Benim de annemin babası bir şehirin iyi kazanan esnafıymış. Hatta bir ürünü ilk üretip kazananmış. Arkasından gelenler uğraşmak istememiş kapamışlar canım dükkanı, dedemin çırağı farklı bir isimle devam ettirmiş ve şu an şehrin en zengin on ailesinden biri. Yedi çocuğunun yedisi de memur tabii söylememe gerek yok sanırımBenim dedeler baya ticaretten kazanıyormuş çuval çuval sonra çocuklar ise devam etmemiş doğal olarak kapanmış memur olmuşlar niye bilmiyorumbende bişey olacak sanıp mühendis oldum bizim ailede yanlış seçim yapma kader gibi birşey .
Realistim aga,ne yapayımhayallerime bile izin vermiyorsun.bir de dost olacaksın.yazıklar olsunn
Nankör hfhfhOff işte canım kocam insallah bir gün zengin olur da bende böyle dertlerle ilgili konu açarım
senin cins kedin var.zengin olmayasın sakın?Zengin kocan olsa bdv' de konu acardin sen de, bak açmış kadın
Zengin kocan olsa bdv' de konu acardin sen de, bak açmış kadın
Ay bir ara bu memur olma merakı sarmış ülkeyi . Gerçekten çok ilginç bir şey ne olacaksa memur olup. Bizim de Ankara da mobilya dükkani varmış ve şehrin en işlek yerlerinden birinde şu an olsa benim mersedesim olurdu artık bdv de bu konuyu ben açardım ağlamak istiyorumBenim de annemin babası bir şehirin iyi kazanan esnafıymış. Hatta bir ürünü ilk üretip kazananmış. Arkasından gelenler uğraşmak istememiş kapamışlar canım dükkanı, dedemin çırağı farklı bir isimle devam ettirmiş ve şu an şehrin en zengin on ailesinden biri. Yedi çocuğunun yedisi de memur tabii söylememe gerek yok sanırım
evet ya.biraz vizyonumuz gelişir.avm ye giderek vizyonlaşacağımızı iddia eden bir üye vardı ama gitti o da
Valla kedi benden iyi yasiyo, kumu olmus 200 lira, o zictikca benim içim aciyo hchxbsenin cins kedin var.zengin olmayasın sakın?
Bir gün zengin olursam sırf sizi catlatmak için açacağım böyle konular . Kocam tatilde Paris e gitmek istemiyormuş bu sene de sıkıldım Roma ya gidelim dediNankör hfhfh
bir üye bana eski nikini söyledi.ben de o adla hitap edince demek ki oydu yokolduO üyeyle en son sen yorumlaşmıştın C ceycey0406 . Ne yazdın da üyelik iptali oldu sahi ?
Benim manyakta sıcaktan bunaldı,Banu Alksn gibi sere serpe yatacak yer arıyor kendineValla kedi benden iyi yasiyo, kumu olmus 200 lira, o zictikca benim içim aciyo hchxb
puha ha ha.altıma kaçıracağım gülmekten.bu konudan da banlanırmıyım kiValla kedi benden iyi yasiyo, kumu olmus 200 lira, o zictikca benim içim aciyo hchxb
Ay eşinizin durumu nasıl iyi anlamadım ev almaya parası yok ama durumu iyi mi bu adamın?
Cey zengin yahu bakma sen bizi goy goyluyo burdaSen nasıl bir fakirsin ceycey, şu an zengin olduğunu düşünmeye başladım
Ciddi olamazsınevet ya.biraz vizyonumuz gelişir.avm ye giderek vizyonlaşacağımızı iddia eden bir üye vardı ama gitti o da
Off vallahi ben de aynı şeyi düşünüyorum bu ay paşam iç dış parazit oldu bizde b*kunda boncuk aradık parazit var sandık onun için 200 TL harcadik birşey çıkmadı korkudan tokoplazma testi yaptırdık 300 TL öylece gidiverdi saatler içersinde paraValla kedi benden iyi yasiyo, kumu olmus 200 lira, o zictikca benim içim aciyo hchxb
Dört gözle bekliyorumBir gün zengin olursam sırf sizi catlatmak için açacağım böyle konular . Kocam tatilde Paris e gitmek istemiyormuş bu sene de sıkıldım Roma ya gidelim dedihepinizi etiketlicem hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?