Kendi maaşı da azmış ben biriktiyorum demiş bence bunun beklentisi anca 3+1 dir yine. Ben biliyorum ya bu tarz evlilikleri. Eşim soyle gormus boyle yemis soyle okumus ama bizim 2+1 evimiz bile yok babasinin malinda oturur lafta 1 donum yere sigmaz zenginmis gibi yapar ama ne calisir kazanir ne agzi durur. Vallahi yazik konu sahibesine colde vaha gormus gibi yasatir bu adam seni. Bilerek secmis seni ev isi yapamam kadin tutalim der ama seni calistirir. Ciddi soyluyorum isin zor bu adamla gecmis olsunboğazda yalı dairesiyse ev dediği.biz fakirler ne anlarız.anca 3+1 daire peşindeyizdir
Offf valla ya ben girmeden önce bizim bölüm mezunları asgari ücretin alti yedi katı para alıyordu ben dedim aha yaşadık aboo ben mezun oldum bir kriz vurdu kaç ay iş aradım . Mühendislik pişmanlıktır arkadaşvalla kendim yazdım sandım.bu mühendisler hep mi cıbır yahuu?yüzde onu şanslı sadece
Ohoo ben kv nin doğum hediyesi taktığı altını kaybetmiştim neyse ki sonra buldumYalnız tebrik ederim benim 300 euroyu unutma imkanım yok ben beş liram olsa onu harcarim para bende kaşıntı yapıyor sanırım bundan fakirim eheheh bu aralar fakfakir
Ayy nerde cidden ben para unutmam en fazla kabanimin cebinde bir lira falan kalmıştır yaniannemin halısının altından falan euro mark çıkardı.benimkindense olsa olsa toz çıkar
100 lirayı nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun kuzumsorma bacımmm.trençkotumun cebinde 100 tl buldum bugün kaldırırken.valla milyon dolar bulmuş gibi sevindim.yarın afiyetle yiyeceğim
Valla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazenKocam bana para harca, her gün temizlikçi çağır diyecek de ev temizleyeceğim. Allah da işte benim gibilere vermiyor ki
Eşim de bana amma para harcamayı seviyorsun, bir ay bekleyemiyorsun. Bir ay sabretsen rahat edeceğiz diyor
Benimki de izin günümde beraber temizlesek de çağırmasak mı diyor işte fln
Ben stan smithlerim 800 lira olduğunda bakmayı kestim. 2018de 200e çok para verdim diye almıştım artık alamıyorum elim titriyor5 bine ayakkabı mı kaldı bacım.balenciaga sneaker 21 bin oldu tey teyy
Ahahahah yok yavaş yavaş herkes gibi bende alıştım öğrenciyken kaç şehir bir kaç ülke gezdim şimdi kapının dışına burnumu çıkarırken korkuyorumBen en azından doğuştan alışkınım, senin baya zor olmuştur kabullenmek
Sen nasıl bir fakirsin ceycey, şu an zengin olduğunu düşünmeye başladım5 bine ayakkabı mı kaldı bacım.balenciaga sneaker 21 bin oldu tey teyy
Belki de harcayamadıkları için zenginler, biz de harcayamadak zengin olur muyuz diyorum bazen ama işte onu deneyemediğim için asla öğrenemeyeceğizValla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazen
Ya yemin ediyorum nerde parayı harcayamayan, cimri insan varsa zengin oluyor ya
Benim dedeler baya ticaretten kazanıyormuş çuval çuval sonra çocuklar ise devam etmemiş doğal olarak kapanmış memur olmuşlar niye bilmiyorumDedeler aşırı zenginse sen neden fakirsin? Hani dededen zenginlik diye bir şey vardı?
valla miktar çok fazla olduğundan heyecanlıyım.aldıklarımı nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.bir de limuzin mi kiralasam ne?100 lirayı nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun kuzum?
Allah ona zengin koca vermiş,yok yok valla kıskanmadımValla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazen
Kaşıntı tutar valla harcamazsam yaBelki de harcayamadıkları için zenginler, biz de harcayacaksak zengin olur muyuz diyorum bazen ama işte onu deneyemediğim için asla öğrenemeyeceğiz
Altınım olsa onu kaybetmek mi onunla uyurumOhoo ben kv nin doğum hediyesi taktığı altını kaybetmiştim neyse ki sonra buldum
E o yüzden oluyorlar zatenValla gerçekten Allah bizim gibilere vermiyor, merak ediyorum bazen
Bim arabasından da güzel limuzin oluyor ama içine bir paket çay,bir paket şeker attin mi bitecek paravalla miktar çok fazla olduğundan heyecanlıyım.aldıklarımı nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.bir de limuzin mi kiralasam ne?
Ya doğuştan fakirim, zengin kocam da olmadı ahsjsAllah ona zengin koca vermiş,yok yok valla kıskanmadım.
hayallerime bile izin vermiyorsun.bir de dost olacaksın.yazıklar olsunnBim arabasından da güzel limuzin oluyor ama içine bir paket çay,bir paket şeker attin mi bitecek para
Ben denedim kızlar olmuyor :|Belki de harcayamadıkları için zenginler, biz de harcayamadak zengin olur muyuz diyorum bazen ama işte onu deneyemediğim için asla öğrenemeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?