• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

boğazda yalı dairesiyse ev dediği.biz fakirler ne anlarız.anca 3+1 daire peşindeyizdir :işsiz: :işsiz:
Kendi maaşı da azmış ben biriktiyorum demiş bence bunun beklentisi anca 3+1 dir yine. Ben biliyorum ya bu tarz evlilikleri. Eşim soyle gormus boyle yemis soyle okumus ama bizim 2+1 evimiz bile yok babasinin malinda oturur lafta 1 donum yere sigmaz zenginmis gibi yapar ama ne calisir kazanir ne agzi durur. Vallahi yazik konu sahibesine colde vaha gormus gibi yasatir bu adam seni. Bilerek secmis seni ev isi yapamam kadin tutalim der ama seni calistirir. Ciddi soyluyorum isin zor bu adamla gecmis olsun😅
Tavsiyem mali cok olan es ailesiyle iyi gecinip mal sahibi olmaya bakin.yoksa bu adam ne calisir ne zenginmis edalarindan vazgecer. Sizin omur de ay biz zenginiz ama demekle gecer.

valla kendim yazdım sandım.bu mühendisler hep mi cıbır yahuu?yüzde onu şanslı sadece :KK45: :işsiz:
Offf valla ya ben girmeden önce bizim bölüm mezunları asgari ücretin alti yedi katı para alıyordu ben dedim aha yaşadık aboo ben mezun oldum bir kriz vurdu kaç ay iş aradım . Mühendislik pişmanlıktır arkadaş 😅🤣

Yalnız tebrik ederim benim 300 euroyu unutma imkanım yok ben beş liram olsa onu harcarim para bende kaşıntı yapıyor sanırım bundan fakirim eheheh bu aralar fakfakir🤣🤣
Ohoo ben kv nin doğum hediyesi taktığı altını kaybetmiştim neyse ki sonra buldum :D

Kocam bana para harca, her gün temizlikçi çağır diyecek de ev temizleyeceğim. Allah da işte benim gibilere vermiyor ki🤪
Eşim de bana amma para harcamayı seviyorsun, bir ay bekleyemiyorsun. Bir ay sabretsen rahat edeceğiz diyor😂😂😂
Benimki de izin günümde beraber temizlesek de çağırmasak mı diyor işte fln 🤣🤣
Valla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazen 😂😂
Ya yemin ediyorum nerde parayı harcayamayan, cimri insan varsa zengin oluyor ya😂

Valla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazen 😂😂
Ya yemin ediyorum nerde parayı harcayamayan, cimri insan varsa zengin oluyor ya😂
Belki de harcayamadıkları için zenginler, biz de harcayamadak zengin olur muyuz diyorum bazen ama işte onu deneyemediğim için asla öğrenemeyeceğiz

Dedeler aşırı zenginse sen neden fakirsin? Hani dededen zenginlik diye bir şey vardı? 🤥
Benim dedeler baya ticaretten kazanıyormuş çuval çuval sonra çocuklar ise devam etmemiş doğal olarak kapanmış memur olmuşlar niye bilmiyorum 🤣 bende bişey olacak sanıp mühendis oldum bizim ailede yanlış seçim yapma kader gibi birşey .

Belki de harcayamadıkları için zenginler, biz de harcayacaksak zengin olur muyuz diyorum bazen ama işte onu deneyemediğim için asla öğrenemeyeceğiz
Kaşıntı tutar valla harcamazsam ya 😅😅
En basiti yemek yerim, kitap alırım, sevdiğim bir şey alırım. O kadar para olsa neler yaparım hayal edemiyorum şu an 😂

Back