- 30 Eylül 2012
- 2.830
- 198
canım benım anasını babasını bir kenara bırak çoğunu denemiş olabilirsin ama devam ettirip onu yıldırman lazım bende öyle yorulmuştumki ölümü bile düşünür olmuştum onun psiklojısını düzelteyim derken kendi psikolojımı bozmuştum ama çabuk toparladım ben kendimi. evet çocuk gibiler çocuguna nasılsan onada öyle olmanı bekler bazı erkekler . ben dilini kullanma hi,çbir zaman biz olarak kullan ben istiyorum demicektin kazanlıları varmış onlar daha iyi ütü yapıyormuş diye duydum onlardan alsak daha iyi olur diyebilirdin o şimdi ben dilini kullandığın için sen istiyorsun diye zıtlaşıyor ah tatlım ya bizim gibi kadınlar böyle konuşmayı bılmıyoruz istemeyi bilmiyoruz gercekten ama öğrenemicez diye birşey yok unutma biz istersek herşey olur
güzelim ben zaten ona daha önce de anlattım bu ütüyü. bozuk bizimki. o dediğini alınca bak bi kaç sene geçicek gene bizimki gibi olacak alınca düzgününü alalım diyorum. kazanlılar güzel oluyormuş, çabucak ütülüyormuş dedim, diyor ki nerden biliyosun. e dedim kaç kişiden duydum ben bunu. boşver diyo bilmez onlar. bak dedim annen bile ütüleyemedi senin gömleğini bu ütüyle, o ne anlar diyo ne dicen ki şimdi. herkes artık bunlardan kullanıyor diyorum onlar çok ütü yapıyor sen arada yapıyorsun nolcak diyor. ya dicektim aslında sen yapıyorsan ne istiyosan al ama ben kullanıyorum bunu, sana ne be adam ütüden sana ne. sırf gıcık etmek için yapıyor. sonra da diyor ki 200 tl öbürlerinden al. e diyorum bi 100 daha verip ondan alalım, yok nereye koycakmış da yok bilmem ne. sanırsın evi o topluyor, ütüyü o yapıyor. ne yapsaydım şimdi sen söyler misin? ya şaşırdım valla buna bişeyi ikna etmeye çalışmaktan ya
ondan sonra da kalkıp diyo ki, sen herşeyi kendi istediğini yaptırmak istiyosun, bana hiçbişi danışmıyosun. e sen laftan anlamıyosun ki. anlatıyorum işte kaç kere dedim. hala daha inanmıyor. istediğin kendi dediğinin olması mı yoksa sana danışmam mı demiştim birinde, danışsan yeter diyor. e ne bu şimdi. dedim sen istiyosan onu yapalım, de ki şunu alcaz bunu yapcaz. onu da istemiyor ya, sorumluluk alcak çünkü o zaman. danış sen bana diyor. yani ben düşünecem planlıcam, dicem ki aşkım bunu ben şöyle düşündüm nasıl olsun. o da beğenirse olcak beğenmezse vazgeçilecek. ay bıktım ya valla düşündükçe.