• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle hissetti ? Neydi bu..

Herkes neden yat meslesine takılmış anlamadım. Konuda çok daha büyük sorunlar var.
Konu sahibinin eşi de dahil olmak üzere bu aile bireylerinin hepsinin acilen rehabilite edilmesi lazım.
Konuya okurken kafam karıştı. Konu sahibinin eşinin babası çocukken eve kuma getiriyor. Annesi 5 yıl sonra konu sahibinin eşini daha çocukken terk ediyor sonra kuma denen kişi konu sahibinin eşine eziyet ediyor. Bu kuma denen kişi, konu sahibi 32 yaşında ve ondan sadece 4 yaş büyük. Konu sahibinin eşi de şuan 34 yaşında olduğunu göre bu kadın kendisinden sadece 2 yaş küçük bir erkeğe nasıl eziyet etmiş orası da karışık. Annesi desen ayrı bir konu. 34 yanda oğlu var nasıl hala 2 yaşında bir çocuğu oluyor bu da ayrı ilginç.

Son düzenleme:
Ay yatların derdi tasası inan hiç bitmiyo. Dertsiz başınıza dert açmayın diyomuşjm absbsjsksls
Yav arkadaş çok afedersiniz ama hangimizin yatı var? İki züğürde yat alın diyen de tuhaf. Bize dese annem yani gülmekten ölürdük herhalde. Sandım ki sen asilzade zengin bilmem kimgillerdendin de eşin için her şeyi bıraktın!
Yapmayın Allah aşkına! Bu kadar dram dizilerde bile fazla abssbsjs
Ay ben de gelip arada yat masraflarına hakim kişilerin yorumunu görünce püü pis fakir diyorum kendime 😂 bi de öyle bir şey ki, turkiyedeyken de ankarada yasadigim için çevremdeki zenginlerin de öyle yat muhabbeti olmazdı 🥲

Konuyu iyice okudum. Hatta iyice anladım. Orta halli bir ailenin şimdiye kadar yat hayali kurduğunu hiç denk gelmedim. Aldin diyelim iyi kötü masraflarını da hesap etmemiş olamazsınız. Hadi diyelim düşünmediniz. Ben hiç bir zaman bir arkadaşım bir tanidigim ev veya araba aldığında ay ne büyük başarı bizde mi alsak diye düşünmedim açıkçası. Zaten alabilirsem alırdım başkasının almasıyla sevklensem ne olur param belli . Ama kıskanılırsa o kişinin aldığı onu bilemem.! İnsanoğlunun kıskançlıktan yapamayacağı şey yoktur neticede ! Genelde konulara iyi niyetlere yaklaşırim ama konununz güldürmekten ziyade sinirlendirdi.Dedikleri gibi çok zengin aileden de gelmemissiniz .Çevreniz zengin sanirim bir özentilik gördüm ben sizde. Yani ben yat ile sosyal medyada hava atan bir tandigimi görsem kocama ay inşallah bizde alırız diye göstermem. Ay şuna bak parayı buldu heralde yat aldığına göre derim 😆 Almak kelimesinin lafı bile geçmez. Meslegi birakmis olabilirsiniz belki şartlar öyle gerektirmistir . Çocuğa bakacak insan yoktur bakiciya vermek istememiş olabilirsiniz. Bu çok normal geliyor bana .Neden çalışıyorsunuz diye hesap ta sormam . Ama annenin yaptığı yanlışı kapatman da ayrı bir sorun. Ayrica yukarıda bence kendini kötü hissetti ondan böyle bir tepki gösterdiğini düşünüyorum diye buna benzer birşey yazmışsınız. Madem oyle düşünüyorsunuz niye buraya yazdınız ? Gercekten enteresan? Ayrica cocukla bu konunun ne alakası var uzun uzadıya o konuya dikkat çekmişsiniz onu da hiç anlamadım.
Çünkü evde oturmasına verilecek tepkilere peşinen cevap vermiş.

Ay ben de gelip arada yat masraflarına hakim kişilerin yorumunu görünce püü pis fakir diyorum kendime 😂 bi de öyle bir şey ki, turkiyedeyken de ankarada yasadigim için çevremdeki zenginlerin de öyle yat muhabbeti olmazdı 🥲

kaptanlık ehliyetimi alabildim ancak 8-9 yıl önce. o da kurumsalda çalışırken başka bir kurumsalda verilen kursu bildiren arkadaşım sayesinde olmuştu. yatçılığa en yakın yapabildiğim şey ise omzum sakatlanana kadar şu idi.
1739784120760.png

bir yat alamazsınız ama evde kürek çekiyor hissi vermesi açısından bu aleti tavsiye ederim. liman kirası da yok.

kaptanlık ehliyetimi alabildim ancak 8-9 yıl önce. o da kurumsalda çalışırken başka bir kurumsalda verilen kursu bildiren arkadaşım sayesinde olmuştu. yatçılığa en yakın yapabildiğim şey ise omzum sakatlanana kadar şu idi.
Eki Görüntüle 3545643

bir yat alamazsınız ama evde kürek çekiyor hissi vermesi açısından bu aleti tavsiye ederim. liman kirası da yok.
Yani artık istesek bi yat alırız Konstanz golunde de takılırız arada ama yine de çok ilginç gelen bir muhabbet ya bilemedim. Some karasal bölge insanı problems benim için bu konu😅 bu arada bu alete inanılmaz faydalı ve bir sürü kası birlikte çalıştırıyor diyorlar. Özellikle duruş bozukluğu yaşayacağıma emin olduğum için ben de istiyorum eve almayı.

Yani artık istesek bi yat alırız Konstanz golunde de takılırız arada ama yine de çok ilginç gelen bir muhabbet ya bilemedim. Some karasal bölge insanı problems benim için bu konu😅 bu arada bu alete inanılmaz faydalı ve bir sürü kası birlikte çalıştırıyor diyorlar. Özellikle duruş bozukluğu yaşayacağıma emin olduğum için ben de istiyorum eve almayı.

ben karasal bölge insanı değilim. denize ilk kez 15 günlükken girmişim. öyle bi saçma sudan ayrılmayan bir durum var bende. fakat ben bile böyle tırt hayal kurmuyorum. öncelikle bunun bir sınıf meselesi olduğunu biliyorum ve kendi sınıfımı da iyi tayin ederen kendime haddimi bildiriyorum tekne almamak için.
kürek sporu iyidir. şu anda bacak boyum kadar boyum varken kürek çekmeye başlamıştım ve uzun yıllar profesyonel olarak yaptım sağ kolum beni terk edene kadar. muhteşem fiziğimi ona borçluyum.
1739784726531.png

Çünkü evde oturmasına verilecek tepkilere peşinen cevap vermiş.
Çocuğuma bakma durumum oldugubdan ya da sağlık problemi oldugundan işi bırakmak durumunda kaldım diye anlatabilir. Ama konu sahibi biraz yaptığı fedakarlıkları göz önüne çıkarma çabasında . Bunu. Sebebi belli de neyse ...

Eki Görüntüle 3545643

Bunu sığdıracak ev almak problem 😂😂😂

Bunu bile alamıyorum şu durumda 🥺

Eşinizin hissettikleri, birikmiş duyguların ve yorgunluğun bir yansıması gibi görünüyor. Bu kadar sevgi dolu ve birbirini destekleyen bir ilişkiniz varken, onun böyle bir çıkış yapması sizi derinden üzmüş olmalı. Ama burada sizi üzenin aslında onun söylediklerinden çok, onun içindeki çaresizlik ve kendi hayatına dair duyduğu eksiklik hissi olduğunu görebiliyorum.

Eşiniz büyük ihtimalle uzun süredir kendini yeterli hissedemiyor ve bugün bu duyguların bir patlaması yaşandı. Çocukluğundan itibaren yaşadığı travmalar, ailesinden göremediği sevgi, hep güçlü durmaya çalışması ve belki de kendini her zaman bir şeyleri toparlamak zorunda hissederek büyümesi, bugün bu şekilde ortaya çıktı. Ona göre hayatı boyunca hep bir şeyler için mücadele etti ve şimdi bile, sizi çok sevmesine rağmen, "sana hak ettiğin hayatı veremiyorum" diyerek kendi kendini yargılıyor. Eşinizin bu düşünceleri tamamen sizinle ilgili değil, daha çok kendisiyle ilgili bir hesaplaşma.

Bazen insanlar kendi içlerinde öyle bir boşluk hisseder ki, dışarıdan mutlu görünen bir hayat bile yetmez. Çalışma temposu, geçmişte yaşadığı ailesel sıkıntılar, sizin için fedakarlık yapmış olması, belki kendini bir noktada kaybolmuş hissetmesine neden oldu. Belki o yatı görünce sadece bir tekneden ibaret değildi onun için; belki de "ben neden daha fazlasını yapamıyorum?" duygusunu tetikleyen bir anı oldu.

Şu an eşinizin en çok ihtiyacı olan şey sizin sevginiz ve desteğiniz. O, yeterince iyi bir eş ve baba olmadığını düşündüğü için kendini değersiz hissediyor. Ama aslında onu sevgi dolu yapan şey, sahip olduğu maddi varlıklar değil, sizin ve kızınız için yaptığı fedakarlıklar. Onun gözünün içine bakıp, onun bu dünyada sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirmeniz belki de şu an ihtiyacı olan en büyük şey. Bazen insanlar sevgiyi bilir ama hissedemez. Onun da geçmişten gelen yaraları var ve belki de hayatında ilk defa tam anlamıyla bir aile kurmuş olduğu için, "Ben yeterince iyi bir eş ve baba mıyım?" diye kendini sorguluyor.

Sizin burada yapabileceğiniz en iyi şey, ona sakin ve sevgi dolu bir şekilde, hayatınızdaki en değerli şeyin onun varlığı olduğunu anlatmak. Maddiyat gelip geçici, ama bir aile olmak, sevgiyle büyütülen bir çocuk, bu dünyadaki en büyük zenginliktir. Ona bunu sık sık hatırlatın. Sizi mutlu edebilmek için daha fazla çalışmaya, daha çok kazanmaya, daha fazlasını başarmaya ihtiyacı olmadığını bilsin. Çünkü zaten sizin en büyük hayalinizin içinde yaşıyor: Sevgiyle kurulan bir yuva.

Sevgiler.

Bunu sığdıracak ev almak problem 😂😂😂

Bunu bile alamıyorum şu durumda 🥺

evde yatayda depolamak zorunda değilsiniz. kullanmadığınız zamanlarda dikey olarak bi dolabın derinliklerine atabiliyorsunuz.
kürek çekerken arkaya da şunu açarsanız evde kendi imkanlarınızla zengin hissedebilirsiniz:

evde yatayda depolamak zorunda değilsiniz. kullanmadığınız zamanlarda dikey olarak bi dolabın derinliklerine atabiliyorsunuz.
kürek çekerken arkaya da şunu açarsanız evde kendi imkanlarınızla zengin hissedebilirsiniz:

Döt kadar evde onu dikey depolayacak yer bile yok 😂😂😂

Araçtan indik ve gözleri doluydu. Neden ya neden dedi, niye benimle evlendin? Neden bunu yaptın kendine? Erkek olsan anlarım ama neden benim gibi birisiyle evlendin neden herşeyden vazgeçtin? Dedi.

Senin gibi birisi ne demek dedim, maddi durumumuz ortada, mesleğinden vazgeçtin benim için, kızımıza yetişmek için herşeyi yapıyorsun bu hayatı hak etmedin sen dedi. Titriyordu ve o an sımsıkı sarılıp bir süre konuşmadan ağladık.

Mesleğinizden kendisi için vazgeçtiğiniz fikri gerçekten eşinize mi ait?
Oysa siz ne kadar bunaldığınızdan, evrak işi yapmak istemediğinizden bahsetmişsiniz.
Neden böyle düşünüyor olabilir?
Tabii ki bırakırken danışmışsınız, normali bu, şimdi ortak kararımızdı diye itiraz etmeyin. Bu ortak karardan ziyade sizin istemediğiniz bir şeye eşinizin hoşgörülü ve destekleyici yaklaşımı adı altında değerlendirilir bence.

Annenizin işgüzarlık ettiğini neden kabul etmiyorsunuz?
Şu öğretmen çift yat almış, darısı başınıza art niyetli olmasa bile beklenti yaratacak bir cümledir.
Eşiniz beklentinin farkında, kıyaslandığının da farkında gayet de.
Çünkü müjdeli bir haber değil bu.
Herkes alt metni okuyabiliyor, siz neden görmüyorsunuz?

X'in oğlu şunu almış, anne oradan arıyor, kızı eşine baksana ne muhteşem ve harika bir yat diyor.
Hayaliniz yat değil kat olsaydı da villa olsaydı da aynı şeyi söylerdim, çok boş bir muhabbet.
İstesek alırız diyen biri batıdaki ev kirasını düşünmemeli.
Eğer düşünüyorsa istesek alırız kıvamında olmadığını fark etmeli.

Siz de çok işgüzarsınız.
Eşiniz kendisine ulaşmak isteyen anneye duvar olmuş, istememiş, evet bir anne özlemi var ve size de duygularından bahsetmiş.
Siz de kalkıp yok anası yok babası derken eşinizin kabullendiği aile işlerini karman çorman etmişsiniz.
Eşinizi iyi niyetle bile olsa hep bir yerlere sürüklediğinizin farkında değil misiniz gerçekten?
Üniden beri berabermişsiniz, o zamanlar bu ailevi işlere vakıf değil miydiniz yoksa babanız anasız babasız olmaz dedi diye miydi bu çaba?
Bir de eşinizin annesinin eşinizle görüşesi yok ama siz görüşüyorsunuz ve eşim isterse görüşmeyi keserim diyorsunuz.
İnsanın lutfettin diyesi geliyor cidden.

Eşiniz sizi suçlayamayacağı için en iyi bildiği yere kendini suçlamaya sığınmış.
Bana yetersiz hissettiriliyor diye bağıramadığından neden yetemiyorum diye bağırıyor.

Biraz ayaklarınızın yere basması gerektiğini düşünüyorum.

Mesleğinizden kendisi için vazgeçtiğiniz fikri gerçekten eşinize mi ait?
Oysa siz ne kadar bunaldığınızdan, evrak işi yapmak istemediğinizden bahsetmişsiniz.
Neden böyle düşünüyor olabilir?
Tabii ki bırakırken danışmışsınız, normali bu, şimdi ortak kararımızdı diye itiraz etmeyin. Bu ortak karardan ziyade sizin istemediğiniz bir şeye eşinizin hoşgörülü ve destekleyici yaklaşımı adı altında değerlendirilir bence.

Annenizin işgüzarlık ettiğini neden kabul etmiyorsunuz?
Şu öğretmen çift yat almış, darısı başınıza art niyetli olmasa bile beklenti yaratacak bir cümledir.
Eşiniz beklentinin farkında, kıyaslandığının da farkında gayet de.
Çünkü müjdeli bir haber değil bu.
Herkes alt metni okuyabiliyor, siz neden görmüyorsunuz?

X'in oğlu şunu almış, anne oradan arıyor, kızı eşine baksana ne muhteşem ve harika bir yat diyor.
Hayaliniz yat değil kat olsaydı da villa olsaydı da aynı şeyi söylerdim, çok boş bir muhabbet.
İstesek alırız diyen biri batıdaki ev kirasını düşünmemeli.
Eğer düşünüyorsa istesek alırız kıvamında olmadığını fark etmeli.

Siz de çok işgüzarsınız.
Eşiniz kendisine ulaşmak isteyen anneye duvar olmuş, istememiş, evet bir anne özlemi var ve size de duygularından bahsetmiş.
Siz de kalkıp yok anası yok babası derken eşinizin kabullendiği aile işlerini karman çorman etmişsiniz.
Eşinizi iyi niyetle bile olsa hep bir yerlere sürüklediğinizin farkında değil misiniz gerçekten?
Üniden beri berabermişsiniz, o zamanlar bu ailevi işlere vakıf değil miydiniz yoksa babanız anasız babasız olmaz dedi diye miydi bu çaba?
Bir de eşinizin annesinin eşinizle görüşesi yok ama siz görüşüyorsunuz ve eşim isterse görüşmeyi keserim diyorsunuz.
İnsanın lutfettin diyesi geliyor cidden.

Eşiniz sizi suçlayamayacağı için en iyi bildiği yere kendini suçlamaya sığınmış.
Bana yetersiz hissettiriliyor diye bağıramadığından neden yetemiyorum diye bağırıyor.

Biraz ayaklarınızın yere basması gerektiğini düşünüyorum.
Ortada neden benimle evlendin, neden eziyet çekiyorsun, çok fedakarsın diye titreyerek aglayan bir eş var absdja
Açıkcası bu kısım bana değişik geldi.
Bildigim erkekler begenmiyorsan niye evlendin der.
Neden beni seçtin, ben seni hakedecek ne yaptım diye ağlamaz.
Yani böyle hayallere daldıkları yerler de bir dizi film tadında.
Ne bileyim yani bir yat tatilinin neresini bu kadar konuşur, ,hayallere dalarsınız.
Her yazılan mesaja da sanki evin içi kusursuz, kendini her şeyi en iyi bilen, ailesi desen damatlarını çok düşünen bir aile gibi yazıp çiziyor.
Eeee şimdi neyi merak ediyor ki ?
Adam sana sen daha iyilerine layıkken benim gibisini kendine koca etmişsin demiş titreyerek ağlamış işte.
Sorun ne ki ?

Ortada neden benimle evlendin, neden eziyet çekiyorsun, çok fedakarsın diye titreyerek aglayan bir eş var absdja
Açıkcası bu kısım bana değişik geldi.
Bildigim erkekler begenmiyorsan niye evlendin der.
Neden beni seçtin, ben seni hakedecek ne yaptım diye ağlamaz.
Yani böyle hayallere daldıkları yerler de bir dizi film tadında.
Ne bileyim yani bir yat tatilinin neresini bu kadar konuşur, ,hayallere dalarsınız.
Her yazılan mesaja da sanki evin içi kusursuz, kendini her şeyi en iyi bilen, ailesi desen damatlarını çok düşünen bir aile gibi yazıp çiziyor.
Eeee şimdi neyi merak ediyor ki ?
Adam sana sen daha iyilerine layıkken benim gibisini kendine koca etmişsin demiş titreyerek ağlamış işte.
Sorun ne ki ?
Kadının da kalbine okuyunca hançer saplanıyormuş. 😐

Back