz tabi.Ama yardım teklifi güzel.Belki konuşmasının da faydası olabilir.Çünkü eşin çok boşlukta bir insan.Ne yaptığının bilincinde değil,yaptıklarını neden yaptığının farkında değil gibi.
Belki gerçekleri görmesi için yardıma ihtiyacı var...

Son düzenleme:
Ilk yorumumu size yazdim son yorumumu da size yazayim.Benim aklimda yuregimde anlamiyor konunuzda adı gecen kimseyi sizde dahil.Allah islah etsin sizi ve etrafinizdaki herkesi.Cocugum kacirilmis ve gitmem gereken en son yer bile olmayan bir yerdeyim.Ne diyim.............................????

ecmelcım esınden ayrılıp ayrılmamak sana kalmıs tabıı ama kendımı senın yerıne koyuyorumda guven cok onemlı ....
Ben boyle bır ese güvenıp gece gözlerimi kapatıp da uykuya bıle dalamam...

Şuan ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım beynimden kaynar sular döküldü son yarım saattir okuyorum yapılanı aklım fikrim almıyor ecmel.Bu nasıl bi cehalet,nasıl bi delilik,nasıl bi cesaret anlamıyorum.

Ufacık anne kokusuna muhtaç bi çocuk nasıl anneden ayrı tutulabilir bu resmen anneye ve çocuğa canilik,ihanettir...
Köpekler gibi pişman olsa neye yarar?senin içindeki kini,nefreti çocuğun içindeki ileride mutlaka çıkacak anne özlemi ve yaşadığı travmayı nasıl düzeltebilecek?

Aklım almıyor baban nasıl bu kadar sakin ve iyi niyetli olabiliyor?senin psikolojini tahmin edebiliyorum nacizane fikrim şuanda eşinle ilgili iyi veya kötü hiçbir şekilde karar verme öncelikli olarak bebişine kavuş ondan sonra sen uzaklaş kendini iyi hissedene kadar o alçak herifin yüzüne dahi bakma...

Eğer bunca kendini dinledikten sonra aklın,mantığın evliliğini devam ettirmek istiyorsa onun istediğini yaparak değil kendi isteğini kabul ettirerek dön evine..

Daha fazla konuşarak aklını birde ben bulandırmak istemem ecmelim ama şuan verdiğin kararlar akıllıca değil bebişine kavuşmanı temenni ediyorum en kısa zamanda...

Beni mutlaka haberdar et lütfen...

Ecmelcim vallahi kafayı yedim artık bende burada arkadaşım ne müftüsü ya.Ne anasının eziyeti hakareti bitti ne kocanın üstüne evladını alıp kaçıp gitti yok müftüymüş yok günahmış yok babanmış nolur bi toparlanmaya çalış bu insanlarla hayat mı geçer.Bu herif kafasına estikçe sana dediğini yaptırsın diye alıp kaçıp gidecek çocuğu takke sarıkla gezecek anasının etmediği kalmayacak bu yapılanlar günah değil sana çocuğuna günah değil ama boşanmak günah müftüye bak daha fazla yazmıyorum çok sinirlendim seni de kırmak için yazmadım ama nolur aklını başına devşir bırak hocayı müftüyü mantığın yolundan git.

oluyorum gunden gune oluyorum aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık
tabırı caızse ıkı ucu boklu değnek nereden tutsam elımde kalıyor hıcbışey duşunmek ıstemıyorum
"EVLADIMDAN BAŞKA" onu buraya getırecek!!!
Sonrasınıda ben değil o çizecek benım zerre güvenim ve inancım kalmadı...
Allah rızası ıcın dualarınızı eksık etmeyın...(yavrum ıcın)
Allah kocamıda benıde aılelerımızıde ıslah etsın feylesofun dedıgı gıbı
yaşayacağım en kötü şeyi yaşıyorum daha kötüsü ne olabilirki???

sana çok ihtiyacım var gofredom canım arkadasım yanımda ol nolurr kurban olayım
benı ıyı kotu herkese anlattım az cok fıkırlerı var arkadasların
esımı tanıyan bılen bırı olarak yanımda ol nolurr

Ortada boşanılacak bişey yok diyen avukatlar herhalde 4 sene boşuna okumuşla rne demek hakim bile boşamaz..

Ecmel yanlış anlama ama baban senin üzerinde baskı kuruyor biraz,adam evladını kaçırmış sana gel konuşalım diyor.Eşin zaten yanlış yollara doğru adım atmışikolaycana düzelmesini beklemek bilmiyorum ki nasıl olur.Bu kararı sen vereceksin sadece,eğer barışma olursa eşine hangi gözle bakacaksın.Gözünü kapattığın an acabalarla mücedeleye girme tekrardan.

Hele müftü olayına hiç girmemek lazım,olaya neden dini açıdan bakıyorki sanki.Ortada hukuksal bir sorun var zaten,baba anneden habersiz evladını kaçırıyor,Müftü bey'de boşanmaya gerek yok diyor,bu nasıl bir mantık anlmadım.

konunun başını okudum ancak diğer sayfaları okuyup gelişmeleri takip edemedim. şunu sormak istiyorum. polise gittiniz mi çocuğum kaçırıldı diye?

Ayrica bu "piskolojisi bozuk" bahanesi nedir? Iyi o zaman herkez piskolojisi bozuk diye af ederisn her boku yapsin. O zaman insan kocasinida aldatsin, baskasinida öldürtsün, çoçukta kaçirsin, nede olsa "piskoloji bozuk".

Kusurma bakmasin fakat konu sahibin babasi ve o müftü benim midemi bulandiriyor. Konu sahibi kocasini aldatsa "piskoljisi bozuk" diye, bakalim ne diyeceklerdi. Öyle tip insanlar herseyi kadindan beklerler,ve herseyde kadini suçlarlar. O avuklatlar acaba hukuk okudularmi süphe ediyorum. Bence konu sahibi baska avukatlara danismasi lazim ve kesinlikle babasini dinlemesin.

Babanıza hak veriyorum ben.
Eşinizin bu cahilliğinden dönmesi adına elinden geleni yapmaya çalışıyor, çırpınıyor.

Istediğiniz an açabilirsiniz davayı, bunun bir an önce olması bir şey kazandırmayacak.
Dönüşünü beklerseniz ki dönüşü yakındır, oturup konuşur ona göre bir yol çizerseniz de kaybınız olmaz.

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Belki pişmanlığı ona ikinci bir dönüm noktası yaşattı, bekleyin.
Geldikten sonra sindiremiyorum sindiremeyeceğim derseniz açarsınız davayı, ileride düşündüğünüzde 'belki'yle başlayan cümleler kurmaktansa bekleyin.

sana bunları yaşatan kocanı affet diyen anne-babanı,bu kadarcık! şeyden hakim bile boşamaz diyen güya avukat olacak şahısları ve din adamı bildiğimiz ancak kocanın yaptığının dine sığmasını normal görüp bundan dolayı boşanmanın dinen de uygun olmadığını söyleyen müftüyü asla anlamadım anlayacağımı da sanmıyorum.

senin de eşini affedeceğini düşünüyorum ben bunu laf vurmak amaçlı söylemiyorum ama içimden geçen bu bari artık düzgünce oturun konuşun da o çocuğa bir daha böyle şeyleri eşin yaşatmasın-yaşatmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…