Eşim maaş beğenmiyor

Kaşıntı tutar valla harcamazsam ya
En basiti yemek yerim, kitap alırım, sevdiğim bir şey alırım. O kadar para olsa neler yaparım hayal edemiyorum şu an
Eşimi ilk evlendiğim sene babamın memleketine götürdük. Sahil beldesi. Ben gezdiriyorum buranın rakı balığı güzel, şurdan çıkalım da serin bira içelim manzara güzel, buranın kahvesi şahane dur içelim, AA burda naneli dondurma olur canım çekti, ay dur şurda otlu börek güzel yiyelim, trink trink para harcaya harcaya gidiyoruz
Dedi hayatım sen gerçekten öyle güzel para harcıyorsun ki yani bu kadar güzel harcanır

Siz hırslı değil
eşiniz normal bana siz garip geldiniz ya hiç iş hayatınız olmamış ya da düpe düz vizyonsuzsunuz eşinizde bir vizyon var bilgisiyle gelecekte karşılaşabileceklerini hesap ediyor suya dalar gibi dalmıyor misal ben ayda kazanıyorum 40-50 k bana deseler şu işi kur gelirin 200 k olacak garanti etseler girmem o işe neyle karşılacağımı bilmem kimlerle muhatap olacağımı bilmem hayatımda radikal bir değişiklik yapacaksam eğer çekeceğim sıkıntıya değecek meblağ beklerim eşiniz gibi yeni iş yeni ortam kolay değil sizi nelerin beklediği meçhul alışmışlık var bir de bazı insana para yakışır bazı insana yakışmaz bu insanda bu para heba oluyor dersiniz siz bana biraz öyle geldiniz biraz alışın eşinize ayak uydurun bir temizlik işçisi çağırmayı 300-500 kendi rahatınıza harcamayı o paralar içinde kendinize çok görüp kendinize hala hak görmüyorsunuz azıcık kendinize değer verin üçün beşin hesabını yapmayın yazı dilinizden anlaşılan bu kusura bakmayın kırılmayın

E o yüzden oluyorlar zaten
Eşimle sürekli bu zenginler niye bu kadar cimri diye düşünürüz, eşim diyor ki çay kahve içmeye gideriz, adam içtiğini ödememek için bin takla atar
Benim işsiz, güçsüz, evsiz eşim de ben öderim der tabi. İnsanın gönlü zengin olsun yaa, böyle avutalım kendimizi napalım

Sonu gelmeyecekmiş, hiç bitmeyecekmiş gibi harcıyorsun di mi

Öyle de yaşanmaz valla. Var öyle tanıdıklarım. Apartman zengini olmuşlar ama yaşadıkları hayat değil. Yeme içme gezme tozma yok. Ne yapayım öyle zenginliği
Hem yiyip hem zengin kalabilen 3-5 aile var zaten

Evet ya hiç olmasın daha iyi, ne o öyle, cimrilikten nefret ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…