• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

Oo ben queen of kirli çıkıyım :KK70: para beni rahatsız etmez, illa harcamalıyım demem. İhtiyacım yoksa antika olana kadar bir köşede çürüyebilir :KK70:
neden ki bacım?aklımdan şu dilencilerin çuval çuval para saklayıp evde dura dura paraların çürümesi kokuşması manzarası canlandı.yapma etme sen ye gelen paraları :KK53: :KK45:

Dedem fakirdi, babam da fakir, evlendim kocam da fakir 🤣🤣 eski erkek arkadaşlarım da fakirdi, biri hariç. Fakir doğdum fakir ölecem ya, çok duygulandım şu an ajdlfçfööh
Offf valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsam 🤣🤣

Offf valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsam 🤣🤣
valla kendim yazdım sandım.bu mühendisler hep mi cıbır yahuu?yüzde onu şanslı sadece :KK45: :işsiz:

Yalnız tebrik ederim benim 300 euroyu unutma imkanım yok ben beş liram olsa onu harcarim para bende kaşıntı yapıyor sanırım bundan fakirim eheheh bu aralar fakfakir🤣🤣
annemin halısının altından falan dolar mark çıkardı.benimkindense olsa olsa toz çıkar:KK45:

Amin Allahım hepimize 🤲🏻🤲🏻
Kocam bana para harca, her gün temizlikçi çağır diyecek de ev temizleyeceğim. Allah da işte benim gibilere vermiyor ki🤪
Eşim de bana amma para harcamayı seviyorsun, bir ay bekleyemiyorsun. Bir ay sabretsen rahat edeceğiz diyor😂😂😂
Benimki de izin günümde beraber temizlesek de çağırmasak mı diyor işte fln 🤣🤣

Ben en azından doğuştan alışkınım, senin baya zor olmuştur kabullenmek 🤣🤣

Dedeler aşırı zenginse sen neden fakirsin? Hani dededen zenginlik diye bir şey vardı? 🤥

Back