Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

allahın belası herif...bende baban gıbı ıyı nıyatlı dusunmeye calısıyodum ama bencede davayı acarak en ıyısını yapmıssın.
bir an önce bosa o manyagı...hıç acıma süründür donuna kadar al.
merak etme tıpıs tıpıs çocuğunu sana getırecek.bu defada o hasretınden göz yası dökecek. ayy cok sinirlendım.

La Havle çekiyorum ilk yazdığın günden beri.Allah yanında yardımcın olsun arkadaşım bu kadar insan sana duacıyız merak etme.Kendi tıpış tıpış gelip bide rezil rüsva olacak sen merak etme azıcık daha sık dişini kendini sakın bırakma evladın için dimdik dur sana vuslat ona kar kış yakın...

Allahım sabır versin. Oglusunu koklayacagin ana kadar bütün kalbim, bütün dualarım seninle. Yaşadığın acıyı düşünemiyorum bile. Rabbim dayanma gücü versin bebeğini kucağına alıncaya dek canım.

Esin geri donusu olmayan bir yola girdi artik .
Cezasini bin misli ceksin insallah ,
tabi buna sebebiyet verenler de !

Bir insan istemedigi bir yasama nasil zorlanir?
Cocugu kullanarak hem de !

Bosan, bosan ki kafasini hangi duvara vuracagini sasirsin !

Cutemom konusunu bende takip ettim..Orda evden dışarı çıkması yasak olan ve sonucu yatağında beklemek zorunda olan bir hasta vardı.Zaman geçirmek için bile olsa derdini paylaşması olağandı yani.Sonrasında da merak eden ve duacı olan insanları habersiz bırakmadı sağolsun. Son durumu okuduysanız ecmelin eşinin zaten olayı bu noktaya getireceğini yani eşini dize getirmeye çalıştığdan emindim.

İşte ilk günden yapman gerekeni yapmışsın canım.Seni kırmak için değildi yorumlarımızın en azından benimkilerin sebebi.En kısa zamanda çocuğuna kavuşmanı temenni ediyorum.
Huzurlu bir yalnızlık huzursuz bir aileden bin defa daha iyidir.

dunyalar yikilir yakilir evlat icin

fakat dusunuyorumda benim esim bunu yapsa

kafayi yesemde ilk basta bende esimin cocuklarima olan sevgisinden dolayi

biraz sabir gosterirdim koruyup kollayacagini bildigim icin

fakat sadece bir kac gun iki uc gun sonra isterse melek olsun adam affetmem

diger yandan bir gercek var sonucta bir cocugu anasindan koparip aldi degilmi sinsice

af edilmeyi yada sabir gosterilmeyi hicmi hic hak etmiyor

o koca musvedesi aklinca Allah yoluna adadi kendini

bilmiyorki bu yaptiginin vebalini nasil odeyecek

tez elden yakalansin yazik gunahtir bir cocuga bir anneye bu yapilmaz

"neden buraya yaziyorsun" diyenler

ne yapsin haplari icip icip kendini yerleremi atsin

allah yardımcın olsun nasıl bulamıyolar anlamadım telefonunu arada birde açsa son sinyal veren yeri yada sürekli aynı yerde açılıyosa telefon oranın sinyalini bulabilirler. acaba çok asılmıyolarmı bu işe diye düşündüm şimdi.

haber yok arkadaslar hala bısey yok tek haber esımın ısını bıraktıgı fırma sahıbınden geldı
gerı donsem benı alırmısınız vs dıye konusmus ıyıye gıdıyo demıs esımle aram manyakmıdır nedır? pazartesı gorusmeye gelebılırım demıs fırma sahıbıne :26:
anlam veremedım sırket muduru aradı haber varmı dıye yok dedım boyleyken boyle dedı...
aksam mesaj atmıs whatsapptan fakat bole bı ılımla yaklasma olmadı kaldıkı yagdırıp estırıp gurledı benım ıstedıgımı yapacaksın vs dıye
kafasında ne tılkıler donduruyo kı acaba dedım... Valla ecmelcım az once konusmuslar aılesı yonlendırmıs olabılırmı yıne dedı bılmıyorum abı dedım sagol bıldırdıgın ıcın allah hepınızden razı olsun dedım...

burdan ne anlam cıkar arkadaslar anlıyamıyorum mantıgım basmıyo bu herıf ne yapmaya calısıyo???

avukatlarla gorustuk sınyal muhabbetlerını cumhurıyet savcılıgına dılekce yazmak gerekıyormus fakat yazsakta bır onemı olmaz
cunku cınayet sucuyla yargılanan yada kacakcı vs gıbı agır suclarla yargılananlara bır tek bu sekıl bır dınleme sınyal alma durumu uygulanıyormus su anda babasının yanında guvende telas yapmayın dıyolar bana avukatlar bıle kafam almıyo sonuc olarak babası
sızden sonra cocuga en ıyı bakabılecek 2.kısı aranıyor cıkacaktır bulunmadan kendı cıkacak bu gıdısle telefon gorusmelerı bunları gosterıyor dedı avukatlar 2 kısı var aynı koladan danıstıgımız 2 sıde aynı konusuyo bu arada bugun fenalastım ıyı degılım arkadaslar telefondan ara ara giriyorum ıyı degılım ayaga kalktıgım anda basım donuyor...Son gelısmeler bu sekılde

Son düzenleme:

canım biliyorum yavrunu çok özledin ama şundan dolayı kendini ferahlat babasıyla en azından
çocuğuna hiç zarar vermeyeceğine eminsin hamdolsun.. lütfen yıpratma kendini
doğru olağanüstü bir suç değilse sinyal işlerine girmiyorlar canım
kendini bırakma iyi olmaya çalış nolur.. evladın için
içim üzüldü günlerdir
yalnız bişey dicem o kocanı da gördüğün yerde anda yanına kar bırakma yaptığını
dengesiz herif! kendimi tutamadım

Umarım bu gece hayırlı bir haber almışsındır canım.
İnan merak ettim seni, bir anne olarak içindeki acıyı hissediyorum.
İnşallah ben ne yapıyorum der de evladını getirir sana
Çizgiyi aşmış eşin, kafasından geçenleri tahmin etmek zor değil ama kendi durumunun farkında değil bence.
Allah yardımcın olsun ecmel, tez zamanda hayırlı haberini bekliyoruz inşallah

ECMEL eşin VELAYET DAVASINA HAZIRLANIYOR BÜYÜK İHTİMALLE.

ÇALIŞMAYAN -GELİRİ OLMAYAN TARAF DİREKT ELENİYOR !

YANİ İŞ LAZIM--PARA LAZIM---DÜZENLİ GELİR -MAAŞ BORDROSU LAZIM...

Durum budur...Patron çağırsın iş görüşmesine ,yakalasın polis iş yerinde...

Son düzenleme:
Velayet davasına istediği kadar hazırlansın.
Anne bakmak istiyorum dedikten sonra çocuk annesinde kalır.
Üstelik böylesine büyük bir suç işleyen adama hakim kesinlikle çocuk vermez.
Hatta babayla çocuğun görüşme tahsisinde gözetim eşliğinde bile der.

Baba cocugu alip gittigi icin ve annede suc duyurusu yapmadigi icin istanvulda o dava gorulene kadar gecici velayet icin on dava bile olsa arada gecen sure uzun
Cocuk kimdeyse onda kalir

Duzeni bozmamak adina
Ecmel brn yeri.de olsaydim dunyayi ayaga kaldirip firlatmistim ote yana nasjl durabiliyosun

Anne bildirdi diye biliyorum ben.
Yakalama emri çıkarıldı diye okudum..

son durum hala oglum aranıyor babam bosanma davasını actırmadı avukatlarla gorustugumuz olcude ortada bosanacak bır konu yok hakım dahı bosamaz bu durumda denıyo sınırımden uzuntmden kırızlere gırıcem

esım dogru duzgun mesajlar atmaya calısıyo aklınca gerı gelecek pısmanım bunları yapmak ısemedım senı evladımdan ayırmak gıbı bı nıyetım yoktu vs.... aılem daha dogrusu babam bır evlılık kolay olmuyo yuvayı yıkmak cok kolay ama senın anlayamadıgın seyler var.
Kocanı tanımıyormus gıbı hareket edıyosun adam berbat durumda bu ısı yapacak bır adam degıldı cok yanlıs yaptı kabul guvenımızı yerle bır ettı hersey ok ama donecek yaptıklarını anlıycak ben bılıyorum sana yemın edıyorum kızım tek damla gozyasına dayanamıyorum ama dahada cok o gozyasını dokmemek ıcın bunları yapıyorum ınan dedı sozumden dısarı cıkma kurban olayım dınle dedı...

Dun muftulukten randevu almıs annem babam ben sabah yalvar yakar muftuluge goturdu.Konuyu muftuye actı adam devreye gırdı mantıklı olanı yaptıgınızı bu durumun dınende bosanmayı gerektırcek bısı olmadıgını karsı tarafın bu durumları cok baska yerlerden anlayıp cahıllık sonucu bu yollara gırıldıgını soyledı hatta ses kaydına aldım.o noktada esımın abısını aradı muftu bızzat konustu buraya gelsın bu ıs ancak sulh yoluyla cozulur bosanmak dogru degıl yuvayı yıkmak herseyden gunahtır aklı bakı bırı otursun konussun kardesınıze numaramı verın bana donsun madem bu dının ıcındesınız dedı arapça bı ayet okudu bılmıyorum.Arkasından turkcesınıde acıkladı evlılık kurumunda bu tur seyler oldugunda kı sız bu kız evladını acık kabul etmıssınız allaha dua etmekten baska bısey yapamazsınız baskı dınımızde yoktur evlılıkte tatlı dılle esler bırbırlerını uyarırlar ama karar bıreyındır.Bır kadının parmagı kımıldayana kadar o kadından bosanılmaz ıtaatı farklı yorumlamasın kardesınız buyursun gelsın gelmıyosa bı telefonla konusalım kardesım dedı kapattı...

şimdi bi çogunuz bu durumu baska turlu anlayıp ısyan edıcek bende ettım agladım haykrdım.kafamı one egınce sakınce dusununce babamı cok ıyı anlıyorum once yuvayı geneş anlamdakı sorununun cozumlenecek gıbı olacagını dusunuyo bunu hukukı ve dını yonden ıyıce arastırıp buna fırsat tanıyo ve kendı evladının canının yandıgını gorup kahır olmasına ragmen cok cok ılerısınde neler olacagını kestırıyo ve yıkıcı degıl konusarak yapıcı olmaya calısıyo...Oluyorum canımın acısından ınanın buna yazmak dahı ıstemıyorum ama bılıyorum kı hepınız meraktasınız kocamı affetmek nıyetınde degılım halen benı yıktı berbat ettı.. Zamanındakı sevgısı o kadar buyuktuku bunu nasıl yapabıldı aklım zerre almıyo onun acısından bakamıyorum bakanların yorumlarını yazdım donsun gelsın kı gelecegını beyan ettı ... sonrasını ınanın kendı fıkrıme degıl aılemın fıkrıne gore hareket edıcem saglıklı dusunemıyorum hıssıyatlarımı kaybettım yasayan olu gıbıyım.Sonrasınıda rabbım yardımcım olsun durum bu samımıyetle olanları bır bır yazdım tesekkur ederım dualarınızı eksık etmeyın.

Bilmiyorum ne diyecegimi

benimde bir kizim 25 aylik digeri bir yasinda

dusunuyorum son yazdiklarini okuyorum dilim varmiyor soylemeye basima gelmedigi icin

sadece sinirlendim muftunun rahatligina

seni uzmek istemiyorum ama bir baba bebege ne kadar iyi bakabilir?

nerde bakiyor kimler var ? bir otel odasindami? bir akrabadami? aklim almiyor

ona o akli kim verdi

madem babanin dedigi gibi o öyle bir baba degildi o zaman birileri arkasinda kocanin

isinede haber verdi dönsem alirmisiniz diye

bosanma sebebi degilmis ya nedir? daha bebek o !! off ecmel bilmiyorum

babana kiziyorum

erkekler birbirlerini anliyorlar bakiyorumda

ne derdi vardida bu hale geldi
cocuguna bakar
bosanma sebebi degildir

bu laflar erkeklerden cikar ancak

Bana kizmayinda kocaman anne olmus kadjnsiniz. Hala babam hala annem diyorsunuz. Sizin icinizdeki ses kalbinizdeki sesi dinleyin. Napacaksiniz babanizin annenizin dusuncesini. Ortada bi cocuk var. Madem esin msj atiyo. Sende ilimli davran hele bi gelsin evine. Sakince konusun . Ailenizden birkac mahalle uzaga tanisinin. Herseyde babanizi dinlemis olmassiniz boylelikle. Bir sans taniyjn . Geldiginde doktora gitmesine ikna edin. Ama tek basina konusun cocuga bir kac saat ailen baksin tekbasiniza karar verin oturun. Bence gunlerdir Kafanizdaki seyler degismedi. Hala babam babam diyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…