- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
neden ki bacım?aklımdan şu dilencilerin çuval çuval para saklayıp evde dura dura paraların çürümesi kokuşması manzarası canlandı.yapma etme sen ye gelen paralarıOo ben queen of kirli çıkıyımpara beni rahatsız etmez, illa harcamalıyım demem. İhtiyacım yoksa antika olana kadar bir köşede çürüyebilir
ben fakir taklidi yapıyorummm hıhhhhhBütün fakirler konuda kendinizi belli ettiniz
Dedem fakirdi, babam da fakir, evlendim kocam da fakirBütün fakirler konuda kendinizi belli ettiniz
Yaa bende tabi fakir taklidi yapıyorum tabi ki ceyceyim yoksa para çokben fakir taklidi yapıyorummm hıhhhhh
Nazar edicez diye korkuyorsun di miben fakir taklidi yapıyorummm hıhhhhh
Amin Allahım hepimizeBana da böyle dertler ver Allahım dedim gidiyorum evet
aaa bak doğduğun ev kaderindir vakasısınDedem fakirdi, babam da fakir, evlendim kocam da fakireski erkek arkadaşlarım da fakirdi, biri hariç. Fakir doğdum fakir ölecem ya, çok duygulandım şu an ajdlfçfööh
Kız napcam onunla bir ayakkabı iki ceket alsam biterneden ki bacım?aklımdan şu dilencilerin çuval çuval para saklayıp evde dura dura paraların çürümesi kokuşması manzarası canlandı.yapma etme sen ye gelen paraları
Benim bugüne bugün 300 eürom var kendi adınıza konuşunBütün fakirler konuda kendinizi belli ettiniz
Offf valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsamDedem fakirdi, babam da fakir, evlendim kocam da fakireski erkek arkadaşlarım da fakirdi, biri hariç. Fakir doğdum fakir ölecem ya, çok duygulandım şu an ajdlfçfööh
Demek ki öyle öyle yapmış altınlarıBi arkadaşımın 2 kolu da dolu bilezikten, boynunda dizi dizi altınları...
Döküntü bi evde yaşıyor
Yalnız tebrik ederim benim 300 euroyu unutma imkanım yok ben beş liram olsa onu harcarim para bende kaşıntı yapıyor sanırım bundan fakirim eheheh bu aralar fakfakirBenim bugüne bugün 300 eürom var kendi adınıza konuşun
valla kendim yazdım sandım.bu mühendisler hep mi cıbır yahuu?yüzde onu şanslı sadeceOfff valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsam
5 bin yapıyormuş 300 euro, ayakkabım 5 bin tutuyorsa fakir değilimdir bence ahsmsmKız napcam onunla bir ayakkabı iki ceket alsam biter
Benim bugüne bugün 300 eürom var kendi adınıza konuşun
annemin halısının altından falan dolar mark çıkardı.benimkindense olsa olsa toz çıkarYalnız tebrik ederim benim 300 euroyu unutma imkanım yok ben beş liram olsa onu harcarim para bende kaşıntı yapıyor sanırım bundan fakirim eheheh bu aralar fakfakir
Kocam bana para harca, her gün temizlikçi çağır diyecek de ev temizleyeceğim. Allah da işte benim gibilere vermiyor kiAmin Allahım hepimize
Ben en azından doğuştan alışkınım, senin baya zor olmuştur kabullenmekOfff valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsam
Dedeler aşırı zenginse sen neden fakirsin? Hani dededen zenginlik diye bir şey vardı?Offf valla benim ki tam tersi dedeler aşırı zengin babam orta gelir ben okulu bitirince cidden zengin olacam zannettim ama hayat bir vurdu püü eşimle aynı meslekteniz mühendislik bize yaramadı sanırsam
5 bine ayakkabı mı kaldı bacım.balenciaga sneaker 21 bin oldu tey teyy5 bin yapıyormuş 300 euro, ayakkabım 5 bin tutuyorsa fakir değilimdir bence ahsmsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?